walda85 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 prosim o pomoc čim to muže byt když mi nenačita ps3 hry? když tam dam dvd a i třeba cd tak v pohodě to hraje ale když tam dam jakoukoliv ps3hru tak se nic neděje jako kdyby tam nic nebylo... prooosiim o RADU ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 a dáváš to hry na ext či interní disk do složky /GAMES ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r05ty Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Ahoj, potřeboval bych poradit. Od kámoše mám starou PS3 - tu se 4ma USB portama a čtečkou karet. Je na ní aplikovaný JailBreak na FW verzi 3.41 a říkal že to dělal nějakým USB donglem, ale nepamatoval si jakým. Potřeboval bych od Vás poradit, co k tomu koupit a co do PS3 nainstalovat abych si mohl zahrát i novější "zálohy" her. Díval jsem se, a nejrozšířenější jsou zálohy pro 3.55 CFW. Tak jsem se chtěl zeptat jestli je tohle dobrá cesta (ten CFW) nebo se poohlédnout po něčem jiném. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Ná foru máš spousty příspěvků ohledně CFW, takže prohledej tady nebo na zahraničních forech. Abych Ti trochu napověděl, ps3hax.net je celkem dobrý zdroj informací co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Ahoj, potřeboval bych poradit. Od kámoše mám starou PS3 - tu se 4ma USB portama a čtečkou karet. Je na ní aplikovaný JailBreak na FW verzi 3.41 a říkal že to dělal nějakým USB donglem, ale nepamatoval si jakým. Potřeboval bych od Vás poradit, co k tomu koupit a co do PS3 nainstalovat abych si mohl zahrát i novější "zálohy" her. Díval jsem se, a nejrozšířenější jsou zálohy pro 3.55 CFW. Tak jsem se chtěl zeptat jestli je tohle dobrá cesta (ten CFW) nebo se poohlédnout po něčem jiném. Děkuji za odpověď. teť tam máš FW 3.41, takže nainstaluj OFW 3.55 -> http://www.ps3devwiki.com/wiki/3.55_CEX pak nainstaluj nejnovější rogero CFW 4.40 v1.03 http://tortuga-cove.com/132-hacking/ps3/ps3-homebews-rogero/10315-rogero-cex-4-40-v1-03-with-toolbox-stealthman-and-reactpsn-offline-patch UBS dongle se už dlouho nepoužívá, stačí ti nainstalovat CFW a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r05ty Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 A to ničemu nevadí že tam dám oficiální FW? Já jen abych jsem si to nepokazil.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r05ty Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 (upraveno) Děkuju za rady, podařilo se mi to tam nacpat, akorát teď nemám čas to odzkoušet, ale nabootovalo se to v pohodě :) edit: omlouvám se za double-post, ale teď mám problém: jak se na tom dají spustit ty zálohované hry? Mě třeba nejde ani moje záloha z God of War 3 co mám na DVD. Upraveno Červen 10, 2013 uživatelem r05ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 a kopíruješ to na interní disk do složky /GAMES plus máš nainstalovanyho nejakyho managera ala Iris manager či Multiman ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r05ty Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Ano mám to ve složce games, jak jsem psal, měl jsem 3.41, tam jsem nejdřív zapnul hermes cosi, pak multimana a ta hra se nahradila místo té co jsem měl v mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 multiman ti to nepřipojí v tom novym fw... kdyz tu hru vybers ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r05ty Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Teď jsem si všiml, že v tom vláknu byl i multiman, který funguje na tomto CFW. Takže teď už všechno funguje. Mockrát děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 lidi, pořídil jsem si PS3 slim, 160 G, fw je tam teď nejnovější... předpokládám, že na to jail asi nepůjde, že? díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 ne, jedine bys sehnal nekoho s HW flasherem, ktery by ti to downgradnul. Ale takovych lidi tady moc neni, jestli vubec nekdo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapky Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Konečně je hotovej Cobra ODE a měl by bejt brzy v prodeji - podporuje většinu PS3, včetně SuperSlim a podle toho, co jsem o tom přečetl, tak mu nevadí ani nejnovější verze fw. Víc info tady: http://www.cobra-ode.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Konečně je hotovej Cobra ODE a měl by bejt brzy v prodeji - podporuje většinu PS3, včetně SuperSlim a podle toho, co jsem o tom přečetl, tak mu nevadí ani nejnovější verze fw. Víc info tady: http://www.cobra-ode.com/ no hura! juchu jupi ,)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2013 sem zvedavej na cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2013 Zde údajně skladem http://www.modchip-store.co.uk/Cobra-ODE.html a v přepočtu je to necelých 2500. Pokud je to tedy funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 Je to jako pre-order, tak uvidíme co se z toho vyklube... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cernakus Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 (upraveno) Dobrý den vespolek. PS3 slim (cech-3004B), firmware oficiální 3.70. Jde nebo nejde jailbreak? Fajn tak jsem na to přišel. Ne nelze. Tak si holt bude bratranec za hry platit, když byl takovej vůl, že vůbec PS3 kupoval :D Upraveno Červen 30, 2013 uživatelem cernakus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 A ten cobra , to si jako koupím a budu moct hrát na PS 3 hry zadáčo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 cobra bude emulovat disk, takze budes na hdd donahravat hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 lidi neporadil by mi někdo jak si flashnout PS3 na stažené hry, když mám originál FW 4.41? nikde nemůžu najít pořádný návod, všude se píše jen o tom když je FW 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 protože když máš vyšší tak je třeba hardwarovym flasherm prehrat primo obsah FLashky na zakladni desce, a to jen u modelu fat + slim max cech 2500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voj1sek Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 A kde se takový flasher dá sehnat? a co s ním mám dělat když mám fat,musím něco letovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korovan Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 CS mam niekolko otazok ohladom cobra ODE pls pomozte mi... Mozem si napriklad stiahnut GTA V z torrentu potom to dat na USB a hrať cez PS3,, a funguje funkcia z torentu kt. sa vola usb to ps3 kde si dam torrent na ps3 a potom to stiahnem priamo na PS3??? A este budem moct ist na net bez toho aby som riskoval ban??? Ďakujem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.