bystryi Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Zdravim, nejde mi přihlásit se na PSN,vytvořil jsem přes PC account,pak jsem za dal v PS3 přihlásit a napsalo to: cannot use Playsation network with this account PLS nevíte co s tim? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 No očividně memužeš použít PSN s tím učtem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 jako s ustem vytvorenym v PS3? protoze jakykoliv ucet vytvorim,tak to proste porad nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Máš ho nějak "aktivovaný" ? Já to registroval v PS3, je možné, že když to je přes net, chce to aktivaci po mailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Zkus založit novýho usera a zkus to na něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 aktivovany mailem to mam a ikdyž chci založit PSN účet na PS3,tak vyplnim na začátku země,datum narozeni,jazyk pak continue a pak tato hláška. založit nového userana PS3 jsem zkoušel několikrát a pořád to samý(nejdenějak vymazat všechny usery?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Zkoušel si zadat věk víc jak 18let?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 to je jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Tak to fakt nevim, dáváš tam správně adresu, datum narození atd? Všechny tyhle drobnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 jo tedkoun jsem to zkousel snad 100x a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Fakt už netušim :D Podmínky apod.? Mrkni na netu na nějakej návod, a srovnej to s nim nehodí ti to nějakou chybovou hlášku? Máš natavenej správně net atd? Napadá mě jen, že buď máš něco s netem, nebo někde děláš nějakou malou chybu, přes kterou se to nepřnese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 tak to je hezký,mam red light,dá se to nějak opravit? tedka jsem to uplně rozrbral dal pastu,ale porád stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 je mozny ze pouzivas blby znaky pri vplnovani jmena accontu.mysilim ze jmeno musi obsahovat - nebo cislo zkus ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 no když mam ten red light flashing tak to už asi nezkusim,jde to tedy nějak opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 reklamace pokud mas zaruku .pokud ne tak servis ,ale bude to pravdepodobne dost drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 asi vyzkousim postup z youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 ps3 se musi rozdelat,pokud tomu nerozumis tak to nedelej a uz vubec podle nejakyho youtube.pokud to sam rozdelas ta ti to pak zadnej servis sony nevezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 V žádném případě to nedělej sám, pokud s tím nemáš sebemenší zkušenost. Ani YT ti moc nepomůže. buď to dej odborníkům (myslím, že v nějakém elektro servisu ti to vezmou, pokud je prodávají) nebo to dej na reklamaci. Pokud to otevřeš ty sám, je možnost, že to ještě víc zmrvíš a zaručeně přijdeš o záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 záruka na to neni a už jsem to rozdělaval a měnil pastu,takže buď to prodam nebo to zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.