witaHavr Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Tak dnes balím xbox 360 a zítra ho posilam novemu majiteli. A du do PS3 ale nevím do jaké verze? Slim 250gb? Nebo stači obyč 60gb? Porate co a jak :) Který třeba ma lepší větrani nebo tak. Za každou odpovet budu rád :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Takových témat tu je... Chceš tam mít hudbu? Filmy? Hodně dem? Tak jdi do 250 (já mám 250 GB a už tam mám jen 50 GB volných :/ ) Co se týče rozdílů, krom spotřeby a velikosti jich moc není. Spíše ve velikosti HDD, Slim má nejméně 120 GB, Fat nejvíce 160 (ale většinou spešl verze, norm. 80). Budeš chtít Move? Tak si kup rovnou v bundle, vyjde to levněji a budeš tam mít 320 GB disk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 No hlavne chu aby to nebylo jak u xBka přehřivani a chu využivat internet(stahovat dema atd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 No tak kup nejnovější.. nevím co řešíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Takže ten slim 250gb a kdybych si cirou nahodou kupoval FAT na jaky model s mam davat pozor? slisel sem neco o 20 a 40gb A prosím vás jak to vypada s tim ModChipem? ma to uz nekdo v CR?da se to koupit v CR nebo Anglii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Fat se prodává už snad jen v bazaru... 20GB verze je jen pro JPN, 40GB se prodávala u nás jako druhej model po 60GB... Co se týče JB, tak jsou zde dva velký topicy s infem a otázkama, takže si přečti to, co tě zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Ted sem to přečetl. U nas maji fat 20gb a 40gb v bazaru ale ja chu neco novejsiho z 1+rok zaruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 A co my s tim? Tak si to kup z aukra (pokud to sem takhle psát nemám, smažte mi to) a je to.. My ti to neseženem. Prostě si kup Fat 60 nebo 80 (60 má více USB portů a čtečku karet) nebo Slima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Ješte mam malou otazečku: na tvz: PS3 YLOD. Pry je to neco jak RROD na xBoxu. Jakou mám šanci to dostat? jaka je proti tomu obrana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 to vůbec neřeš, kup úplně nový model, YLOD stejně nedostaneš, jestli ano tak to vyreklamuješ, vůbec bych si s tím nelámal hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Lock diskutovat můžete zde http://console-forum.net/tema/13000-povidani-o-ps3-pro-ty-co-uvazuji-o-koupi/page2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts