Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

takže asi DESÍTKA... , tu cenu jsem taky vynechal ale zároveň jsem si dovolil malé P.S.... , ale hlavním úkolem všech by mělo být dostat to mezi všechny PStrojkaře... , tady je můj oglosovaný email :

Dobrý den,

podporuji tímto nápad umožnit českou textovou lokalizaci PS3 her formou DLC , který Vám prezentoval můj PS3-kolega

'David John' ( Mr.Dark@email.cz ).

Mé uživatelské PSN ID : PenerMK

Registrovaný na mail : kuta.pnr@seznam.cz

S pozdravem Martin Kutil , Pardubice , Česká Republika

P.S..... Dle zkušeností ve svém okolí jsem přesvědčen o zvýšeném zájmu o produkty-hry , ke kterým by možnost stažení cz-titulků

popisků , menu atd. byla formou DLC umožněna . Pokud budete zvažovat otestování této možnosti , doporučuji hru

HEAVY RAIN , jejíž prodejnost v českém regionu je absencí cz-lokalizace hrubě ovlivněna .

Ještě jednou děkuji za Váš čas a nashledanou...

Odesláno

To bude skvělé:)diky:)

Takze pozor!ted mi volali,ŘÍkajÍ ze poŽadavkŮ na lokalizaci meli spoustu ale ne v takle masivnÍ mÍŘe:)lokalizace by se tÝkala jen titulu na kterÝch se sony podÍlÍ.mame jeden tÝden na posÍlÁnÍ emailu potom to bude dÁno do tabulky a poslÁno marketinkŮ a podle toho se budou dal ŘÍdit!proto prosim o co nejvetsi ÚČast uz se takova Šance nemusÍ opakovat!!diky vŠem

Odesláno

Dobrý den,

podporuji tímto nápad umožnit českou textovou lokalizaci PS3 her formou DLC za poplatek, který Vám prezentoval můj PS3-kolega 'David John' ( Mr.Dark@email.cz ).

I když mi angličtina nedělá problém, tak bych mateřský jazyk ve hrách ocenil.

Mé uživatelské PSN ID : ShevaCZE

Registrovaný na mail : maro.polacek@gmail.com

Předem Děkuji za vyřízení

S pozdravem, Marek Poláček

můj email

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu