Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Všeobecná poradna mudr.Wokáčka a spol

WoKo_O

Otázka

Máte nějaký problém ohledně XMB nebo downgradu.?? nepochopili jste něco nebo si nevíte rady.?? Pro ty co si nevědí rady sem založil poradnu wokonatora a spol.

• Tato poradna by měla sloužit pro začatečníky ale treba i pro pokročilejší.

• Doufam ze kdyz jsem udělal tuto poradnu ubyde pár threadu s lams otázkami.

• Doufám že tato poradadna někomu pomůže...endžoy..

• Poradí vám v podstate vsichni kdo tomu rozumi..:)

Tak toť zatím vše..;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuality:

zadny nejsou...ptejte se dal...nekdo vam jiste poradi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Neni treba kopirovat cislo baterky, jen je treba nahodit multiipl na pametovku, kterou chces pouzivat s pandorou. Myslim, ze treba TimeMachine to udela za tebe. Jinak random serial si muzes vygenerovat treba hellcatem.. Puvodni serial baterky vubec nepotrebujes.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, dneska jsme si pořídil psp 2004 již flashnuté, dal jsem si do něj několik her a hrál, ale když jsem ho během dne zvedal ze stolu zavadil jsem o desky a vypadla baterie, všechny hry se vymazali, a když je tam hodím znova tak nic, co s tím mám dělat?:(

Odkaz ke komentáři

• 0

icon1.png Ahoj, dneska jsme si pořídil psp 2004 již flashnuté, dal jsem si do něj několik her a hrál, ale když jsem ho během dne zvedal ze stolu zavadil jsem o desky a vypadla baterie, všechny hry se vymazali, a když je tam hodím znova tak nic, co s tím mám dělat?icon_sad.gif

Odkaz ke komentáři

• 0

428392752 ... jenom protože mam dneska dobrou náladu :).

// Neni to nic složitýho, jen zajed do Photo, otevři složku ChickHEN a počkej si na zelený probliknutí obrazovky + restart PSP. Pokud se jen PSP vyplo, tak se to nepovedlo a musíš znova. Až se to povede, zajed do GAME a pust 5.03GEN/Prometheus. To je všechno ...

//2: vyřešeno přes ICQ

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím,

mám otázku ohledně her. Je nějaká hra která by se dala hrát s kámošem přes wifi ale přes internet. Tzn. že on je ode mně 5 kiláků a máme oba doma internet s wifinou a připojíme se pomocí netu ? Jen u GTA Chinatown wars jsme si chatovali přes net ale nejde tam hrát spolu. Nevíte ? Hledáme ale bez výsledku.

Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři

• 0

můj problém : odešla mi nabíječka ale mám usb kabel a tu usb nábíječku tak sem tam dal kabel -PSP se chce na tu nabíječku připojit a já bych potřeboval nějakej plugin na to aby se PSP nepřipojilo ale jenom nabíjelo

post-27456-1468715668085_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• 0
můj problém : odešla mi nabíječka ale mám usb kabel a tu usb nábíječku tak sem tam dal kabel -PSP se chce na tu nabíječku připojit a já bych potřeboval nějakej plugin na to aby se PSP nepřipojilo ale jenom nabíjelo

V system settings - USB charge on a USB Auto Connect off tohle zkus, jinak nevím.

Odkaz ke komentáři

• 0

ale spustis me undercover jede pak jeste jede pro street a carbon staci stahnout jinej image nekde jinde {uloz to torrenty atd.} proste stahovat a zkouset tot vse u par her se mi to osvedcilo ze mi fungoval treba jeden ze 4 ruznejch undercover mi jede na 100 procent a to i s ceskejma titulema :cheesygrin: a nebo jeste jinou verzi prometheus iso loader taky moznost

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu