J@rda62 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Zdravim, mam v PSP 5.50 GEN-D3 a nevim jestli tam mam hodit ten prometheus. Chtěl bych vědět váš nazor na tenhle CFW. Dik vsem co napisou :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Mám 5.03 Promethea v2 na PSP 3004, čili v podstatě stejný FW, jen ne v f0. Celkově jsem s ním spokojený, ale stejně některé 6.20 hry nespustí (Prince of Persia: The Forgotten Sands), na to používám KHBBS plugin. Žádnou 6.30 hru nevlastním (respektive nemám staženou), tudíž nemohu vyzkoušet, zda funguje v2 novinka - spouštění nepatchnutých 6.30 her. V podstatě bych zůstal u 5.03 GEN-C, ale u Promethea jsem kvůli DT recovery menu, které mi funguje (na rozdíl od GEN Recovery menu, které mi přeskakuje o řádek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Září 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 A ještě se chci zeptat. Mam v psp save ale hra mi ho nenacte. Nepomuze udelat ten update? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Já ten Prometheus rád nemám takže ho nedoporučuju. Jeho účel je spuštět hry co chtějí FW 6.20 bez pluginu a má načíst starší savy. Ovšem to není pravda a navíc má ještě x bugů... Osobně zůstávám na GENu-D3 s KHBBS Pluginem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 já jsem s ním spokojenej, slouští mi to všechny hry, měl jsem problém s FIFA WC, teď funguje v poho... Asi záleží na hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KL.Andrew Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 prometheus doporucuju diky nemu mi de jedna z nejlepsich her naruto shippuuden ultimate heroes 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Já ten Prometheus rád nemám takže ho nedoporučuju. Jeho účel je spuštět hry co chtějí FW 6.20 bez pluginu a má načíst starší savy. Ovšem to není pravda a navíc má ještě x bugů... Osobně zůstávám na GENu-D3 s KHBBS Pluginem. Dovolím si nesouhlasit - pravda je to jen z části, některé hry (jako 6.00 Gran Turismo, Naruto Shippuuden Ultimate...) spustí, některé však ne. Jsem na něm jen kvůli Recovery menu, které mi, jak už jsem psal, funguje - narozdíl od GEN Recovery menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Ten Prometheus ale hlavně vyšel proto, že má spuštět všechny ty hry... a to nesplňuje. prometheus doporucuju diky nemu mi de jedna z nejlepsich her naruto shippuuden ultimate heroes 3 :D Spíš jedna z největších píčovin ne? E:// Teď jsem si všiml že tahle verze má už podporu her co chtějí FW 6.30, ale třeba to demo GoW: GoH to nespustí tak nvm no... stejně tam mohli rovnou hodit kody na 6.31, to bude vycházet víc her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KL.Andrew Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Ten Prometheus ale hlavně vyšel proto, že má spuštět všechny ty hry... a to nesplňuje.Spíš jedna z největších píčovin ne? E:// Teď jsem si všiml že tahle verze má už podporu her co chtějí FW 6.30, ale třeba to demo GoW: GoH to nespustí tak nvm no... stejně tam mohli rovnou hodit kody na 6.31, to bude vycházet víc her. sry ale ty asi nevis pro koho ta hra je ........jestli nesledujes ten serial tak se di podnout a picovina to rozhodne neni mozna pro vas kteri vubec nevi co jaky hrdnina ma za skilly :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Tak jak je erotika 18+, tak Naruto by měl mít nálepku 10-... To se fakt nedá a seriál jsem viděl... Jednou :cheesygrin: A co se týče Promethea: mě osobně moc nenadchnul a vrátil jsem se k 5.00 M33 a používám 6.20 plugin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 sry ale ty asi nevis pro koho ta hra je ........jestli nesledujes ten serial tak se di podnout a picovina to rozhodne neni mozna pro vas kteri vubec nevi co jaky hrdnina ma za skilly :P No ještě žes mi to připoměl, hned se na ty skilly musím jít podívat abych vůbec mohl v klidu usnout... Tak jak je erotika 18+, tak Naruto by měl mít nálepku 10-... To se fakt nedá a seriál jsem viděl... Jednou :cheesygrin: Hezky řečeno. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Mě na prometheovi v.2 funguje všechno....možná to je tím,že mám psp 2004.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KL.Andrew Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Tak jak je erotika 18+, tak Naruto by měl mít nálepku 10-... To se fakt nedá a seriál jsem viděl... Jednou :cheesygrin:A co se týče Promethea: mě osobně moc nenadchnul a vrátil jsem se k 5.00 M33 a používám 6.20 plugin. hahaha ty si maximalne videl Hentai ?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 To jsem taky viděl a byla to podstatně větší sranda než Naruto :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 hahaha ty si maximalne videl Hentai ?!?! Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Heroes 3 je nejlepší hra:-) A Naruto Shippuuden nej serial. A Mang je taky nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Jak rozkošné... :angle: Radši to řekni dětem ve školce, tam se to uchytí víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Tak hosi konec spamu nez zacnu rozdavat karty . Mod sekce to tu promaze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KL.Andrew Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Heroes 3 je nejlepší hra:-) A Naruto Shippuuden nej serial. A Mang je taky nej dik aspon nekdo pozna dobrou hru :P proste je to pro fanousky! edit : sry napsal jsem pred tim nez jesem si precet spravu od romeno jelikoz on mel spravu na prvni strance jako posledni a ja si nevsiml druhe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Jak tady někdo psal, tak sem kdysi hledal na 5.03 gen-c neco, aby mi sla hra chilli con carnage, stahl sem nejaky mod nebo neco takeho do psp(5.03 gen-c (dt) ), ta hra nesla ale je opravene recovery menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeffosek Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Hej ten kdo viděl naruto jenom jeden díl tak se mu nedívím že ho to nabavlo protože více promyšlenej seriál fakt neznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Tak to je mi tě líto, moc seriálů evidentně neznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ale jako fakt :).. Naruto není pro děti jako byl na jetxu... fuj.. Teď je to hodně promyšlený... mozek se mi v hlavě kroutí u každýho dílu.. + někdy se skoro i rozbrečim.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Já taky brečím při pohledu když vidím že na tu chujovinu čumí i 15+ ... skvělý vymejvání mozků. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 :D... Njn.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KL.Andrew Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 razzer jeden normalni duvod proc se ti nelibi anime ???????? a nato anime cumi i 30+ mozna i vic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.