ridik2 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 mam psp 2004 C 3.72 TA-085v2 System software Version 4.05 mam v nem ChickHEN R2 mod 2 pro slim a 5.03 GEN-C FUL. bohuzel mi nejdou sputit nove hry. predem dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Nainstaluj si toto a pojedou ti všechny hry NEPODPORUJEME KONKUREČNÍ WEBY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ridik2 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 diky moc ted jsem se zrovna nato dival nejde to nainstaloval jsem 5.03 Prometheus nejde mi spustit tato hra Prince of Persia: The Forgotten Sands (2010) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 no tohle NEPODPORUJEME KONKUREČNÍ WEBY udělej podle toho návodu. a když tak zkus od jinut stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ridik2 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 presne podle toho navodu jsem to udelal ale stale mi to nejde pisemi to The game could not be started. 80022013C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 The Prince of Persia: The Forgotten Sands mu v životě nepoběží, ani na Prometheovi v2. Dovolím si odcitovat můj příspěvek z jiného topicu: Je potřeba tento plugin. Stáhni, rozbal. Obě složky ('KHBBS' i 'seplugins') nakopíruj na kořen tvé karty.Pokud se již ve složce 'seplugins' na tvé kartě nachází game.txt, pouze tento soubor doplň o toto ↓ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 nevěděl a Aha tak o tom sem S TIM PLUGINEM TO UŽ POBĚŽÍ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ridik2 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 dik moc funguje to hra se rozbehne ale pri spusteni se restartuje psp a musim znovu vse nahrat? takze stale mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Vůbec nechápu, proč někteří chytráci dávaj odkazy jinam, když ten samej tutorial je i tady na CF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ridik2 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 prosim o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 dik moc funguje tohra se rozbehne ale pri spusteni se restartuje psp a musim znovu vse nahrat? takze stale mi to nejde. HEN (tím pádem i Prometheus v2) je pouze v RAM paměti PSP, tudíž po každém tvrdém vypnutí (či restartu) musíš nahodit HEN (ChickHEN/MHUSpeed) i CFW (Prometheus/GEN-C) znovu. Jinak hra se spustí, najede bez erroru a spadne (v menu či ve hře)? Jedu také na Prometheovi v2 + KHBBS, ale na PSP 3004 - to by ale vadit nemělo - a bez problému. Zkoušel jsi stahovat jinou verzi hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ridik2 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 spadne hned na zacatku hry cele menu a nastaveni jede. jinou verzi jsem nezkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 To bych být tebou zkusil. A máš ISO nebo CSO. A ještě otázka; máš ve VSH Menu nastaveno UMD ISO Mode na M33 nebo Sony NP9660? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ridik2 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 mam iso a to druhe co pises nevim ani kde je a nemam nastaveno ani nevim co tam je. tak tam mam UMD ISO MODE NORMAL. mam tam dat M33 nebo to druhe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Dej M33 a zkus to, pokud nepojede, zkus Sony NP9660. Mělo by to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ridik2 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 dik moc uz to funguje moc jsi mi pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ridik2 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 uz to jede. jsi dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Není zač, pouze se snažím podělit se o těch pár věcí, co mi v hlavě zůstalo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ridik2 Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 ahoj prosimte chci se zeptat. je nova verze prometea s oznacenim 7. kdyz si ji nainstaluji mohu odstranit tu starsi nebo ji tam mam nechat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ridik2
mam psp 2004 C 3.72 TA-085v2
System software Version 4.05
mam v nem ChickHEN R2 mod 2 pro slim a 5.03 GEN-C FUL. bohuzel mi nejdou sputit nove hry. predem dik za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.