toshiba25 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 na psp ještě nic funkčního není, že jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ne zatim ne, je to ohlaseny na zacatek rijna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Domi_CZ: "X360/SPI/USB FLASHER" nejdriv je potreba nahrat bootloader viz boot.hex a pak bud pomoci programatoru nebo uz jen USB tam nahrat main.hex. Pokud ten "FLASHER" nekdo ma tak nepotrebuje programator a nahraje do nej jenom main.hex a bude to fungovat...pokud chce, aby fungovala LED musi zmenit pres externi programator bootloader viz boot.hex. Chapu to dobre? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Jak je to s tím portem pro ten iphone ? zatím bez backup takže žádný HB nebo hry ani další věci, chápu to dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 presne.. sice jde nainstalovat Backup Manager ale zadnou hru to nepusti, pri spusteni hry to okamzite vyzkoci do menu PS3, ale zalohy jde delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 na psp ještě nic funkčního není, že jo ? Já nepřetržitě sleduju španělské fórum, kde PSPGroove programujou. Přesné datum dokončení neví nikdo, ale říkaly, že to může být do dvou týdnů. Zde je aktuální ,,status" co všechno je už dokončeno a co je potřeba udělat.http://translate.google.cz/translate?js=n&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=cs&u=http://code.google.com/p/eol-psgroove/wiki/EstadoDelProyecto&act=url To nejtěžší už prý mají za sebou a zbytek už by měl být v pohodě.¨ Můj odhad je, že by to mohly dokončit na konci tohoto týdne, protože ten hlavní programátor, který se v tom opravdu nejvíce vyzná je právě na dovolené a vrátí se v pondělí a hned jak se vrátí začne programovat PSPGroove. (někteří lidé na tom fóru si myslí, že by to mohlo být už v úterý) Tak jim držte palce ať se jim to podaří co nejdříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ja tedka zase sleduju dost scenu s iPhone.... porad jim nefunguje ten Backup Manager Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 tak mam mensi problem, stahnul sem naky gamesy ale nevim jak je ted dostanu do PS, v backup manageru je nemam, predpokladam ze se museji nejakym zpusobem nainstalovat tak jako samotny backup manager. Zatim je mam jen skopirovane na flashce, nejaky dalsi info jak pokracovat nikdo nema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Naformatujes ext hdd na FAT 32 vytvoris dir "GAMEZ" tam adresar s hrou a nakopirujes soubory....samostatne soubory ne zadne .iso atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Když si stáhnu hru, a je ve formátu ISO. Rozbalim jí, ale v jaké složce ty data mají být? Tzv. mám složku GAMEZ a do ní chci dát složku s názvem "XXX" vníž je Fifa 10. Co bude místo XXX?? JDe to vůbec takto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 misto XXX bude ID hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 misto XXX bude ID hry To zjistím kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 http://www.ps3iso.com/ps3-game-downloads/26219-play-station-3-game-ids.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ja to mel na flashce spatne ve slozce, uz to jde, hral jsem vikinga, kdysi sem premyslel ze si to koupim, je to hezky:) Vidim ze to nahore i pises, ja na to nakonec prisel, ale dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 tady jsem vám to sepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 http://www.ps3iso.com/ps3-game-downloads/26219-play-station-3-game-ids.html Díyk, ale moc jich tam není :( Ted ještě najít pořádný linky. Nevíte o něčem. Loadfiles nechci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Domi_CZ: mas muj respect. Posty jako je ten tvuj maji informacni hodnotu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ... na trackerech se začalo objevovat velké množství her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Programátoři PSPGroove na fóru elotrolado.net před chvilkou vyzkoušely port vůbec poprvé na PS3, ale vytvořila se tam nějaká ,,smyčka". Ale už jsou velmi velmi blízko! Držte jim palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Mohl by mi prosím vás někdo říct nějaké info ohledně tohoto čipu, který se prodává na aukru? http://aukro.cz/item1228332543_vyvojovy_usb_kit_teensy_v1_0.html Uvažuju, že bych si ho koupil, ale nevím co to umí a co by to mohlo dokázat do budoucnosti(nové verze jailbreaku). Bylo by mi to k ničemu kdybych si to koupil a pak zjistil, že na tom nerozjedu ani zálohy her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Na Teensy rozjedes Backup Manager a zaroven se da Teensy snadno updatovat - akorat ta cena na aukru nic moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 No, ale pořád je to levnější než ze zahraničí a navíc mi to přijde rychleji. Nevím no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Na Aukro to docela rychle blokuji.Jen to Teensy si zatim nevsimaji.Uvidime do budoucna.Zatim pockam na port PSP.A casem si nekde poridim flashku.Mozna bude driv nejaky CFW pres PSP,kdyby se do toho pustil DARK ALEX (ESPN) Mimochodem uz jsou ke stazeni i nektere hry PSN !!! Tak se to pekne na PS3 rozjizdi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS@ Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Nemohl by mi někdo pomoct s jailbreakem pomocí iPhonu 3G ? nainstaloval sem iphonedroid kdyz se mi spusti openiboot tak se mi spusti jen jednou nevim jak udelat aby se pustil znova. Překopírovat to nebude problém, ale prostě nevim co a jak s tim openiboot... Nepomohl by někdo ? určitě nás bude víc kdo to moc neumí.. Díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Co se ti spusti jen jednou?! Restartujes iPhone a v Openiboot vyberes misto iOS Androida.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.