crab2man Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Zdravím, nevíte zda bude tato hra s CZ titulkami? Na netu jsem našel, že bude pouze manuál... díky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 'Na netu jsem našel, že bude pouze manuál...' tak co chceš víc my nevíme víc než internet :) ale také bych si to přál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 jo a nevite jestly tam bude pribeh nebo stejny jako na PC??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Září 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 'Na netu jsem našel, že bude pouze manuál...' tak co chceš víc my nevíme víc než internet :) ale také bych si to přál Kdo je "my" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Gameplay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Teda fakt nechapu proč je tam ta 2D mapa. Ale o češtině jsme se nic nedozvěděli:(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Teda fakt nechapu proč je tam ta 2D mapa. Ale o češtině jsme se nic nedozvěděli:(. No prave ze ta mapa je huste udelana to se mi libi:)ale myslim si ze CJ tam bude ale chce to cas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluek Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 NEbu do to stejné ja kru the sims hraju od prvního dílu na konzole přibide nová schopnoct Karma Povers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Podle xzone by měla být hra v CZ -> http://xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=531 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Až na to, že je tam napsaný ČESKÝ MANUÁL.....a manuál je podle tebe hra??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Uz byt o mohlo byt k stazeni:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 přečti si tam ten text až dokonce a uvidiěš, že tam mají napsáno že hra je v češtině! .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak hra už ke stažení je.Nevíte teda jestli je v češtině nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak hra už ke stažení je.Nevíte teda jestli je v češtině nebo ne ? Je zrejme, ze cz titulky v hre nebudu, tak sa uz na to nepytaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluek Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ja tu hru uz mam je super ta karma nejvic se mi libi zemnetreseni simici se popadnou za hlavu a rvou Ahra je v Aj a v cz nikdy nebude ptal sem se na the sims 3 predvadecce tam mneli na odskouseni a ptal jsem se na cestinu rekli mi ze Electronick Arts nebude dávat cestinu do konzolí Ale anglictina je super lidi akorát ta gramatika ale staci se naucit jak se co pise a mate vyhrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 EA nic nevyvrátilo ani nepotvrdilo třeba časem vyjde verze v cz ale to spíš až sims 4 :D ''staci se naucit jak se co pise'' ano u tebe to platí i v češtině .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Dnes mi domů přišla originálka a češtinu hra opravdu neobsahuje :) Je to poměrně zábavné a stejně dobré jako na PC :) ale na FullHD v obýváku je to prostě něco jiného no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluek Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Máš pravdu ve ful HD je to nadherny obráz ja televizi mam sam povjesenou na zdi je to krasna grafika hra je povedena musim pochvalit EA Aschopností Karma rád davam ostatnim simikum Kosmickou kledbu Mhuaa xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Kolik jazyku vubec obsahuje nebo je tam naky krome AJ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Jenom AJ psal jsem na mail do EA obpověděli že konzele xbox 360, Wii, PS3, NDS jsou americké konzole tak do nich bude jenom Angličtina boužel, ale Angličtina je jazik který není těžká jenom gramatika, sám mam the sims 3 na xboxu a jenom AJ ani prenastavit. Tak nezbívá nic jineho nez se ucit Anglictinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 EA nic nevyvrátilo ani nepotvrdilo třeba časem vyjde verze v cz ale to spíš až sims 4 :D ''staci se naucit jak se co pise'' ano u tebe to platí i v češtině .) Ale the sims 3 je neco jineho nez the sims 3 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Ale the sims 3 je neco jineho nez the sims 3 xD ? vím myslíš jen ''sims'' já myslel the sims 4 bohužel si nepochopil nebo sis dělal srandu ale chápem se .) ale Angličtina je jazik který není těžká jenom gramatika,sám mam the sims 3 na xboxu a jenom AJ ani prenastavit. Tak nezbivá nic jineho nez se ucit Anglictinu ještě umět česky :D takový hrubky :D ''americké konzole tak do nich bude jenom Angličtina'' to napsali přímo takhle?!tam maj nějaký mladý hloupý brigádníky :D navíc je to blbost hafo her má CZ a nevím vy jste mě asi nepochopili JÁ NEŘEKL ŽE TAM JE CZ ALE ŽE TAM TŘEBA NĚKDY BUDE (VIZ THE SIMS4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Vážení, mám tady problém se Simsama.. stáhl jsem je pro přítelkyni, ale....první pálení dopadlo tak, že se nechtěli absolutně načíst a psalo to oblíbené "open tray" a na podruhé se sice načtou..najedu do menu spustím hru...ale naskočí loading a tím to hasne...má někdo ten samej problém nebo ví co s tím?? docela nás to stolicuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 neznate nejaky cheaty? Napr na penize a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hauzimir Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Caute .. Chci se zeptat .. Jestli to je jinak uplne stejny jako na PC .. A jestli treba tam je dodany cestovani a tak , no jestli to je vsechno v jednom treba :) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.