snake33 Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli by to šlo napojit, usb 500 gb a naformátovat přes xboxe, jako disk. Já vím že limit je fat 32 a maximum 16 gb hdd.Ale někde jsem četl že existuje program že i tak velký disk dokáže naformátovat na fat 32. PLS poraďte........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Naformátovat 500GB disk na FAT32 není problém, ale to je jedna věc. Druhá věc je, že Xbox s ním v této podobě bude pracovat jen tehdy, pokud má udělaný JTAG. Na retail konzoli bez úpravy to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Moc děkuji ta odpověď, JTAG je pro mě nejspíš nemožný,mám nové arcade... tedy jen origo hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Tvůj předpoklad je správný. Pokud máš verzi dashboardu vyšší než 7371, pak na něm není možné momentálně JTAG udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yaz Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 jak je mozne toto? predpokladam, ze na xexloader je treba jtag - PS: sam mam 8955 a rad bych spoustel XBLA hry, ale pry to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 A co je na tom nemožného? JTAG sám o sobě (HW úprava) neumí nic. Musíš na to ještě nahrát custom Dash, který ti právě umožní spouštět všechno. A Custom dashe jsou jen trochu pozměněné obyč Dashe. Pokud se mluví o nutnosti D7371, mluví se o originále. Pozdější verze odstřelily e-fuse a tím zamezily možnost JTAGu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yaz Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 OK, ok....vidim, ze do toho opravdu vidis, ja jen zhruba tusim o cem mluvis...ale to nic nemeni na tom, ze s 8955 mam smulu, leda ze bych se i s LT v1.0 pripojil na Live a tech par vyvolenych arkad si koupil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Pokud ti jde jen o pár arkád a případně nějaké DLC, tak se klidně připoj, on ten ban zase tak rychle nepřiletí. Pokud vůbec přiletí, ještě pořád je to s LT nejisté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli by to šlo napojit, usb 500 gb a naformátovat přes xboxe, jako disk. Já vím že limit je fat 32 a maximum 16 gb hdd.Ale někde jsem četl že existuje program že i tak velký disk dokáže naformátovat na fat 32.
PLS poraďte........
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.