Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Supercard DS two ??


Hakan Sukur

Otázka

Zdraviim ! jsem novým majitelem DSi a jako každý takový správný nový majitel uvažuji o koupi Flashcart 8)... tady na stránkách jsem si pozjišťoval takové ty základy a byl jsem již rozhodnut pro koupi Acecart2i ale jak sem brouzdal po google narazil jsem na SuperCard DS TWO http://gbatemp.net/t232281-supercard-dstwo-review zaujala mne na ní především možnost hrát GBA a SNES hry (které prý jdou i na Ace ale každý říká něco jiného) avšak za tu cenu bych si pořídil AC2i i s 8gb MicroSD kartou (kterou zatim nemám žádnou)...tak bych se chtěl zeptat jestli je to dobrá investice do budoucnosti... na trh stejně zachvíli dorazí 3DS tak jestli má cenu si to za těch 35 doláčů kupovat a nebo jestli vůbec bude někdy AC2i emulovat takové věci (protože sem se dočetl že na to má AC2i malo ram a tamto ma vestavěny CPu nebo co :? ) .. dík za odpověď :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj, pokud budu mluvit za sebe, tak ti plne postaci Acekard AK2i. Musim ale upozornit, ze nefixnuta funguje jen na DSi do FW 1.3, fixnuta i na FW 1.4, ale nove FW 1.4.1/1.4.2 je zatim bohuzel tabu pro tuto kartu.

Co se tyce tech emulaci, pokud bys na nich trval, byla by DSTwo lepsi volba, jelikoz AK2i gba emuluje pouze s pridavnou SLOT2 kartou. U DSi je to velky problem, protoze SLOT2 NEMA! Navic, DSTwo je funkcni (s fixem) i na nejnovejsim FW 1.4.1/1.4.2.

O 3DS si ale zatim nech zdat, i kdyby sis poridil jednu z tech dvou karet, tak 3DS to bude mit natolik osetreny, ze bys musel porizovat NOVOU flashkartu (pokud vubec nejake na tu konzoli budou).

Takze je to vse ted na tobe. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Och díky za rychlou odpověď....o tom firmwaru vim... mam 1.3e jelikož se mi bohužel/bohudík nepovedlo zprovoznit wi-fi ...jo a jak je to s tím flashováním? to potřebuju DSL nebo DS??.... no nejraděj bych si koupil tu DS two ale je to celkem novinka tak nejdřív asi koupím tu Levnější variantu s 8Gb microSD a počkám jak se to bude vyvíjet...no a to 3DS to je zatím jen ve hvězdách ... každopádně dík za pomoc se rozhodnout ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mam AK2i i ted chvili nove i Supercard DS2 a nemohu si ji vynachvalit. Pokud nemas hluboko do kapsy, tak ber supercard. Lepsi rozhrani (i kdyz to bude asi subjektivni), vestaveny GBA emulator, na SNES emulatoru se pracuje, vestavena ctecka knizek-prohlizec fotek... AK2i je hodne dobra karta, urcite by stacila, ale co mam DS TWO, tak uz jsem ji nepouzil :-)

EDIT: SNES emulator, je již venku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No nakonec sem se bavil s kámošem co si taky koupil DSi a společně se objednáme ten DS TWo... akorát nevím odkud... našel jsem http://shoptemp.com/products/Supercard-DSTWO-Card-for-Nintendo-DS-DS-Lite-DSi-p-97.html ale dojde to za 2-5 tydnu...coz je dost :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu