ssx4 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 OK, takhle mi to stačí, díky:) Nikde sem to právě nenašel. Asi si někde seženu 2.0... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Prosím Tekkena90 o odpověd na mé otázky:1-Jsou tam 3 Backup Manažery 1.0,Stealth a s podporou ISO,který z nich si mám nainstalovat?Nebo si je mám přejmenovat a nainstolovat všechni a spouštět je podle potřeby.A jak poznám kdy použít iso a kdy 1.0 a kdy stealth?2-Mám 9 originálních her to je možno si z nich udelat zálohu na externi disk přes Backup Manažer?Děkuji za odpověd... Ještě jedna otázka prosím.Jak zjistím tu verzi desky a co to je za desku co máš napsáno v návodu?Děkuji kromě tohohle už snad rozumím všemu :-) 1) Záleží jen na tobě, čemu dáš přednost. Ale řekl bych, že Stealth je asi celkem zbytečný používat, když stejně PSN na 3.41 nejde a Manager s ISO podporou jsem nezkoušel, jestli vůbec funguje. Doporučuju klasický Backup Manager 1.0 pro všechny hry, v případě ISO souboru by mělo stačit hru rozbalit jako archiv. 2) ANo, viz návod na Backup manager... 3) Tak verzi desky nejspíš víš, specifikace procesorů zde vypsal už Any. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Mám nejspíš blbý dotaz, ale jsem ohledně tohoto úplny laik. Musím mít zapojené Teensy v PS3, když budu hrát? Poněvadž akční hry hraju na Fragnsteinovi (USB) a závodní na volantu (taktéž USB) a plus ještě když zapojím externí hardisk s tou staženou hrou tak mám USB porty obsazené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Nemusis, jailbreak se "injectuje" pouze pri spousteni PS3. Pak uz neni potreba. Teda krome "originalniho" PS3JB, kde je jeste ochranny mechanismus, ktery zabranuje vytazeni PS3JB behem spustene PS3 (pri vytazeni tam dojde k vypnuti PS3) - jinak ale Teensy s PSGroove nema s vytazenim problem, protoze je tam tenhle mechanismus odstranen ;-) (nebo spis tam vubec nebyl implementovan :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herkules Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Beckup manager mi hlasi ,,An error occurred during the start operation.(80029519) Nevite nekdo proc?Chci pres nej naistalovat ftp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Otázky... Když si teensy koupím... nebo třeba ten PS Jailbreak za 32$... Tak co? vložím do pc a stáhnu na něj hry? :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Tak co? Postupuješ podle návodu na samotný JB konzole... hry se samozřejmě kopírují na interní nebo externí disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herkules Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Zdravim.Mohl by mi nekdo pomoct?Zasekl jsem se u ,,6.Po vybrání typu jděte do "File/Load HEX file" a vyberte HEX soubor pro vaši desku.,,Kdyz vyberu ten hex tak mi to napise ,,cannot open file,,Cim to je a jak to muzu opravit ?Predm dik za pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Já bych to typoval na špatně stažený soubor, zkus to znovu celé stáhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herkules Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 tak jsem to znovu cele stahl a nainstaloval ale porad to stejne.Jinak v tom programu atmel flip je dole v pravo napsano,,communication off,,Nema tam byt ON?Jinak co je mysleno tim,,Zapněte desku do stavu Programování a připojte do USB.,,?jaho normalne dam do usb a zmacnku tlacitko co je na teensy...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Tady napisu navod, jak jsem ho psal jednomu uzivateli po PM:Tady si ho (FTP Server) stahnes http://www.ps3-hacks.com/download.php?id=92 . A instalace uz je stejna jako u backup manageru. PS3-FTP-Server.pkg hodis na flashku a nainstalujes v PS3 pres Install Package Files. Pak FTP server spustis v menu PS3 a bude to vypadat nejak takhle http://i55.tinypic.com/2q3oqpj.jpg . Das Start FTP service. Pak v PC nahodis nejaky FTP klient program - ja pouzivam program FileZilla a jako hostitele zadas IP tve PS3 v tve siti (je videt nahore uprostred v FTP serveru), jako Uzivatelske jmeno zadas FTPD12345 a jako heslo 1234567890. Filezilla by teda mela vypada nejak takhle http://i55.tinypic.com/2s9prgi.jpg a hry pak kopirujes do /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ/ *LAUN12345 pokud NEpouzivas stealth verzi Backup Manageru. Mám problém, když spustim FTP klienta v PS3, místo IP adresy mi to ukáže nějaký nápis xternal.libsre.sprx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herkules Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Mám problém, když spustim FTP klienta v PS3, místo IP adresy mi to ukáže nějaký nápis external.... musis byt pripojenej na net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 musis byt pripojenej na net... No to jsem, normál připojenej k netu, k routru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 tak jsem to znovu cele stahl a nainstaloval ale porad to stejne.Jinak v tom programu atmel flip je dole v pravo napsano,,communication off,,Nema tam byt ON?Jinak co je mysleno tim,,Zapněte desku do stavu Programování a připojte do USB.,,?jaho normalne dam do usb a zmacnku tlacitko co je na teensy...? Viděl bych to tak, že si Teensy nepřepnul do stavu programování ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herkules Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 jestli mas ps3 pripojenej na net a nejde to tak to jeste skus pripojit pres kabel...ale je to divne jakmile ps3 pripojis na net(dratove nebo bezdtratove) tak ve ftp by ti mel napsat ip.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 jestli mas ps3 pripojenej na net a nejde to tak to jeste skus pripojit pres kabel...ale je to divne jakmile ps3 pripojis na net(dratove nebo bezdtratove) tak ve ftp by ti mel napsat ip.. Taky mi to přijde divný, nevim no, zítra to vyzkouším pořešit :) dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herkules Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 teken90: uz jsem na to prisel.Ten teensy jsem koupil pres aukro a ten se programuje pres jinou aplikaci flip na nem prej nefunguje.Ale diky.Jinak nevedel bys jake je id Mafie 2 na sonyin.. neni nebo jsem ji tam nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Tak konečně se mi povedlo rozběhat FTP klienta, hodil jsem na inter. MAfii, ale když jí přes Backup manager spustím, skočí do do XMB menu a namísto zobrazení MAfie u GAME tak je jen origoš vložené DVD, nevíte co s tim? Diky Edit: Problém vyřešen, vše už jede... na http://ps3.playz.it/ je návod k naprogramování TEENSY, je tam odkaz na Jailbreak fw v1.0, ale ta mi právě nefungovala, je potřeba naistalovat v1.1. Pokud by měl někdo problém, klidně napiště PM, už se v tom docela vyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1807 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 staci si koupit teensy treba tady http://aukro.cz/item1241420601_vyvojovy_usb_kit_teensy.html#gallery a muzu hrat stazene hry??? a jak je to se zarukou u ps3??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Ano, stačí. Záruka samozřejmě zůstává, protože to neníž ádnej zásah do HW konzole, ani SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1807 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 a jak zjistim jakej firmware mam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1807 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 a da se kdyztak dat firmware na starsi verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 V menu PS3 jdi do System Settings a tam dej System Infromation. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal1807 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 tak mam ver. 3.50 da se to dat na ver. 3.41? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 a da se kdyztak dat firmware na starsi verzi? zatím ne a v budoucnu? to nikdo neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.