Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Všeobecná poradna mudr.Wokáčka a spol

WoKo_O

Otázka

Máte nějaký problém ohledně XMB nebo downgradu.?? nepochopili jste něco nebo si nevíte rady.?? Pro ty co si nevědí rady sem založil poradnu wokonatora a spol.

• Tato poradna by měla sloužit pro začatečníky ale treba i pro pokročilejší.

• Doufam ze kdyz jsem udělal tuto poradnu ubyde pár threadu s lams otázkami.

• Doufám že tato poradadna někomu pomůže...endžoy..

• Poradí vám v podstate vsichni kdo tomu rozumi..:)

Tak toť zatím vše..;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuality:

zadny nejsou...ptejte se dal...nekdo vam jiste poradi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Zdravim mam PSP 3004 5.03 nemám usb kabel tak nahrávám přes čtečku karet.koupil jsem ho flashlé s pár hrama když sem vyndal kartu už mi to hry nenašlo zkoušel jsem formátovat pamětovku i restartovat psp smazat hry a nahrát nový a nic a do recovery menu se nemůžu dostat co s tim?díky kujkr@seznam.cz

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim mam 6.20 TN hen a chtel bych udelat downgrade na 5.03 jenze pri spusteni dema potaponu mi to hodi:The game could...... 80020148 Na zahranicnich forech pisou ze musim neco zmenit v Recovery menu jenze ja se do nej nemuzu dostat.Nejaky rady jak se dostat z tehle situace?Diky moc.

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravim mam 6.20 TN hen a chtel bych udelat downgrade na 5.03 jenze pri spusteni dema potaponu mi to hodi:The game could...... 80020148 Na zahranicnich forech pisou ze musim neco zmenit v Recovery menu jenze ja se do nej nemuzu dostat.Nejaky rady jak se dostat z tehle situace?Diky moc.

A držíš při zapínání psp R? Jinak zkus v menu zmáčknout select a možná že tam bude to co hledáš.

Odkaz ke komentáři

• 0
aha tak teda znova poznamenám, že to psp nezapnu jenom blikne zelená dioda na cca 15vteřin a v kompu se mi prostě nezobrazí.... když bylo funkční tak sem normálně kopíroval hry atd ale teď to prostě nekomunikuje.. :-D

Přesně jak píše, bohužel pandora nefunguje, má to pokus načíst z karty ale tím to hasne, jiné PSP to bere, takže špatnou akrtou nebo špatnou Pandorou to rozhodně není. Může to být HW chyba? Nebo je to skutečně již na odpis. Display ani neproblikne prostě mrtvé PSP se svítící kontrolkou. Nikdy před tím jsem nic podobného neviděl.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj,

Mám
PSP 2004 FW: 5.03

měl jsem ho flashlé ale kvůli formátování karty se všechno ztratilo, pokusil jsme se ho znovu flashnout sám pomocí návodů na google... Stáhl jsem ChichHen R2 5.03 kopíroval do složky PHOTO a v PSP MENU otevřel, psp se sekne a pokaždé vypne, nedojde k restartování(zelená obrazovka) nechápu proč... předtím to šlo normálně ale ted to prostě nejde, zkoušel jsem to tak 20x zasebou ale prostě se jen vypíná... Co s tím?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj,

Mám
PSP 2004 FW: 5.03

měl jsem ho flashlé ale kvůli formátování karty se všechno ztratilo, pokusil jsme se ho znovu flashnout sám pomocí návodů na google... Stáhl jsem ChichHen R2 5.03 kopíroval do složky PHOTO a v PSP MENU otevřel, psp se sekne a pokaždé vypne, nedojde k restartování(zelená obrazovka) nechápu proč... předtím to šlo normálně ale ted to prostě nejde, zkoušel jsem to tak 20x zasebou ale prostě se jen vypíná... Co s tím?

stáhni si tady na fóru nebo třeba na psp.novinky.org Signed ChickHEN - to je pořád ten samej ChickHEN, ale převedenej do aplikace, takže ti pude spustit pokaždý a napoprvý ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

jenže na PSP novinkách je psaný že musís spustit normální ChickHEN atd.. a pak teprve ten podepsanej, jenže mě se to prostě nerestartuje takže mi to nepůjde, nechápu proč to nejde... navíc mi ten Signed ChickHEN nejde extrahovat, píše to poškození souboru,i když jsem to stahoval znova a jinde to neni...

Odkaz ke komentáři

• 0

ahoj vědátoři, trochu jsem koukal na foru ale buď jsem nic nenašel nebo odpovědi se rozcházejí. Že ve flash0 je fw a flash1 registry a user nastavení to vím ale ve flash2 a flash3 nevím pořádně co je. někde se píše že jsou prázdné jinde že je tam TV kanál který funguje jen v JAP + kousek souboru na Emulator pro PS1 hry. napište mi prosím tedy jak to je. zatím díky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu