Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Odesláno

Žlutá už znamená opotřebování. V takových fázích musí člověk na ty gumy dávat šílený pozor, snažit se co nejméně používat obrubníky, nevyjíždět z ideální (čisté) stopy, protože to může způsobit někdy právě to, že se pneumatika poškodí a praskne. V první sezóně se mi to asi dvakrát nebo třikrát stalo, ale začal jsem se lépe starat o strategii zastávek v boxech a více ty gumy šetřím při závodě a jsem skoro na konci druhé sezóny a ani jednou se mi to ještě nestalo. :D

Odesláno
Nervacka hra! :D

Jel jsem GP Evropy od pátého kola na druhém místě. Asi 2-3 zatáčka před koncem mi udělala pneumatika BOOM! :D Měl jsem ji v dobrém stavu (žlutá barva pneu na ukazateli) S vozidlem sem dojel do cíle (aspon :D) na šestém místě. :D Stalo se to někomu? Docela mě to se*e ještě teď. :D

Souhlasim s tebou :D

Dneska jsem měl taky docela "nervy", když sem asi v šestym kole (v Shanghai) zajel do boxů na výměnu pneumatik z prime na optionky. Pokaždý se koukám, jestli se pneumatiky opravdu vyměnily, ale teď jsem byl do hry tak zažranej, že sem si toho vůbec nevšímal a to byla chyba :( Jedu poslední kolo a najednou se ukáže upozornění že mám vyměnit pneumatiky na optionky a závod víte kde.. Ono zajet do boxů podruhé se cení pár místy zpět :D

Odesláno

Tak já právě jel v monze, ze čtvrtého místa zajíždím do boxů ve 12 kole pro výměnu pneumatik a když už jsem měl vjet k mechanikům tak náhle zásek :D Mechanik, který stojí vzadu a přizvedává vždy formuli nahoru, potom co ta formule zajede kam má, byl už připravený vzadu a jakoby už zvedal nějakou formuli, ale žádná tam nebyla. Prostě tam stál zaseknutý a já nemohl absolutně nic dělat.Formule se zastavila za ním a konec :D Už se mi to nechce jet znovu, takže na restart celého závodu kašlu, nechal jsem to tam zaseknuté stát a čekám než ostatní dokončí závod :D

Odesláno

Není pravda, že AI je bezchybná. I na nejtěžší obtížnost Legend dělají chyby, kolikrát se při předjíždění mezi sebou srazí, vyjedou z trati atd. Ovšem je pravda, že hra je plná bugů, tady je vidět, že BETA verze nebo alespoň demo před vydáním je nutnost, protože se tím odhalí spousta chyb a do plné verze se odstraní. Kdežto Codemasters u F1 2010 neměli ani BETU ani demo, takže se není čemu divit. Snad některé ty bugy odstraní plánovaný patch.

Odesláno

Ahoj. Mám takovou otázku. Ségry přítel mi dnes přiveze flashnutý Xbox360, a zatím nevím jaký tam budu mít FW. Moje otázka zní: Nevíte jestli jsou F1 2010 od Complex (právě to stahuju) patchnutý na nějakou nižší wawe ochranu (Originál vím že má Wawe6)? A ještě otázka zda-li budu potřebovat activate.iso u jakéhokoliv FW nebo jen u některých? Díky moc za odpověď.

P.S. Samozřejmě mě to všechno zajímá v ohledu na ty F1 2010, jinak bych to sem nepsal :D :D :D

Odesláno

Patchnuté to myslím není, tuším, že releasy sami o sobě patchnuté nikdy nejsou, to už si musí člověk udělat sám pokud chce. Jinak active.iso budeš potřebovat na hry, které jsou novější a mají vyšší wave než jaký podporuje tvůj firmware. F1 2010 mají wave 6, takže pokud budeš mít FW 1.61 a nižší, tak budeš muset použít active.iso (Jestli se nepletu :D )

Odesláno
Patchnuté to myslím není, tuším, že releasy sami o sobě patchnuté nikdy nejsou, to už si musí člověk udělat sám pokud chce. Jinak active.iso budeš potřebovat na hry, které jsou novější a mají vyšší wave než jaký podporuje tvůj firmware. F1 2010 mají wave 6, takže pokud budeš mít FW 1.61 a nižší, tak budeš muset použít active.iso (Jestli se nepletu :D )

A když to patchnu, bude pořád potřeba nebo ne? Jo a existuje už FW ke kterýmu to active.iso nepotřebuju? Zatím jsem narazil jen na 1.61, ale tak to už je detail :) , ale samo že budu radši když ho nebudu potřebovat. Hold nad lenost není :D

Odesláno

Na patchnutou hru není potřeba active iso, ale sám hry nepatchuju, takže se v tom moc nevyznám a nevím jestli jdou patchnout třeba ty nejnovější wave 6 hry. Ale asi jo. Jinak co se týče FW, tak jsou určitě novější než 1.61, mají tuším nějaké nové číslování. Známý ho má a zatím k žádné hře ještě active iso nepotřeboval.

Odesláno

když jsme u toho patchovani a wawe, tak mam problem s F1... konzole mi pise ze si mam vycistit dvdcko, ze z nej nejde cist... pouzivam active iso, napr s mafii 2 nemam problem - hodim active iso do xka - načte se to - dam tam mafii a hraju, u F1 se načte dvd dostanu se na uvodni LOADINGOVOU obrazovku a pak mi vyskoci chybova hlaska xboxu, cim je to? spatne je to vypalene? diky za rady

Odesláno

Tak, konečně mám tuto hru doma a jsem nadšen! Tedy nemůžu hru porovnávat se staršími ročníky, ale tohle je prostě bomba! Naprosto mě uchvátilo zpracování hry mimo závod, tj. mechanici v deppu, manažerka v peddoku atd. Prostě, toto vás tak vtáhne do hry tak, že si opravdu připadáte jako jezdec F1. Také začátek kariéry perfektní... Výběr z "béčkových" stájí vás jen motivuje hrát a hrát a dopracovat se do "áčkových" stájí... Jednoduše fakt paráda.

Ovšem já jako naprostý amatér v tomto žánru her mám trochu problém. (naposledy jsem hrál závodní hru na PSOne a to GT2, takže už je to pár let co jsem si virtuálně sedl za volant, tedy ovladač...). Musím říci, že mi hra dělá značné problémy. A to i přes to, že jsem si na první jízdy zapl všechny pomocníky nabízené systémem. Ovšem s brzdícím pomocníkem jsem odjel pár kol a usoudil jsem, že pokud hru hrát s tímhle, tak to už ji nemusím hrát vůbec... Takže to jsem vypl. No, mám zasebou asi půl hodiny na prvním tréninku v kariéře a skoro vždy mám skoro nejhorší čas :( Takže jsem vás chtěl poprosit o pár rad pro začínajícího hráče této hry... Myslíte, že uspěch je v neustálém ježdění a ježdění nebo jen v přesnosti prosjíždění zatáček atd?

Díky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu