witaHavr Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Cus. skusil sem už asi 10 USB disku a a žaden se mi nechce zobrazit nebo nic :( :( :( Nemuze to byt naka chyba v xBoxsu nebo treba flesi nebo neco tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Mluvíš o USB HDD anebo o USB flash paměti? Jaké kapacity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Že by to bylo formatovaním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Prave ze se mi ani nezobrazi na xBoxsu...normalne 1gb flesk disk-podobne jak mp3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Su tie USB flash driver 2.0? A treba, aby boli vo FAT32, iba tak sa ti zobrazia v konzole. Ked ich chces potom nakonfigurovat v konzole, za ucelom save, instalovania, dema...to sa da iba s dashboardom 9199. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Cus. skusil sem už asi 10 USB disku a a žaden se mi nechce zobrazit nebo nic :( :( :( Nemuze to byt naka chyba v xBoxsu nebo treba flesi nebo neco tak?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.