mootoo Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 AK MATE PANDORA BATERKU NEPOTREBUJETE NA DG DRUHE PSP s CFW!!!! 1. Rozpakujte ten maly rar (installer) 2. Spustite installer install_psp_ms_multi_loader_ipl 3. pripojte PSP k PC (aj zapnut USB v XMB ) 4. potvrdte stlacenim Y 5. Rozpakujte ten velky rar 6. Prekopirujte na koren(ROOT) karty adresar IPL,371.pbp a 150.pbp Chcem downgrade na FW1.50 len pre FAT!!!!!!!!!!! 7. Prekopirujte z adresara fat adresare KD,REGISTRY na koren karty 8. Premenujte (na karte) 150.pbp na UPDATE.pbp Hotovo!! Chcem instalovat priamo 3.71m33 FAT+SLIM !!!!!!! 7. Prekopirujte z adresara slim adresare KD,REGISTRY na koren karty Hotovo!! Vytvorte si Pandorinu bateriu. Ako to funguje?: Mozete pouzivat pandorku ako obycajnu bateriu!!! Pandora recovery menu = Podrzat L a vlozit pandoru :) Normalny boot (XMB) = len vlozte pandoru 40MB ipl subory http://rapidshare.com/files/73519354/MULTIBOOT.rar.html 24kB installer http://rapidshare.com/files/73519687/14618_PSP_MS_MULTI_LOADER.rar.html Vyskusane na 4GB,2GB a 1GB karte Nejde na 512MB a mensich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Dobré a funguje to... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Tak potrebuji bandoru nebo ne?? nejak ten navod nchapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 no nie je to celkom tak tu nepotrebujes ten format ;) a ide o to ze pandora baterka sa da kupit cez net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Přesunuto do Tutoriálů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Tak tu najdete ako vytvorit Pandorinu Bateriu BEZ!!!! PSP s CFW a teraz co povies na toto ANONIMOUS ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 tak snad ti to zapne ako tan dat prepinac :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 3) musel bych si koupit za minimalne 500Kc 512MB kartu (protoze se 4GB MMS nemusi jit) Popravdě záleží na tom, s jakou kartou si ty soubory vytvořil. Jinak s funkčníma souborama to rozjedeš jak na 4GB tak na mé 64MB:P Škoda jen, že to nejde na 32MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Popravdě záleží na tom, s jakou kartou si ty soubory vytvořil. Jinak s funkčníma souborama to rozjedeš jak na 4GB tak na mé 64MB:P Škoda jen, že to nejde na 32MB. Jemu sa tazko vysvetluju niektore veci napriklad si myslel ze po nevydarenom msformat sa neda pod dowsom odstranit to ze ti PSP nenacita kartu a ono ju staci preformatovat v citacke ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychor Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 AK MATE PANDORA BATERKU NEPOTREBUJETE NA DG DRUHE PSP s CFW!!!! Takze zaprvy bych rad podekoval za blbuvzdorny navod (takze diky), za druhy bych dodal pro lidi, ktery si nevedi rady toto: vcera jsem flashnul psp s kupovanym jugkickem a memory stickem vytvorenym podle tohoto navodu. Ten jigkick jsem koupil na: http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-psp/battery--power/-/sony-psp-max-power-tool-battery/6156.html Pozor: byla to verze baterky pro slim, odkaz je pro fat. Postuji to jen nazorne, slimy asi dosly. Na tohle bacha - nemusi to byt kompatibilni. Klady: je to jednoduchy a zvladnete to sami, nepotrebujete k tomu nikoho jinyho ani zadny jiny PSP. Zapory: stoji vas to osum kil, a tu baterku uz k nicemu jinymu nepouzijete (nejde s ni normalne hrat), tj. dobry bud pokud nikoho neznate a chcete si to udelat sami (muj pripad), nebo chcete mermomoci mit doma jigkick. Pouzita kartaSony 512MB, psp FW 3.72 P.S.: muzu pomoct nekomu z Varu, napiste PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Jigkick můžeš používat jako normální baterku pře Multi IPL :P nebo přes nabíječku no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Takze zaprvy bych rad podekoval za blbuvzdorny navod (takze diky), za druhy bych dodal pro lidi, ktery si nevedi rady toto: vcera jsem flashnul psp s kupovanym jugkickem a memory stickem vytvorenym podle tohoto navodu. Ten jigkick jsem koupil na: http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-psp/battery--power/-/sony-psp-max-power-tool-battery/6156.html Pozor: byla to verze baterky pro slim, odkaz je pro fat. Postuji to jen nazorne, slimy asi dosly. Na tohle bacha - nemusi to byt kompatibilni. Klady: je to jednoduchy a zvladnete to sami, nepotrebujete k tomu nikoho jinyho ani zadny jiny PSP. Zapory: stoji vas to osum kil, a tu baterku uz k nicemu jinymu nepouzijete (nejde s ni normalne hrat), tj. dobry bud pokud nikoho neznate a chcete si to udelat sami (muj pripad), nebo chcete mermomoci mit doma jigkick. Pouzita kartaSony 512MB, psp FW 3.72 P.S.: muzu pomoct nekomu z Varu, napiste PM. k tomu kupovanemu jigkicku, je to normalni baterie, akorat ze prevedena na pandoru? Nebo je tam nejaky prepinac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychor Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 k tomu kupovanemu jigkicku, je to normalni baterie, akorat ze prevedena na pandoru? Nebo je tam nejaky prepinac? Zadny prepinac tam neni, je to hotovy jigkick, tj. kdyz ji tam das a zapnes psp, tak rovnou bootuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 udelal sem to presne podle navodu akdyz tamdam pandoru tak se jen rozsviti kontrolka power a pak zhasne a kdyz podrzim L tak se nikam nenabootuje ale jen sviti power, ale kdyz tam dam svoji baterku tak mam normal psp s fw 3,71.........co sem udelal blbe? Tak sem to skusi na kamosove fatu a tam to vali, ale muj nefacha uz vubec, vubec se nenact jen se rozsviti power a asi za 20 sec. se vypne.....co mam delat? reklamace nebo mi nak pomozte... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychor Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 udelal sem to presne podle navodu akdyz tamdam pandoru tak se jen rozsviti kontrolka power a pak zhasne a kdyz podrzim L tak se nikam nenabootuje ale jen sviti power, ale kdyz tam dam svoji baterku tak mam normal psp s fw 3,71.........co sem udelal blbe?Tak sem to skusi na kamosove fatu a tam to vali, ale muj nefacha uz vubec, vubec se nenact jen se rozsviti power a asi za 20 sec. se vypne.....co mam delat? reklamace nebo mi nak pomozte... dik Zkus zmacknout pak X (drz to L), aby se tam nainstaloval CF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Jenze nez se mi to podelalo tak sem sformatoval kartu(takze tam nemam ty soubory), to mi to s s pandorou nevalilo ale s moji batrkou to valilo normalne......pak sem to skusil na kamosove psp (on ma fat ja mam slim) a tam to valilo v poho.....tak sem mu rek ze valim domu, zapnul sem psa a uz se nespustil cajk uz to de normal sem tam dal kamosovu kartu a pandoru a udelal to poslepu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 QIP mas problem bud v karte alebo si tam nieco nenakopiroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 tak, díky psychorovi jsem to zmáknul s tou kupovanou tool baterii, vlastním psp slim!!!! oni tam sice píšou že Poznámka: není kompatibilní se Sony PSP Slim verzemi ale díky mootoovo návodu (taky dík) to mám ted flashlí a to jsem úplně amatér, jo a rada, ked vám to nejde trochu si s tim pohrajte, mě to taky nešlo, ale hrál sem si s tim a udělál to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pervert Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Mám stejnej problém jako qip. Kartu mám upravenou tím instalerem, jsou na kd, registry a ty dva soubory. Když tam dám baterku, kartu a zapnu to, tak power problikne asi na 2s a konec ať dělám so dělám tak se nic neděje. Prosím rady;-) PS. mám slima, baterka je upravená podle návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pervert Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Mám stejnej problém jako qip. Kartu mám upravenou tím instalerem, jsou na kd, registry a ty dva soubory. Když tam dám baterku, kartu a zapnu to, tak power problikne asi na 2s a konec ať dělám so dělám tak se nic neděje. Prosím rady;-) PS. mám slima, baterka je upravená podle návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Mám stejnej problém jako qip. Kartu mám upravenou tím instalerem, jsou na kd, registry a ty dva soubory. Když tam dám baterku, kartu a zapnu to, tak power problikne asi na 2s a konec ať dělám so dělám tak se nic neděje. Prosím rady;-)PS. mám slima, baterka je upravená podle návodu dej icq poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 dej icq poradim ty vis jak na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 ty vis jak na to ? asi ano dle jeho postupu co delal asi vim kde je chyba ale neni tu takze asi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pervert Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 sry měl jsem práci moje icq: 296435577 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pervert Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Chtěl bych poděkovat connymu, kterej mi pomohl. Dík moc. PS for conny: chyba byla v tom, že mi tam chyběl adresář ipl PS for all: mám teď moc světlej display, co s tím(myslím tím to, že je tam moc jasu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.