GangBik3r Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Udělej to přesně podle tohodle a pojedeš zase online! To už jsem právě zkoušel a nefunguje je jiný způsob?Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loleqx995 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Nazdar lidi mam FW 3.55 a ted netuším co mam delat dal... ?:arrow: nema nekdo nejakej slusnej navod, který je trochu pro paka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Nazdar lidi mam FW 3.55 a ted netuším co mam delat dal... ?:arrow: nema nekdo nejakej slusnej navod, který je trochu pro paka ? Že by jses podíval třeba do tutoriálů a nebo trochu pohledal:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loleqx995 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Že by jses podíval třeba do tutoriálů a nebo trochu pohledal:blejt: Co myslíš že jsem dělal, ale i tohle je forma hledání ptám se lidí co s tím mají zkušenosti aby mi poradili nejakej kvalitní návod... Co je na tom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Nazdar lidi mam FW 3.55 a ted netuším co mam delat dal... ?:arrow: nema nekdo nejakej slusnej navod, který je trochu pro paka ? Vrat se k originalu a budes mit klid. Nebo se zacni ucit co vlastne z PS3 delas.... Az se nedej boze zjisti ze za to davaji bany, tak tu budes brecet ze jsi to takhle nechtel a at ti od toho tady pomuzou. Kdyby jsi si s Waninkokem udelal z PS3 tezitko tak budes cumet jak tele na vrata a tata by te jeste serezal. DELEJ JEN TO CEMU ROZUMIS A NA CO STACIS!!!! Kdyz chces krast hry tak si o tom nejdrive neco zjisti, kdyz ani nevis jak to funguje tak se na to vyser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loleqx995 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Vrat se k originalu a budes mit klid. Nebo se zacni ucit co vlastne z PS3 delas....Az se nedej boze zjisti ze za to davaji bany, tak tu budes brecet ze jsi to takhle nechtel a at ti od toho tady pomuzou. Kdyby jsi si s Waninkokem udelal z PS3 tezitko tak budes cumet jak tele na vrata a tata by te jeste serezal. DELEJ JEN TO CEMU ROZUMIS A NA CO STACIS!!!! Kdyz chces krast hry tak si o tom nejdrive neco zjisti, kdyz ani nevis jak to funguje tak se na to vyser. Hej, ale já vím co jsem do ted delal a co mam udělat, ale nevím jaky je postup, jen sem se zeptal jestli neznate nejakej spolehlivej navod, toď vše...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Hej, ale já vím co jsem do ted delal a co mam udělat, ale nevím jaky je postup, jen sem se zeptal jestli neznate nejakej spolehlivej navod, toď vše...:cheesygrin: Kdyz ani nevis, ze uz dongle nepotrebujes, tak tezko vis co delas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loleqx995 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Konečně to mam... Lidi da se nejak přehodit hra s flashky na ps3 HDD ? Nebo musím mít ex.HDD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Konečně to mam... Lidi da se nejak přehodit hra s flashky na ps3 HDD ? Nebo musím mít ex.HDD ? Jo, musíš mít univerzální přehazovátor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Konečně to mam... Lidi da se nejak přehodit hra s flashky na ps3 HDD ? Nebo musím mít ex.HDD ? jsi snad magor?? Kolik lidí ti ještě musí říct že máš prohlídnout tutoriály. Tvrdíš že víš co děláš a spamuješ jak blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Zdárek, myslíte že je nějaká šance se ještě dočkat nějakého CFW 3.56, aby jsme se připojili na PSN? Zkoušel jsem změnit DSN jak je v tom videu,ale je to pořád stejný.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Je lepsi mit 4.21 + teensy, nebo nahodit nejakej cfw? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 CFW 3.56 urcite bude, uz se na nem aji dokonce pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 4.21? nemas to prehazeny :D @ kony CFW na 3.56 je ale nechtej ho dat ven protoze z nej nejdou dalsi updaty ani dolu ani nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 vsak oni na to zase prijdou a bude to presne jak na PSP, hon kocky s mysi. SONY vyda novou verzi a do 24 hodin bude i CFW na tuto verzi, bude to nekonecne boj, kde SONY vzdycky prohraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 CFW je lepsi, donglum uz odzvonilo. Blokuji port a musis vypinat PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Sry, spletl jsem to s iPhonem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedmi1468625578 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Čau, nevím ted jak to je ale když hraju hru z ISO,můžu ji hrát po netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 ne nemuzes ani te to nepusti, protoze CFW je 3.55 a uz je venku 3.56 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 ale jde stačí nastavit dns a můžeš hrát dál online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 jo ale to nefunguje vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smokeflypaper Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 jo ale to nefunguje vsem Ale většině ano tak proč to nezkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubik369 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Prosím vás mal by som zopár otázok: 1.K JB PS3 už netreba dongle ale stačí normálne USBčko a nainštalovať CFW? 2.K púšťaniu stiahnutých hier potrebujem hocijaký originál? 3.Fungujú MOVE ovládače aj na CFW? 4.Dá sa s CFW dostať na PSS? 5.Dá sa Rock Band hrať aj s 2 joystickmi? 6.A ako je to s trofejami? Ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Prosím vás mal by som zopár otázok:1.K JB PS3 už netreba dongle ale stačí normálne USBčko a nainštalovať CFW? 2.K púšťaniu stiahnutých hier potrebujem hocijaký originál? 3.Fungujú MOVE ovládače aj na CFW? 4.Dá sa s CFW dostať na PSS? 5.Dá sa Rock Band hrať aj s 2 joystickmi? 6.A ako je to s trofejami? Ďakujem za odpovede. 1. Ano stačí jen normal USB fleska 2. Ano 3.Ano 4. Po upravě DNS adresy ANO 5. Nevím 6.Trophy dostáváš normal jako bys hrál org. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PechyN Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Zdravíčko, menší dotázek. Pokud mám PS3 s vadnou mechanikou a udělám JB, půjdou mi hrát zálohy her, které si stáhnu a nahraju na HDD? Nebo mám prostě smůlu a bez načtení libovolného origo disku mi to nepůjde? Díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.