Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Všeobecná poradna mudr.Wokáčka a spol

WoKo_O

Otázka

Máte nějaký problém ohledně XMB nebo downgradu.?? nepochopili jste něco nebo si nevíte rady.?? Pro ty co si nevědí rady sem založil poradnu wokonatora a spol.

• Tato poradna by měla sloužit pro začatečníky ale treba i pro pokročilejší.

• Doufam ze kdyz jsem udělal tuto poradnu ubyde pár threadu s lams otázkami.

• Doufám že tato poradadna někomu pomůže...endžoy..

• Poradí vám v podstate vsichni kdo tomu rozumi..:)

Tak toť zatím vše..;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuality:

zadny nejsou...ptejte se dal...nekdo vam jiste poradi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

čus mám problém nevím jestli se to sem úplně hodí, ale jsem úplný začátečník...mám starý psp fat...strčil sem do něj umd a pak mě najednou zhasla obrazovka a nic nereaguje...jde akorát zapnout a vypnout s jedinou odezvou svícení kontrolky...díky za odpověď

Odkaz ke komentáři

• 0
KeNnY: Tvoje odpovědi s těma problémama nemají vůbec nic společnýho. :blink:

Slick: Jako když chceš jít hrát třeba přes Ad-Hoc, PSN nebo normálně na net...?

Kdyžtak použij PSNLover plugin a pokavaď nezabere tak ještě zkus reflash.

Djloupak: Udělej decrypt hry v ISO Toolu a UMD ISO MODE měj radši M33 driver.

Na co PSNLover? Pokud by to blokovala ochrana, nevyjel by mu Connection error. A co s tím má společnýho Ad-Hoc? Připojuje se na normální wi-fi, podle toho, co píše - "se nemuzu pripojit na zadnou wifi". A reflash? Reflash jsem mu napsal já, respektive update na novější CFW, který by případný bug měl opravovat! Navíc, proč mu radíš decrypt, když ani nevíš jakou spouští hru? Proč by měl decryptovat třeba SBK 09? Co je novější hra?

Tipuješ stejně jako já, protože ani jeden z nich nedokáže pořádně popsat svůj problém.

Odkaz ke komentáři

• 0
ukladaji se to ram pameti a v sleep je ram napajena ale po tvrdym vypnuti se nenapaji a hen se smaze a znova nahazovat

Skvělé, díky za odpověď, ještě bych se zeptal, jaká je možnost, nebo čím se dá PSP bricknout při zapnutych eneblerech? Jen abych se věděl čeho vyvarovat, vím že nesmím uptatovat FW.

Odkaz ke komentáři

• 0

Flash 0 je část vnitřní paměti PSP, je tam uloženej firmware. HEN je software, kterej využívá chybu ve firmwaru, přes kterou se spustí a umožnuje dál spouštět nepodepsaný aplikace od SONY (Homebrew, případně nějakej soft na spuštění ISO ...). HEN se ale nikam neukládá, jen se načte, takže vždycky když PSP uplně vypneš, při dalšim zapnutí se načte zase oficiální firmware a budeš muset HEN spustit. Pandora je servisní baterie, která umožnuje přistup do flash paměti, dá se přes ní pomocí MMS nainstalovat CFW, opravit brick ...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj potřebuju poradit s připojením k netu,zatím jsem to nikde nemohl najít.

Jde o to že ve škole máme sít u které se musí zadávat kromě všeho ještě přihlašovací jméno a heslo a co jsem procházel nastavení v psp nikde se to tam zadat nedá,tudíž se chci zeptat existuje nějakej prohlížeč co má svoje vlastní integrovaný nastavení netu,dá se to nějak nastavit/obejít nebo jsem nahranej ?

Ta sít se ukazuje šedivě.

Díky kluci.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj potřebuju poradit s připojením k netu,zatím jsem to nikde nemohl najít.

Jde o to že ve škole máme sít u které se musí zadávat kromě všeho ještě přihlašovací jméno a heslo a co jsem procházel nastavení v psp nikde se to tam zadat nedá,tudíž se chci zeptat existuje nějakej prohlížeč co má svoje vlastní integrovaný nastavení netu,dá se to nějak nastavit/obejít nebo jsem nahranej ?

Ta sít se ukazuje šedivě.

Díky kluci.

Heslo a jmeno? Tedy prihlasovani pres certifikat? Eduroam? Tak to v PSP nenastavis. To PSP bohuzel neumi. A ne, na PSP je to obecne s prohlizecema spatne a wifi se jinak, nez takhle globalne systemove nastavovat neda. Proste bez sance.

Odkaz ke komentáři

• 0

zdravím, chtěl bcyh se zeptat jestli je možné používat používat baterii když je v Pandora modu při běžném používání. to samé i s Magic memory stick... duvod: mám pár kamošu kteří by chteli flashnout a unbricknout psp tak sem si říkal že ybch jim to udělal ale mam pouze slim ale známý má fatko, takže ybch si to u nj udělal a pak si to tam už nechal... bude v tom nějaký problém?? Děkuji za odpověd

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu