Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Diskusia o PSP Slim

ulipek

Recommended Posts

na co vam bude pandora battery ?? sice DG mozna provedete ale jak psal bulk nahodite CFW a mate po srande protoze nespustite TV out (nebo jak se to pise) i kdyz postupem casu by mohli udelat CFW na slima

tak lepší mít CF než TV out teda aspoň pro mě, PSP budu mít hlavně na cestování a ne abych pařil doma, to můžu na kompu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

je to blbost, nemusite to resit ;) Dyt psali ze zacatkem roku 2K8 bude firmware ve kterem budou novy ikonky Go!Messenger a jeste neco. Takze update pujde na 100% Ale jestli chces/te hrat ISA ktere mozna pujdou nekdy, tak pujdou na prnim FW co tam bude, takze update bude blbost delat :lol: ;)

cha! a to jsi jako vzal kde, že na první verzi v psp slim půjdou isa?? To byl spíš jen únik ve verzi 1.50, ale na slimu se to asi na 100pro nevyskytne.. Další věc - všichni se ptají, co tam bude za fw, ale i kdyby tam byl nakrásně 3.50, tak co z toho? hardware bude trochu jiný, 64mb ram, tv výstup, takže střízlivým odhadem by tě to pustilo ke spuštění downgraderu a pak BRICK!!!! Nebo by to běhalo a tisíckrát za hodinu spadlo. Nebo se pletu? 8)

Odkaz ke komentáři

cha! a to jsi jako vzal kde, že na první verzi v psp slim půjdou isa?? To byl spíš jen únik ve verzi 1.50, ale na slimu se to asi na 100pro nevyskytne.. Další věc - všichni se ptají, co tam bude za fw, ale i kdyby tam byl nakrásně 3.50, tak co z toho? hardware bude trochu jiný, 64mb ram, tv výstup, takže střízlivým odhadem by tě to pustilo ke spuštění downgraderu a pak BRICK!!!! Nebo by to běhalo a tisíckrát za hodinu spadlo. Nebo se pletu? 8)
s tou prvni verzi to myslel asi tak, ze kdyz nekdo vykouma down, asi bude na prvni verzi a pokud ne, tak ma jistotu, ze muze kdykoliv updatovat na ten fw, kterej pujde downout, pokud nekdy pujde ;)
Odkaz ke komentáři

Myslíte, že se ihned vyprodají zásoby PSP v CR, jako to bylo po launchi PSP fat?
ne, logicky, ten kdo ma FAT tak si SLIMa hned nekoupit - az na par vyjimek a ten kdo nema PSP vubec a chtel by ho, uz ho vetsinou ma.. takze pochybuji ze se to nejak rychle vyproda ;) navic ty kvality SLIMa.. mno.. :)
Odkaz ke komentáři

nevim proc neumite uznat ze slim je technicky vyspelejsi a tak proc ho kritizujete??? vy se nam vysmivate, litujete ze ten kabel na propojeni s TV vyjde nevim kdy, nadavate ze je stihlejsi, lehci. ja vsechto tohle beru jako vyhodu. uz predtim jsem pocital ze nepujde pandora a nevadi mi to. ja mam kamose ktery mi kdykoliv umdcka pujci.

Odkaz ke komentáři

ale kdyz je veci ram mozna pude interenet rychleji :D myslim nacitani stranek

hmm.. kvuli tomu bych si urcite Slima koupil s tim, ze se vzdam norm. fat psp :P

..jinak k tem UMD, kazdej nema tu moznost a student si nemuze kupovat kazdej mesic novou hru, proste na to nema, musi setrit kde se da a plejtvat prachy na necem jinem :D a ty prachy za UMD jsou proste nehorazny.. a jedna hra dele jak dva mesice nevydrzi (kdybych hral porad jen jednu..)

Odkaz ke komentáři

ale kdyz je veci ram mozna pude interenet rychleji :D myslim nacitani stranek

hh to bude tak preplnene a pristup budes mit jen k pulce a budes na tom jeste hure :D ..ubrali na vkyonu a ubrali mu kypre tvary a pridali tv-out...nevim jeslti je kvuli tomu nutne ho hned kupovat! ;):bash:

Odkaz ke komentáři

Lidi.. vcera jsem byl v shop topcd u nas v hypermarketu.. typek mi rekl,ze tam je i jiny, lepsi displey .. co je na tom pravdy?? A jinak.. nebude PSP Slim oproti Fat vadny hardwarove?? Jako bylo mini provedeni PS2 kdy pri delsi dobe hrani se prehrival procesor a jine blbosti a prepalovali se tim kontakty?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu