Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Všeobecná poradna mudr.Wokáčka a spol

Otázka

Odesláno

Máte nějaký problém ohledně XMB nebo downgradu.?? nepochopili jste něco nebo si nevíte rady.?? Pro ty co si nevědí rady sem založil poradnu wokonatora a spol.

• Tato poradna by měla sloužit pro začatečníky ale treba i pro pokročilejší.

• Doufam ze kdyz jsem udělal tuto poradnu ubyde pár threadu s lams otázkami.

• Doufám že tato poradadna někomu pomůže...endžoy..

• Poradí vám v podstate vsichni kdo tomu rozumi..:)

Tak toť zatím vše..;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuality:

zadny nejsou...ptejte se dal...nekdo vam jiste poradi..

• Odpovědi 3.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
pandoru sem si skousel udelat sam jenze kazdej program mi nahlasil data corrupted to chapu .. teda aspon myslim ze to je prave tim ze mam v 6.35 ms taktez nesla udelat rovnez z toho sameho duvodu ale jak jsem si znova procital navod pro zacatecniky pise se tam o recovery menu a po dalsim hledani jsem n

nasel toto

http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2007010016

tim chci poukazat na to ze pres recovery menu se da udelat recovery na v1.5

ale recovery menu mi nak stavkuje a nechce se spustit takze mam postupovat jak ste rikaly nebo se da delat este neco jineho ? staci psp 1004 flashnute ale bez pandora baterky ? nebo musim sehant primo pandora baterku?

• rozbalte archiv recovery.rar
  • adresář RECOVERY překopírujte na MS do ms0:/ PSP / GAME /
  • stáhněte si oficiální fw.1.5
  • přejmenujte EBOOT.PBP na UPDATE.PBP a překopírujte do ms0:/ PSP / GAME / RECOVERY /
  • spusťte PSP v Recovery módu (držet tlačítko R při zapnutí PSP)
  • vyberte "Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP" a stiskněte X
  • pokud chcete pokračovat, tak stiskněte opět X, pokud ne, tak stiskněte R
  • proběhne downgrade
  • nyní máte fw.1.5

bod ktery je cervene zvyraznen mi nedava smysl z odkazu ktery je udavan nize sem stahl ten soubor

Download: [Update 1.5]

ale ona to neni slozka je to nakej soubor a pritom na karte v tom adresari kam me smeruje tendle navod tak je slozka a ne soubor toho tipu ktery se stahuje

• 0
Odesláno

recovery menu prece neni homebrews nebo snad ano? .. nasel sem dalsi vec pomoci ktere se recovery menu spousti primo z karty jako hra ale pise to corrupted data to porad este chapu z toho sameho duvodu jako ja sam nemuzu udelat pandoru ani mms ale nechapu proc to nejde ten rocevery menu zpustit normalnim zpusobem jako se pise v navodu pro zacatecniky ..

1hncx.png

Nejde mi spustit PSP, jen svítí zelená kontrolka a po chvíli se vypne, nějak jsem si s nim "hrál". Chtěl jsem tam dát nová temata atp.

- nejspiš jste si "bricknuli" PSP, tzn. poškodili ©FW, mrkněte ma mapu flasheru > Mapa flasherů a s někym v okolí se domluvte, PSP vám během chvilky, na počkání, opraví (pozn. opraví se flashnutim pres PB)

Více o Recovery Menu - PSP.novinky.org

88548675977bf1b1.jpg

-> http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2007010016

Recovery Menu pro Custom Firmware

Přístup do Recovery Menu získáte podržením tlačítka R při zapnutí PSP. Tlačítko R držte až do doby zobrazení Recovery Menu.
  • 0
Odesláno

Mám dotaz a nevěděl sem kam ho zařadit tak píšu sem ... nemůžu přijít na odpověd při pokusu spustit jakoukoliv novější hru mi na chvilku zčerná displej a následně skočí zpět do menu PSP s hláškou "The game couldnt be started (80020148 )" nikde jsem o tomhle nenašel žádnou debatu a nevim jestli mám něco stáhnout nebo co stalo se mi to totiž už několikrát a dost mě to vadí ... děkuji za odpověd ;-)

• 0
Odesláno
Ahoj potrebuju radu mam psp 2000 a po nainstalovani 5.50 GEN-D3 se nemuzu pripojit na zadnou wifi vzdycky mi to hodi connection error nevite prosim cim by to mohlo byt? Ani doma kde mi to pred tim v pohode jelo... diky zatim cau

Zkus aktualizovat na Prometheus.

Mám dotaz a nevěděl sem kam ho zařadit tak píšu sem ... nemůžu přijít na odpověd při pokusu spustit jakoukoliv novější hru mi na chvilku zčerná displej a následně skočí zpět do menu PSP s hláškou "The game couldnt be started (80020148 )" nikde jsem o tomhle nenašel žádnou debatu a nevim jestli mám něco stáhnout nebo co stalo se mi to totiž už několikrát a dost mě to vadí ... děkuji za odpověd ;-)

Jaký hry? Jaký máš firmware? Zmáčkni select a u UMD ISO MODE nastav SONY NP9660.

• 0
Odesláno

KeNnY: Tvoje odpovědi s těma problémama nemají vůbec nic společnýho. :blink:

Slick: Jako když chceš jít hrát třeba přes Ad-Hoc, PSN nebo normálně na net...?

Kdyžtak použij PSNLover plugin a pokavaď nezabere tak ještě zkus reflash.

Djloupak: Udělej decrypt hry v ISO Toolu a UMD ISO MODE měj radši M33 driver.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu