Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Všeobecná poradna mudr.Wokáčka a spol

WoKo_O

Otázka

Máte nějaký problém ohledně XMB nebo downgradu.?? nepochopili jste něco nebo si nevíte rady.?? Pro ty co si nevědí rady sem založil poradnu wokonatora a spol.

• Tato poradna by měla sloužit pro začatečníky ale treba i pro pokročilejší.

• Doufam ze kdyz jsem udělal tuto poradnu ubyde pár threadu s lams otázkami.

• Doufám že tato poradadna někomu pomůže...endžoy..

• Poradí vám v podstate vsichni kdo tomu rozumi..:)

Tak toť zatím vše..;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuality:

zadny nejsou...ptejte se dal...nekdo vam jiste poradi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Pandora Baterie - upravená baterka - pomocí ní uděláš Downgrade

MMS - upravená paměťovka - uděláš doma

TuT je někde v sekci PSP Tutorialy

Pokud by jsi měl 6.31 nebo nižžší dalo by se to udělat softwarově ale s 6.35 ne

Odkaz ke komentáři

• 0
pandoru sem si skousel udelat sam jenze kazdej program mi nahlasil data corrupted to chapu .. teda aspon myslim ze to je prave tim ze mam v 6.35 ms taktez nesla udelat rovnez z toho sameho duvodu ale jak jsem si znova procital navod pro zacatecniky pise se tam o recovery menu a po dalsim hledani jsem n

nasel toto

http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2007010016

tim chci poukazat na to ze pres recovery menu se da udelat recovery na v1.5

ale recovery menu mi nak stavkuje a nechce se spustit takze mam postupovat jak ste rikaly nebo se da delat este neco jineho ? staci psp 1004 flashnute ale bez pandora baterky ? nebo musim sehant primo pandora baterku?

• rozbalte archiv recovery.rar
  • adresář RECOVERY překopírujte na MS do ms0:/ PSP / GAME /
  • stáhněte si oficiální fw.1.5
  • přejmenujte EBOOT.PBP na UPDATE.PBP a překopírujte do ms0:/ PSP / GAME / RECOVERY /
  • spusťte PSP v Recovery módu (držet tlačítko R při zapnutí PSP)
  • vyberte "Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP" a stiskněte X
  • pokud chcete pokračovat, tak stiskněte opět X, pokud ne, tak stiskněte R
  • proběhne downgrade
  • nyní máte fw.1.5

bod ktery je cervene zvyraznen mi nedava smysl z odkazu ktery je udavan nize sem stahl ten soubor

Download: [Update 1.5]

ale ona to neni slozka je to nakej soubor a pritom na karte v tom adresari kam me smeruje tendle navod tak je slozka a ne soubor toho tipu ktery se stahuje

Odkaz ke komentáři

• 0

recovery menu prece neni homebrews nebo snad ano? .. nasel sem dalsi vec pomoci ktere se recovery menu spousti primo z karty jako hra ale pise to corrupted data to porad este chapu z toho sameho duvodu jako ja sam nemuzu udelat pandoru ani mms ale nechapu proc to nejde ten rocevery menu zpustit normalnim zpusobem jako se pise v navodu pro zacatecniky ..

1hncx.png

Nejde mi spustit PSP, jen svítí zelená kontrolka a po chvíli se vypne, nějak jsem si s nim "hrál". Chtěl jsem tam dát nová temata atp.

- nejspiš jste si "bricknuli" PSP, tzn. poškodili ©FW, mrkněte ma mapu flasheru > Mapa flasherů a s někym v okolí se domluvte, PSP vám během chvilky, na počkání, opraví (pozn. opraví se flashnutim pres PB)

Více o Recovery Menu - PSP.novinky.org

88548675977bf1b1.jpg

-> http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2007010016

Recovery Menu pro Custom Firmware

Přístup do Recovery Menu získáte podržením tlačítka R při zapnutí PSP. Tlačítko R držte až do doby zobrazení Recovery Menu.
Odkaz ke komentáři

• 0

dobry koupil sem si psp z aukra verze 6.21 jde to nak vratit na starsi verzi aby slo flasnout ???je to psp 2000. sponzor mi psal zeto je na forum pro zacatecnikya le tam sem nic nenasel akorat mi nekdo psal pres baterii ale nvm jak co jetsli kupit novou nebo co(pandora) za odpovedi diky

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám dotaz a nevěděl sem kam ho zařadit tak píšu sem ... nemůžu přijít na odpověd při pokusu spustit jakoukoliv novější hru mi na chvilku zčerná displej a následně skočí zpět do menu PSP s hláškou "The game couldnt be started (80020148 )" nikde jsem o tomhle nenašel žádnou debatu a nevim jestli mám něco stáhnout nebo co stalo se mi to totiž už několikrát a dost mě to vadí ... děkuji za odpověd ;-)

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj potrebuju radu mam psp 2000 a po nainstalovani 5.50 GEN-D3 se nemuzu pripojit na zadnou wifi vzdycky mi to hodi connection error nevite prosim cim by to mohlo byt? Ani doma kde mi to pred tim v pohode jelo... diky zatim cau

Zkus aktualizovat na Prometheus.

Mám dotaz a nevěděl sem kam ho zařadit tak píšu sem ... nemůžu přijít na odpověd při pokusu spustit jakoukoliv novější hru mi na chvilku zčerná displej a následně skočí zpět do menu PSP s hláškou "The game couldnt be started (80020148 )" nikde jsem o tomhle nenašel žádnou debatu a nevim jestli mám něco stáhnout nebo co stalo se mi to totiž už několikrát a dost mě to vadí ... děkuji za odpověd ;-)

Jaký hry? Jaký máš firmware? Zmáčkni select a u UMD ISO MODE nastav SONY NP9660.

Odkaz ke komentáři

• 0

KeNnY: Tvoje odpovědi s těma problémama nemají vůbec nic společnýho. :blink:

Slick: Jako když chceš jít hrát třeba přes Ad-Hoc, PSN nebo normálně na net...?

Kdyžtak použij PSNLover plugin a pokavaď nezabere tak ještě zkus reflash.

Djloupak: Udělej decrypt hry v ISO Toolu a UMD ISO MODE měj radši M33 driver.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu