Fish Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Zdravím, koupil jsem si gow collection, ale je černobílé, co s tím prosím, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 froxic Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 To stejne se mi stalo, kdyz jsme si nainstaloval GOW III demo. Tusim, ze jsem potom bud stahl novou verzi dema (nebo mozna tu stejnou) a vse znovu nainstaloval. Pak bylo vse v barve, takze bych zkusil reinstall. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal123 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Ano přídávám se, měl jsem stejný problém s demem... Plná hra později bez problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fish Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Ale pokud vím, tak u gow collection se nic neinstalovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 A není to třeba jen nějaká spešl mise? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal123 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Nejsem si jistý jestli to může být tím ale nemáš náhodou americkou verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fish Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Nemůže to být spešl mise, protože i menu hry je černé a nevím jestli mám amerikou verzi, ale pochybuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Koukni na kód hry na krabičce.. pokud v něm najdeš U (např je tuším BLUS), tak máš US verzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Asi máš starou televizi která umí jen PAL, pokud máš US verzi hry máš problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fish Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Ano, starou TV mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Tvoje TV neumí NTCS (Používá se v us) proto ti to hodí jen černobíle... Novou TV nejlépe, nebo nějakej PALxNTSC dekodér, vim že na PS2 jsem měl nějak kabel, kterej to uměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fish Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Aha, no, tak děkuji, stejně mi má každou chvíli přijít kabel do monitoru, tak to odehraju na monitoru, lock pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fish
Zdravím, koupil jsem si gow collection, ale je černobílé, co s tím prosím, díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts