Tom4sek Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Dobrý den,chtěl jsem se zeptat ,jestli de propojit PSP z PC a používat monitor jako obrazovku od PSP.Vím že se prodávají kabely na TV.Tak něco na ten princip ale s PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 ne nic takoveho není. jsou jenom programy že můžeš pspčkem ovladat pc a pc monitor budeš mít na monitoru na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Ale je.. na foru najdeš několik návodů na Remote Joy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Ano, někdo to tu dával, bylo to pomocí synchronizačního USB kabelu a aplikace. Nicméně myslím, že na to bude potřeba FLASH, doporučuji se pohrabat v archivu, 100% to tu někde bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Osobně používám. :) http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008100007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 ja myslel že remote joy nebo jak je jenom na hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Tady to je, http://console-forum.net/tema/7216-remotejoy-psp-obrazovka-v-pc?highlight=remote+joy :) Ne není jenom na hry. genius1994 : Vždyť jo, nainstaluješ si plugin, připojíš psp k pc, nainstaluješ vše potřebné a zapneš, naskočí ti obraz PSP na pc a v tu chvíli máš PSP jen jako ovladač. Nevím co na tom není jasné :D ..doporučuji pak nastavit co nejmenší rozlišení, aby byl obraz co největší, nicméně je to naprt :D ..lepší je hrát rovnou na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Osobně používám. :) http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008100007 A pspdisp jsem take použival dokud jsem měl flashnute psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 jerly a on se pta na to jestli uvidi obrazovku z psp na pc ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom4sek Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 No :) flashnutý psp mám zkusim ty dva návody :)) no chtěl bych prostě pařit na psp ale obraz mít na PC :) abych to měl větší zachvilku napíšu jestli to fungovalo zatim dík :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom4sek Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Ten první návod jak jste mi dali to je abych viděl obraz z pc na psp to mi funguje ale ten druhej :) tam mám nainstalovat ovladač na psp já ho sice nainstaluju ale pak mi to u toho píše stav zařízení "Systému Windows se nepodařilo ověřit digitální podpis ovladačů vyžadovaných pro toto zařízení. Při předchozí změně hardwaru nebo softwaru mohl být nainstalován soubor, který je nesprávně podepsán, je poškozený nebo se může jednat o škodlivý software z neznámého zdroje. (Kód 52) " a bez toho mi to dál nepujde.Na tamtom tématu jsou nejnovější příspěvky 2 roky staré :) a win 7 eště nebyli nevíte co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 zkus stahnout od jinut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dan-dan-dan Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 já používam remote joy lite v20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 jn remote joy na to jsem upe zapoměl. a na hbl to funguje jenom 50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom4sek Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Stejnak mě nejde ten PSP TYPE B :( pořád to má potíž stim KOD 52 nejde ten ovladač nainstalovat jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 a je tam nějaky jiny PSP TYPE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom4sek Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 zkoušel jsem PSP TYPE C ale to mi šlo nainstalovat ale je ktomu kničemu potřebuju přímo PSP TYPU B xP jen třeba když mám instalaci na to staženou tak nejni dělana na 64x verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 je ja jsem to měl a jelo to na 100% a mam win7 a 64bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom4sek Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Tak to nevim xP třeba najdu na netu kabel na propojení s TV a nebude už třeba to mít v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tom4sek
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat ,jestli de propojit PSP z PC a používat monitor jako obrazovku od PSP.Vím že se prodávají kabely na TV.Tak něco na ten princip ale s PC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.