Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Všeobecná poradna mudr.Wokáčka a spol

WoKo_O

Otázka

Máte nějaký problém ohledně XMB nebo downgradu.?? nepochopili jste něco nebo si nevíte rady.?? Pro ty co si nevědí rady sem založil poradnu wokonatora a spol.

• Tato poradna by měla sloužit pro začatečníky ale treba i pro pokročilejší.

• Doufam ze kdyz jsem udělal tuto poradnu ubyde pár threadu s lams otázkami.

• Doufám že tato poradadna někomu pomůže...endžoy..

• Poradí vám v podstate vsichni kdo tomu rozumi..:)

Tak toť zatím vše..;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuality:

zadny nejsou...ptejte se dal...nekdo vam jiste poradi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Ahoj, mám takový stupidní dotaz. Vím, že spousta z vás, mě pošle do starých diskuzí, ale musím se zeptat.

Mám 2. PSP a chtěl bych na obou zvýšit FW. Takže můj dotaz je, jestli to vůbec jde a jestli to půjde bez pandory a popřípadě jak.

PSP Fat - 3.80 M33-5 a PSP slim 3004 - 4.21

Moc děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdar. Jsem začátečník a ikdyž jsem pročítal forum, tak si nevím moc rady se svým PSPčkem. Mám PSP 3004 PW, Sys. ver. 5.02 a chtěl bych na něm rozjet iso a tak. Dokáže mi někdo pomoci? Nevím jestli instalovat 5.03 nebo jestli mi stačí ta verze co mám. A tak moc nevím jak na to nechci si bricknout dneska nový PSP. Předem díky za pomoc!

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdar. Jsem začátečník a ikdyž jsem pročítal forum, tak si nevím moc rady se svým PSPčkem. Mám PSP 3004 PW, Sys. ver. 5.02 a chtěl bych na něm rozjet iso a tak. Dokáže mi někdo pomoci? Nevím jestli instalovat 5.03 nebo jestli mi stačí ta verze co mám. A tak moc nevím jak na to nechci si bricknout dneska nový PSP. Předem díky za pomoc!

Potrebujes 5.03; na 5.02 @ 3004 ISO nerozjedes. Takze jako prvni updatni na oficialni 5.03 (hlavne ne na vyssi! Neupdatuj pres network update!) a pak chickhen s prometheusem - na to uz je navod zde na foru...

Jak mám udělat z iso souboru udělat cso soubor

Napriklad pomoci cso'n'dax.

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky mám to na 5.03 a instlý ChickHEN a 5.03 GEN-C a hry mi jedou parádně. Četl jsem něco o MHUspeed a v něčem je prý lepší. Zajímalo by mě které kombinace těchle prográmků nebo jak to nazvat jsou nejlepší a taky jak si to třeba změnit? Dá se to nějak odinstalovat nebo stačí vymazat nebo vytáhnout baterku? (seklo se mi psp a musel jsem vytáhnout baterku pak jsem musel znovu instalovat ChickHEN a 5.03 GEN-C takže asi nějak na tenhle styl? ) Jo a ještě jedna věc by mě zajímala... ISO hry a tak se mi třeba v ukázkách netrahají... zato mám cso hru a ta se mi trhá je to kvůli tomuto formátu? Myslím kvůli tomu že je kompresovaný?

Odkaz ke komentáři

• 0

Zajímalo by mě:

1. Jak si změnit ChickHen s 5.03GEN-C na např. MHUSpeed v3 s 5.03 Prometheus? Stačí vytáhnout baterku nakopírovat soubory od MHUspeed a Promethea a udělat spustit jak je psáno v tutorialu? Je možný způsobit nějak brick? Je možné nějak mezi těmtito CFW přepínat nebo tak něco?

2. Co je lepší 5.03 GEN-C, 5.03 Prometheus nebo 5.50 GEN-D3?

3. Co je nejlepší kombinace z možností ChickHEN/MHUSpeed s 5.03 GEN-C/ 5.03 Prometheus/ 5.50 GEN-D3

SRY beginner! Díky za odpověď - pokud možno nejlíp na všechny otázky :-D!

Odkaz ke komentáři

• 0

zdravím, mam lamskej dotaz ohledne meho psp

Software v PSP

verze 6.35

pod baterkou

tip 1001

DC 5V

pametovka

SanDisk MemoryStick PRO Duo 4gb

psp je kupovane jako uplna novinka v Mexiku a mam ho uz kolem 8-mi let

chci se zeptat na nasledujici .. v tutorialech sem se toho docetl hodne ale nic o tom ze by se neco dalo delat s toudle verzi a s timhle tipem psp .. vim ze flashnout jde ale nevim jak to je tedka .. neco sem cetl ze se pracuje na programu kterej si poradi se softwarem 6.20 ale co s tim co mam ja ???

tudiz ma otazka je:

da se psp downgrade -> flash -> co je potreba -> nasledujici pokyny ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu