R3jpy Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 přešel sem z 3.41 na kmeaw protože sem se dočetl,že nebudu muset upravovat param.sfo a eboot.bin a některý hry mi pořád nejsou....není nakonec lepší se na to patchovaná vyprdnout a občas si hru koupit..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SebastianMoor Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Cau, prosím tě rozjely si ty ty savy na GT5? Díky moc. Ahoj tak jsem přešel z JB 3.41 na KMEW 3.55.Jen bych se zád zeptal na dvě otazky:1-Ve hrách co jsem přepisoval eboot.bin na 3.41 někdy i param.sfo budu muset nahrát zpět originální eboot a musím nahrát i originál param.sfo nebo to nemusím? 2-před hrou gt5 jsem musel vždycky pustit prográmek fixpermissions a gaia manageru dát patch mod.Musím to dělat i na kmew 3.55 nebo jak na něm gt5 zpouštíte?.Stáhl jsem si ted gaia 2.04 a multiman 1.16.07 jsou tyto verze dobré nebo mi doporučíte nejaké ověřené a lepší? Děkuji za Vaši odpověd Víta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morbidous Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 http://www.ps3tuts.com/ Co si myslíte o tomhle .. jsou tam k tomu i screeny .. tak se ptam , jestli nekdo nema odzkouseno ;) Díky za odpoved .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOpatrny Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Myslím, že je to fake. Už se tu tuším někde někdo na to ptal. Věřit se dá www.ps3hax.net a www.ps3iso.com... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luminik Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Ahoj - koupil jsem "E3 Card Reader" jako zařízení na JailBreak pro PS3. Jenže nemůžu sehnat návod. Takové to připojit síť , on a eject - je mi jasné, ale ono se dál nic nestane, asi je třeba do toho nějak něco nahrát???? PORAĎTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Ahoj - koupil jsem "E3 Card Reader" jako zařízení na JailBreak pro PS3. Jenže nemůžu sehnat návod. Takové to připojit síť , on a eject - je mi jasné, ale ono se dál nic nestane, asi je třeba do toho nějak něco nahrát???? PORAĎTE http://www.nextgenupdate.com/forums/playstation-3-exploits-hacks/258125-how-downgrade-jailbreak-e3-card-reader-noob-friendly.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedrodinis8292 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Může mi prosím někdo poradít a dát návod na to jak z FW 3.40 přehrát na 3.55 aby mi jely stažené hry z netu? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 1. Stahnes si OFW(jako Official firmware) 3.55 a dáš ho na flashku do X:\PS3\UPDATE\(zde bude OFW 3.55 pojmenovaný myslim PS3UPDAT.PUP) 2. Dáš flashku do PS3 a najedeš do update systemu(uplně nahoře v nastavení) a vybereš update via storage media(nějak to tam je, ale hlavně ne přes internet) 3. Proběhne update a konzole je na oficiálním systému SONY verze 3.55 4. Teť si stáhneš nějaký CFW 3.55(jako Custom firmware), třeba verzi kmeaw, rebug.... je jich víc 5. a zase tento systém dáš na flashku jako ten officiální X:\PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUP(ale musí to být ten CFW) 6. zase najedeš do nastavení/update system/via storage media a proběhne update na verzi CFW kterou si stáhnul 7. v GAME menu se ti objeví dvě nový ikonky jedna -app_home a druhá -install packages 8. stáhneš si nějaký manager(doporučuji multiMAN) a přes installpackage nainstaluješ (PKG balík toho multimana dáš na root flashky) 9. když ho spustíš tak zálohy her dáváš buť na interní do dev_hdd0/GAMES/ nebo na externí do X:\GAMES 10. toť vše pak už je otázka zda hra funguje bez úpravy nebo potřebuje upravit(PARAM.SFO, EBOOT...