Yoggy Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Zdravim stahnul jsem si tento add-on do mafie 2, ale nejde mi spustit, po stazeni se mi ani neukaze nikde ve hre, zkousel jsem to i pustit pres marketplace ale taky nic, nevite tedy nekdo jak ho spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 No pokud máš CZ verzi hry, tak ti nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yoggy Odesláno Září 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Hmm skoda ze jsem to nevedel driv:( nenapadlo me ze by mohl byt problem takhle s verzema, takze jsem vyhodil 800ms jestli to chapu spravne:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 tekken: vyšla i CZ verze dlc, zkus crack od skidrow. EDIT: sorry, spletl jsem si sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bad.Mr.Frosty Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 akorát se to chystám koupit mám cz verzi hry tak to teda čumim no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seetal Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 pocki odkud to mas, dej link pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 nevim jak to mam chapat, ale pro nas, cesky verze mafie nevyjde vendetta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Vyjde, ale až "později v tomto roce"... podle 2k Czech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 tk uviime, co to bude, cena by mela byt stejn 800 bodu? K tomu se nvyjaddrili? A myslite, ze to stoji za to? Je tam provazanost s puvodni verzi hry? DIky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 koukni na mafia fan stránky tam máš vše a víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 tk uviime, co to bude, cena by mela byt stejn 800 bodu? K tomu se nvyjaddrili? A myslite, ze to stoji za to? Je tam provazanost s puvodni verzi hry? DIky za odpoved http://www.hrej.cz/clanky/dlc-vendeta-3282/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sovaja Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Ahoj, mám stejný problém, mám origo CZ verzi, zaplatil jsem 800MS a spustit nejde.....jen mě připadá divná odpověď, že to nepůjde....hledal jsem, ale nikde jsem nenašel žádnou info, že by to na CZ verzi mělo jít později....kromě toho v recenzi je uvedeno, že je to komplet v CZ včetně dabingu. Máte někdo odkaz na tu informaci, že to momentálně nelze, že to bude spuštěno až později? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sovaja Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Aha, tak si odpovím sám..... http://www.xboxweb.cz/hry/mafia-2/9591-mafia-2-jimmys-vendetta-na-cz-verzii-nefunguje.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Yoggy
Zdravim stahnul jsem si tento add-on do mafie 2, ale nejde mi spustit, po stazeni se mi ani neukaze nikde ve hre, zkousel jsem to i pustit pres marketplace ale taky nic, nevite tedy nekdo jak ho spustit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.