Zirafcatko Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Jestliže chcete podpořid lokalizace her pomocí DLC pošlete níže uvedeny vzorovy email na podpora@playstation.cz a poté napište cislo které bude následovat(1-2-3 atd)aby byl přehled kolik lidi uz naší vasi vec podpořilo.diky za vsechny hráče ktery o lokalizaci usilují:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Mail se pošle na podpora@playstation.cz ve tvaru Předmět dejte "CZ Lokalizace" "Dobrý den, podporuji tímto nápad umožnit českou textovou lokalizaci PS3 her formou DLC za poplatek ve výši okolo 150 Kč, který Vám prezentoval můj PS3-kolega "David John" (Mr.Dark@email.cz). Mé uživatelské PSN ID: X Registrovaný na mail: X S pozdravem X" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 1první:)............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 2druhý....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Posláno ještě před Martinem, ale nenapsáno, takže třetí, ale nejsme tu na Facebooku :D Nechte si prosím tuhle diskuzi k nějakým podnětným informacím, od ostatního je tu předchozí téma. Díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 email odešlu, ale cenu bych tam nedával, teda spoň já o ní nenapíšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Email poslán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Je tam dalsi sice nevim presne kolikaty sem ale dejme tomu ze paty .. takze sem cislo 5 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Tak doufam ze to vyjde:)kdyz bude dostatečný ohlas tak urcite:)aby si pak nerekli ze se na nas nevykaslou kdyz to nikdo nechtel:)Ja osobně sem zmercil 6 lidi co tam psali:)nevíte nahodou kolik se cca prodalo ps3 v čr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 odesláno (č. 6 ?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Připojuji se - č.7 P.S.: Sakra dobrý nápad, něco takového bylo třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 taky sem odeslal a doufam ze to vijde je to skvelej napad kdyz uz na nas sony kasle :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Jsem vosmička :D. Takže posláno, ještě si to nějakým způsobem narvu do statusu na PS3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozlik86 Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 poslano devítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 dawwer si 9 ale to je jedno:-DDDDDDDDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pener Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 takže asi DESÍTKA... , tu cenu jsem taky vynechal ale zároveň jsem si dovolil malé P.S.... , ale hlavním úkolem všech by mělo být dostat to mezi všechny PStrojkaře... , tady je můj oglosovaný email : Dobrý den, podporuji tímto nápad umožnit českou textovou lokalizaci PS3 her formou DLC , který Vám prezentoval můj PS3-kolega 'David John' ( Mr.Dark@email.cz ). Mé uživatelské PSN ID : PenerMK Registrovaný na mail : kuta.pnr@seznam.cz S pozdravem Martin Kutil , Pardubice , Česká Republika P.S..... Dle zkušeností ve svém okolí jsem přesvědčen o zvýšeném zájmu o produkty-hry , ke kterým by možnost stažení cz-titulků popisků , menu atd. byla formou DLC umožněna . Pokud budete zvažovat otestování této možnosti , doporučuji hru HEAVY RAIN , jejíž prodejnost v českém regionu je absencí cz-lokalizace hrubě ovlivněna . Ještě jednou děkuji za Váš čas a nashledanou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Doufam ze emaili pisi i neregistrovani uživatele:)a pokud možno tak by bylo dobre dat to i na jina fóra:)nebo weby o ps3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Chtělo by to dostat na sony-plystation.cz na konzolistu, ať se to dostane do širší společnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Tak jestli mas tu možnost tak to tam dej:)Napsat jim tam ze se snažíme o cz titulky v hrách pomocí DLC jestli by nas nepodpořili:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 tak ja to cpu na obe fora ale oni nereaguji teda na konzolista ano ale ten druhy na to spis kasle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 To bude skvělé:)diky:) Takze pozor!ted mi volali,ŘÍkajÍ ze poŽadavkŮ na lokalizaci meli spoustu ale ne v takle masivnÍ mÍŘe:)lokalizace by se tÝkala jen titulu na kterÝch se sony podÍlÍ.mame jeden tÝden na posÍlÁnÍ emailu potom to bude dÁno do tabulky a poslÁno marketinkŮ a podle toho se budou dal ŘÍdit!proto prosim o co nejvetsi ÚČast uz se takova Šance nemusÍ opakovat!!diky vŠem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kekesh Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Jsem 11 :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Dobrý den, podporuji tímto nápad umožnit českou textovou lokalizaci PS3 her formou DLC za poplatek, který Vám prezentoval můj PS3-kolega 'David John' ( Mr.Dark@email.cz ). I když mi angličtina nedělá problém, tak bych mateřský jazyk ve hrách ocenil. Mé uživatelské PSN ID : ShevaCZE Registrovaný na mail : maro.polacek@gmail.com Předem Děkuji za vyřízení S pozdravem, Marek Poláček můj email Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Doufam ze alespon polovina z tech 600lidi co se podívalo na tuto diskuzi poslala e mail:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Tomu nevěř ... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts