Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Všeobecná poradna mudr.Wokáčka a spol

WoKo_O

Otázka

Máte nějaký problém ohledně XMB nebo downgradu.?? nepochopili jste něco nebo si nevíte rady.?? Pro ty co si nevědí rady sem založil poradnu wokonatora a spol.

• Tato poradna by měla sloužit pro začatečníky ale treba i pro pokročilejší.

• Doufam ze kdyz jsem udělal tuto poradnu ubyde pár threadu s lams otázkami.

• Doufám že tato poradadna někomu pomůže...endžoy..

• Poradí vám v podstate vsichni kdo tomu rozumi..:)

Tak toť zatím vše..;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuality:

zadny nejsou...ptejte se dal...nekdo vam jiste poradi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

dík Super Mode :D takže čtečku mám paměťovku taky a baterku zítra a s těma samíma věcmama to můžu unbricknout klidně 1000x super :)

A už chápu čím myslel že je to jen na jedno použití on asi myslel že se to dá flashnout jen jednou no ale unbrick jde kolikrát chceš :D

tak dík a jen když jsem lamka a budu si to dělat doma sám tak nemůžu to PSP ještě víc skurvit např. něco s hardware nebo software?? :D - a zálohovat si nic nemusím ne??

Odkaz ke komentáři

• 0

už jsemm si stáhnul ten program Pandora Deluxe 2.9 a když zapojím memory Stick Pro Duo do PC přes čtečku tak v tom návodu je naspaný že mám dát Load 4.01 a mám najít svůj OFW 4.01 ale když to najdu a chci to uložit (otevřít) tak mi tam pokaždý skočí nějaká chyba že mám skontrolovat soubor nebo co!! nevíte co s tím??

Odkaz ke komentáři

• 0

zdar lidi,

u vsech psp phat sou HROZNE posahany smerovky a me to uplne sere, chtel sem se zeptat jestli na to nejdou koupit treba ze slimka nebo z 3000 smerovky, nebo proste neaky kery sou vic vystoupli, protoze jak sou zamackli tak mi skoro vubec nejdou delat sikmy smery a v Tekkenovi mi to strasne kurvi moje skilly, pls poradte nekdo, abych vedel jestli ma cenu si kupovat novy tlacitka ( jen ty smerovky )

Odkaz ke komentáři

• 0

Dobrý večer, mám tu menší problém ohledně pouštění videí na PsP, když zajdu do složky na PsP Video a zmáčknu "X" tak mi to začne načítat při načítáni se to sekne a PsP se samo restartuje - - - Mám CFW 5.50 GEN - D3

Prominte ze tim tady vsude spamuju ale potrebuju to vyresit este tuhle noc :(

Odkaz ke komentáři

• 0
Dobrý večer, mám tu menší problém ohledně pouštění videí na PsP, když zajdu do složky na PsP Video a zmáčknu "X" tak mi to začne načítat při načítáni se to sekne a PsP se samo restartuje - - - Mám CFW 5.50 GEN - D3

Prominte ze tim tady vsude spamuju ale potrebuju to vyresit este tuhle noc :(

zkus udelat format karty nebo davas ty videa do spravny slozky ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Asi všichni víte že jsem krtek02 ale to je jedno chtěl bych vám všem říct že jsem si přes čtečku a program pan. deluxe udělal z karty MMS ale nemám pandora baterii a když jsem dal MSS do PSP jak to že se mi to zaplo a co mám udělat aby se mi to neviplo nebo to už je odblokovaný dík za odpověď :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu