Lenman Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Ahoj, zasekl jsem se u Velkého úkolu kde mám najít členy řádu apod. Na mapě už jsem všechno(skoro) splnil a v tom je ten háček:zbývají mi 2 úkoly a já nevim co v nich mám dělat. Je to v Gryffinder common room a a v Transfiguration courtyard. Jestli někdo víte tak díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenman Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 To jste nikdo nedohrál Harryho Pottera?:? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 ja som hral ale bola to velka kktina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Ahoj, zasekl jsem se u Velkého úkolu kde mám najít členy řádu apod. Na mapě už jsem všechno(skoro) splnil a v tom je ten háček:zbývají mi 2 úkoly a já nevim co v nich mám dělat. Je to v Gryffinder common room a a v Transfiguration courtyard. Jestli někdo víte tak díky moc Jestli umis trochu anglicky, tak napis tomuhle borcovi - ten se chlubi, ze to dohral dvakrat a pomoc sam nabizi;-) Zadny navod (ani v EN) jsem na webu nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenman Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 No,s tou aj to možná bude trochu problém ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 v tom Transfiguration courtyard musis tomu chlapikovi najst 5 gargoylov....(tie sochy ktore maju kridla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 zdarek ja tam mam jeden problem...hned na zacatku jak se ucis kouzlit tak jak tam mas koulo na vznaseni veci tak jak se mackaj ty tlacitka?jako zaroven X a /\ proste to nechapu a nejde mi too!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 nejdřív X a a pak zmáčneš /\ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 graaacie!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 ak niekto bude chciet nech mi napise a dam mu moj save kde mam uz vsetkych DA clenov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 ak niekto bude chciet nech mi napise a dam mu moj save kde mam uz vsetkych DA clenov No jéžiš,,,tak ten save někam upni...někde sem se zasek a bylo by dobrý se konečně dostat dáál...thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 http://www.mydatabus.com/public/lukas1135/ULUS102610000.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 http://www.mydatabus.com/public/lukas1135/ULUS102610000.rar FFFFFaaaakkk moc dík...konečně se dostanu dál....dík moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenman Odesláno Srpen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 v tom Transfiguration courtyard musis tomu chlapikovi najst 5 gargoylov....(tie sochy ktore maju kridla) Super, díky moc. A nevíš co dělat v common room? Nebo tam mám jenom přijít až všechno splnim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 asi hej iba tam prist..ked budes mat vsetko hotove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenman Odesláno Srpen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 Super,díky moc za pomoc,posílám trochu pts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Nemůžu za to ale zas jsem se zasekl....v této části:Běžím od Hagrida,pak jdu do Sovince(Owlery.myslim) tam je nějakej týpek který se tam chce taky dostat ale dveře jsou zamčený...nevíte tedy někdo jak dál??... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 chod okolo tej Owlery a niekde tam by sa ti malo dat splhat hore ...a tam sa vysplhas a vojdes dnu oknom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 chod okolo tej Owlery a niekde tam by sa ti malo dat splhat hore ...a tam sa vysplhas a vojdes dnu oknom Dík zkusím to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Jednu menší question...napíše mi někdo pls kde jsou všichni gargoylové? Některý už mám, ale některý mi naopak ještě chybí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 jj,me taky chibej dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 tahle hra pro mně skončila hned na začátku sem se sekl tak se to vyhodil a dal tam radši nějakou klasiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.