SakrassMasakrass Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Chtěl bych se zeptat co byste mi poradili když se nemužu přihlásit na DSi Shop= vždycky mě to hodí hlášku ''Error code: 205988 An errer has occurred that cannot be resolved at this time If the error recurs, please contact your local customer support centre.'' Takhle už to mám od začátku co nintendo DSi mám. Pomalu mě to začíná štvát. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 1. muze to byt starym FW (nejnovejsi je 1.4.1 a blokuje flashkarty) 2. muze to byt tvym nastavenim lokalniho jazyka - tj. pokud tam mas ze pochazis z CR, tak pro CR DSi shop NENI, takze bys musel zmenit jazyk na EN - UK) 3. POKEC JE POKEC, OTAZKY DO OTAZEK!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 1.Mám nejnovější FW a flashkartu jsem si fixnul 2. Mám nastavenou UK Proto to vůbec nechápu, proč to nefachá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtee Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 http://www.nintendo.com/consumer/systems/selectds.jsp Divný. Na tomhle odkazu, když zadáš číslo chyby, tak se tvářej, že je to chyba na straně DSi Shopu. Nevím, kde všude jsi to zkoušel, ale zkusil bych to přes nějakou otevřenou veřejnou wifinu (ověřený mám třeba KFC :)), jestli není problém u tebe v počítači/routeru/připojení, který nebude pouštět něco, co ten DSi Shop potřebuje (protože na web se dostaneš, když už jsi updatoval firmware...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 To je další problém a proč to nechápu. Kamoš vedle mě se připojil taky s DSi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 V KFC jsem to zkoušel taky. Nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Opravte me jestli se pletu, ale nema dsi krom jazyka pristroje-menu taky nejaky region, kde se da navolit i CR? Hadam ze v nastaveni prohlizece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Má. Ale to už se tam do shopu nepříhlásíš vůbec. Tě t o vykopne hnedka na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Vždycky tam napíšu Email-Heslo. a pak mě to napíše tu hlášku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtee Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Pak asi fakt nezbývá, než položit funkční kámošovo a nefunkční tvoje DS vedle sebe a položku po položce projet nastavení, jestli se něčeho nedoberete. A s tím mailem a heslem je mi to lehce podezřelý. Moc si nepamatuju, že bych ho v DSi Shopu někde zadával, a podle tohohle videa to taky nevypadá... Mluvíme teda o tom samým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Září 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Skusim to. To heslo se mě tam vždycky objeví. Ale přesně tohle co je v tim videu chci aby se stalo. Normálně se přihlásit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SakrassMasakrass
Chtěl bych se zeptat co byste mi poradili když se nemužu přihlásit na DSi Shop= vždycky mě to hodí hlášku
''Error code: 205988
An errer has occurred that cannot be resolved at this time
If the error recurs, please contact your local customer support centre.''
Takhle už to mám od začátku co nintendo DSi mám. Pomalu mě to začíná štvát.
Poradí někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.