Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Všeobecná poradna mudr.Wokáčka a spol

WoKo_O

Otázka

Máte nějaký problém ohledně XMB nebo downgradu.?? nepochopili jste něco nebo si nevíte rady.?? Pro ty co si nevědí rady sem založil poradnu wokonatora a spol.

• Tato poradna by měla sloužit pro začatečníky ale treba i pro pokročilejší.

• Doufam ze kdyz jsem udělal tuto poradnu ubyde pár threadu s lams otázkami.

• Doufám že tato poradadna někomu pomůže...endžoy..

• Poradí vám v podstate vsichni kdo tomu rozumi..:)

Tak toť zatím vše..;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuality:

zadny nejsou...ptejte se dal...nekdo vam jiste poradi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Ahoj,.

Mám otázku myslíte, že si mám koupit teď nějaký flashlý psp nebo počkat na NGP?

To je na tobě. Kdyby sis koupil psp 2004 nebo 3004 bude tě to stát kolem 3k a máš zaručeno že ho budeš mít flashlé a tudíž hrát všechny hry zadarmo. U NGP se zatím neví kolik bude stát, počítej tak nad 7k, nebude fleshnutý, tudíž si budeš muset ještě kupovat hry což jsou další prachy v hajzlu. Takže shrnuto a podtrženo, jestli máš dostatek chechtaku tak si kup NGP, jinak PSP. Můj názor, který se nemusí shodovat s ostatními. Záleží hlavně na tobě.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, prolezl jsem půl internetu, ale nenašel jsem odpověd.

Mám psp 1000 s 5.50 gen 3 (ne final). Jde zapnout, menu, všechno až na to, že neje žádná aplikace. Ne homebrew, ne nic .. UMDčko žádný nemám, tak nevím.

Stalo se to až po flashování přes Hellcat. Jelikož tam ted nic nevidím, tak to nemůžu zkusit přeflashovat. Adresář GAME v něm něco jsme zkoušel, vypánání zapínání všeho možnýho v recovery modu, reset, format karty i flash1 taky. A když chci pustit hellcat z recovery modu, zapne se normálně grafické prostředí a hodí mi to 80010002 (game could not be started)

Tak fakt nevím .. přístup nahrávat cokoli kamkoli mám, ale nic nespustím z pspečka, nebo nevim jak. Za každou radu budu vděčný, brzy to poletí z okna :) už to řeším dva dny.

EDIT: jen doplním nemám problém s "data corupted" .. když jdu do menu, je prostě prázdný, jako když by na kartě nic nebylo, ale to není pravda

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím,

pomocí programu PSP Video Converter jsem si předělal film pro PSP, ale když chci sputit film s titulkami (*.srt) tak mi titulky bohužel nejdou. Musím titulky také překonvertovat aby mi na PSP? Pokud ano dá se to udělat také v PSP VC? Nebo jaký program na to existuje. Díky všem.

Odkaz ke komentáři

• 0

zdarec chtěl bych se zeptat, kde seženu mapu flasherů?

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=cs&om=1&msa=0&msid=117660133732379930077.000441b9b8

tahle mi nejde. A taky bych teda měl ještě jeden dotaz... když spustim PSP tak svítí cca 15 vteřin zelená dioda a pak zhasne a konec...display nic prostě jenom dioda... nevim jestli tady už tahle otázka nezazněla(popřípadě se omlouvám)... a jestli s tim třeba flasher dokáže něco udělat

OPAKUJI SEM LAMA A VŮBEC SE V TOM NEVYZNÁM :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0
...připojte PSP s vloženým MemoryStickem k PC přes USB

...zformátujte MemoryStick pomocí libovolné utility v PC

Ale já PSP na kompu ani nevidim.. :(

a moc jako pro lamy mi to nepřipadá.. :-D

PSP se ti bude v kompu zobrazovat jako Vyměnitelný disk (H:) - to písmenko H: může být jiné. Pokud se ti stále nezobrazuje tak v psp musíš najet USB connecting aby se ti připojilo pokud to nemáš na automatickém připojení.

Odkaz ke komentáři

• 0

jo jo to me taky napadlo ale ma to háček.. :-D nemám čtečku. :-D

ale já sem proste lama a treba tomu jako pripravit si nahradní baterii a něco s ni... to fakt nechápu.. :-D

a proč už vůbec neexistuje mapa flasheru?

to sem jenom za tejpkem prijel 30 min sme kecali a já vyplaznul 250 a byl sem happy a moje PSP taky.. :-D

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj všichni, mám problém s připojením PSP k PC. K PC ho to vůbec nenačte furt na PSP problikává Pleasw wait... a USB Mode a na NTB se zase zobrazí prázdná složka... Nevíte co s tím? Jinak USB kabel k připojení PC asi před měsícem fungoval. Byl furt na skříni.

NO, tak chyba je V PC. Připojím se ale několikrát se to odpojí tak nepoužitelný ke kopírování.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu