hrubesdusan Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Ahoj, dnes mi došel na internetu (z Aukra) ovladač, originální SONY na PS3, ale hned po rozbalení se mi zdál nějaký lehčí, oproti tomu, co jsem měl u konzole. Po chvíli jsem zjistil, že vzadu mám napsáno u ovladače u konzole Dualshock 3 a pod tím Sixasis, ale u toho druhého mám jen Sixaxis a nejde mi vůbec připojit ke konzoli, i když připojím dobíjecí kabel. Nevíte někdo co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_accessories mimochodem jsem ted nasel ze je to i tady na FORU napsane !!!! http://console-forum.net/tema/8144-pro-zacatecniky-ps3-aktualizace-15-1-2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrubesdusan Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Diky za tip, ale nic jsem nenasel, co by resilo muj problem, me proste nejde pripojit ovladac ke konzoli. Neni to treba tim, ze sixaxis je uplne prvni ovladac na ps3 a ja mam ps3 slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Blbost. Jestli to chápu správně, tak ty máš Sixaxis a Dualshock - Sixaxis nemá vibrace, asi proto je lehčí (nikdy jsem ho neměl v ruce, tak hádám). Nejde jak - připojíš kabel, zmáčkneš PS button a nic se nestane? Rozsvítí se kontrolky nabíjení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrubesdusan Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 No, mam Dualshock a Sixaxis, ten Dualshock jsem mel uz u konzole a ted jsem poridil druhy, ale Sixaxis, nejde vubec pripojit, zmacknu PS button a nerozsviti se nic, i kdyz ho pripojim kabelem, tak se nenabiji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Tak to je divný, máš tam správný kabel, nebo podobně? Nejjednoduší odpověď je, že to není origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 asi nepomuzu ale zkus ho zezadu resetovat a jeste ho nech delsi dobu pripojenej... mozna je uplne mrtva baterie tak se mozna po delsi dobe chytne. Sixaxis je opravdu znatelne lehci nez DS a se slimem funguje 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrubesdusan Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 tak ted jsem oba dva rozebral a zkousel jsem menit baterie, z jednoho do druheho a ten co funguje(Dualshock), tak v nem jde i ta baterie z toho, co nejde(Sixaxis) ale v tom Sixaxisu nejde ani jedna baterie..:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Tak je t nejspíš buď vadnej kus, nebo neorigo, to si asi nepomůžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 ovladac je v pr... nemas kupovat elektroniku na aukru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 take to vidim jako jedine reseni ze si koupil vadny kus. (ani si ho nevidel nikdy ze by byl funkcni) muzes to reklamovat u prodejce?pokud ne tak aukro ma v podminkach pojisteni na prave toto pokud vas nekdo chce okract.. ale zkusil bych se domluvit s prodejcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrubesdusan Odesláno Září 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 a myslite, ze by to slo nejak opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Kolikrát jsem si říkal mám si koupit ovladač na aukru a nikdy bych to neudělal prostě aukro je samej fake... Je to smutný ale napiš prodejci a reklamuj ho jestli to bylo nové zboží! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Opravit to epůjde, protože origo to je, ale ne od Sony,, takže nebude funkční (proč by bylo, že). Takže tím, že jsi chtěl ušetřit pár korun jsi je všechny vyhodil z okna a stejně zaplatíš plnou sazbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrubesdusan Odesláno Září 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Ale ten ovladac je od Sony. Neni nejakej servis, kde by to opravily? Ale zase aby to nebyla oprava rovna cene noveho kusu..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Nevěřim tomu, že to je origo :D ale zkusit to můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Ale ten ovladac je od Sony. Neni nejakej servis, kde by to opravily? Ale zase aby to nebyla oprava rovna cene noveho kusu..:-D ja vazne nevim jestli neumis cist a nebo nam tu lzes... REKLAMUJ ho u prodejce pokud je pravda ze si ho koupil na aukru..vubec nechapu proc by si chtel zas vyhodit dalsi penize za nejaky servis.. jen ti radim ze ztracis kazdym dnem sanci na vraceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrubesdusan Odesláno Září 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 cist umim a nelzu, nevim, proc bych mel. Jen se proste ptam a tim to asi bude. A origo je, asi tezko by tam bylo logo SONY a taky vyrobni cislo a dalsi info, co je na ovladaci, co mam u PS3 (nebo ze by i ten nebyl origo?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 No tak tam sakra dojdi! Nestěžuj si tu, nemá to smysl, my ti s tím nepomůžem. Buď je to věrná kopie origa, nebo je to vadný originální ovladač. Tak jako tak si stěžuj u prodejce a reklamuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.