Argo22 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 zdarec hledam nekoho z Brna kdo mi flashne moje psp... pls ozvete se nekdo chci hrat hry prez iso a nejde me to nak podle tech navodu udelat... porad to pise ze ty soubory co se maj spoustet treba pandora ze to je naky poskozeny ci co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 zdarec hledam nekoho z Brna kdo mi flashne moje psp... pls ozvete se nekdo chci hrat hry prez iso a nejde me to nak podle tech navodu udelat... porad to pise ze ty soubory co se maj spoustet treba pandora ze to je naky poskozeny ci co... jde ti to vubec flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Argo22 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 vubec nevim .... :) ja tady stemahle vecima vubec neumim...pod baterkou je napsany PSP 1004 Date code 6C seriovy kod je FC3319545 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 vubec nevim .... :) ja tady stemahle vecima vubec neumim...pod baterkou je napsany PSP 1004 Date code 6C seriovy kod je FC3319545 takze mas fat 1000 pujde uplne v poho. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Pokud nechcheš zbytečně hledat flashera s pandorou,udělej to pomocí ChickHenu.To snad zvladne uplně každej.Tady je návod http://console-forum.net/tema/55429-flash-psp-pomoci-chickhen-bez-pandory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Argo22 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 problem je ze je tam FW orifo 6.31 ja sem to tak poridil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 problem je ze je tam FW orifo 6.31 ja sem to tak poridil... kdyz mas tuhle verzi tak bych udelal na 100% flash, chickhen je dobry ale kdyz mas fatko tak je lepsi 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Argo22 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 a je tu nato nekde nakej navod ?? ja sem zkousel ten stou pandorou a to me neslo psalo me to v psp ze to nemuze ty soubory otevrit... mam windows 7... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 V tomhle případě jediná možnost právě přes pandoru. Servisní baterii můžeš vytvořit bud na flashlém PSP softwarově a nebo hardwarově - k tomu nepotřebuješ flashlý PSP. Návod na HWMod je tady http://console-forum.net/showthread.php?t=16768. Memory Stick si vytvoříš přes PC třeba programem Rains Ultra MMS maker nebo Pandora Deluxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Argo22 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 ja tam mam nejakou malickatou desku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skimer Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Nebyl by náhodou odkaz na nějakej program na vytvoření MMS i s návodem na flešnutí s pandora baterkou? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Nebyl by náhodou odkaz na nějakej program na vytvoření MMS i s návodem na flešnutí s pandora baterkou? Díky tady je http://console-forum.net/tema/16495-ako-vytvorit-mms-bez-cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skimer Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Super dík...ještě mam ale dotaz:D... když mám flesly PSP ... konkretne slimko s GEN 5,50 Prometheus 2 ... nedala by se ta MMS udelat pres to? chci flesnou druhy fatko a mam original pandoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domino11 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli mi půjde flashnout PSP 1001 B.... serial : FU5955472 6B System software version 6.00 odepiste prosim na icq 395764284 nebo skype d.o.m.c.a_806 .. prosim piste , ti kteri by mi i pres icq pomohli stim :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Domino jojo fatka jdou s pandorou vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli mi půjde flashnout PSP 1001 B.... serial : FU5955472 6BSystem software version 6.00 odepiste prosim na icq 395764284 nebo skype d.o.m.c.a_806 .. prosim piste , ti kteri by mi i pres icq pomohli stim :)) nedelej to sam sezen si flasher jestli bydlis v praze tak tady mas jednouho forWhat?. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Argo22 Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 zdarec je tu nekdo z brna kdo by me pujcil pandora baterii ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Argo22
zdarec hledam nekoho z Brna kdo mi flashne moje psp... pls ozvete se nekdo chci hrat hry prez iso a nejde me to nak podle tech navodu udelat... porad to pise ze ty soubory co se maj spoustet treba pandora ze to je naky poskozeny ci co...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.