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedrodinis8292 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Supr díky a kde to všechno stáhnu? Mám plejko teprv týden tak jsem trochu lama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 OFW 3.55 http://ps3.dashhacks.com/downloads/355 je to i na www.PS3hax.net, ale ta stránka mi tet nejak nejde a CFW si buť uděláš sám někde stáhneš, nwm odkaz já si ten CFW udělal pomocí custom firmware maker 1.4 multiMANa máš tady http://psx-scene.com/forums/content/multiman-v2-01-00-released-35/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ezio8137 Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Nemec30 když si chci hacknout ps3 tak stači ten navod co si napsal vyže ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Díky za návod, pohoda, vše jede. No i když, jedna hra mi píše že chce origo placku, co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daleo18931893 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 nudíš se?? Jsi doma sám a nevíš co by??? Tak zkus tohle super akční RPG .Za zkoušku nic nedáte a určitě nebudee litovat: http://apps.facebook.com/farmwow/?ftype=flyfish&uid=100001846892713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragy84 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Nemate nekdo funkcni odkaz na CMF 3.70?Vždy najdu jen ♥♥♥♥♥ni linky se soutezi o I Phone atd.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Možná proto že žádný CFW na 3.70 neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragy84 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Aha diky.Tak se zeptam jinak da se neco udelat s tim kdyz mam v PS3 OFW 3.70?Chtel bych si ji odblokovat .Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 ano muzes....... prodej konzoli a porid si s FW 3.55 a nebo s verzi 3.50 a nizsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragy84 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Ok tak díky za radu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seef Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 a co downgrade přes teensy ++ a nebo E3 flasher...nevíte o někom kdo by zvládnul i se sehnáním součástek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikolarozehnalova Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Zdarec chlapi prosim vas jede vam Ps3 online me uz 6 den ne newite co je s tim prosim poradte nemaji zase nahodou nejaky vypadek newite o necem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikolarozehnalova Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Jede vam ps3 online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Jede bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Chci si koupit PS3 a ptám se, jaká je nejnovější verze FW, na kterej jde jailbreak/custom fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Jailbreak - 3.41 CFW - 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasto13 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 1. Stahnes si OFW(jako Official firmware) 3.55 a dáš ho na flashku do X:\PS3\UPDATE\(zde bude OFW 3.55 pojmenovaný myslim PS3UPDAT.PUP)2. Dáš flashku do PS3 a najedeš do update systemu(uplně nahoře v nastavení) a vybereš update via storage media(nějak to tam je, ale hlavně ne přes internet) 3. Proběhne update a konzole je na oficiálním systému SONY verze 3.55 4. Teť si stáhneš nějaký CFW 3.55(jako Custom firmware), třeba verzi kmeaw, rebug.... je jich víc 5. a zase tento systém dáš na flashku jako ten officiální X:\PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUP(ale musí to být ten CFW) 6. zase najedeš do nastavení/update system/via storage media a proběhne update na verzi CFW kterou si stáhnul 7. v GAME menu se ti objeví dvě nový ikonky jedna -app_home a druhá -install packages 8. stáhneš si nějaký manager(doporučuji multiMAN) a přes installpackage nainstaluješ (PKG balík toho multimana dáš na root flashky) 9. když ho spustíš tak zálohy her dáváš buť na interní do dev_hdd0/GAMES/ nebo na externí do X:\GAMES 10. toť vše pak už je otázka zda hra funguje bez úpravy nebo potřebuje upravit(PARAM.SFO, EBOOT...) caute, zaujima ma hlavne ten posledny bod. v poslednej dobe mi nejak nejdu hry ako pure futbal(ci ako sa to pise), GTA4 complet. moze to byt nieco s eboot-om? ak ano ako sa upravuje? ci stai ho niekde najst na nete? pure football mi po ukazke zamrzne, gta4 complet mi po vybere libreti city tak isto zamrzne. hry mam z viacerych zdrojov, viac krat kopirovane cez multimana, rogera aj openbox. mam cfw 3,55 kmeaw dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.