sinistracz Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Takže než mne vetsina z vás ukamenuje za ten špatny nazev toppicu tak bych rad řekl ze vlastne nevím jak to nazvat mmo to je jedno jdeme k memu problemu .... Koupil jsem starsí PS3 40 GB (pul roku stary) a všechno jede jak má az na jednu vec která mi nejde do hlavy a to že kdyz PS3 vypnu do stand-by rezimu tak se nerozsvití cervená ledka ale je proste jako kdyby byl uplne vypnuty vzadu na vypinaci (což neni !) ale když system chci zapnout sixaxisem tak to jde a po zapnutí se rozsvití zelene ledka a jede to ... tož divný co tak dál .... když dám do mechaniky CD/DVD/BD tak by se mnela rozsvitit ta druhá ledka modre opet nic ale mechanika vše čte atd... Pokud nekdo ví co s tím tak napište dle mne se jedná bud o spalení led diod nebo nejakou chybu v tom předním panelu ale jak řikám jinak vše slape 100 % Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Nejspise jsou jen nefunkcni diody, i kdyz se mi to nezda, podle meho nazoru jedna z mala veci, co by se nikdy na elektronice nemela rozbit :D ale mozne to je, a nejspis to tak bude. Blbne ti to takto jiz dlouho? Ikdyz je trosku divne, ze odesly jen ty dve a dalsi funguje, ale pokud ti to fucka jinak v poho, moc bych to asi neresil, mozna se jen trochu vic zamer na chovani mechaniky (nejsem technik, moc se nevyznam, proto me pripadne opravte) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 přemyšlel jsem nad tím dnes celý den a nejspís tam bude nejhaky spatny kontakt někde u takovych tich plochych vodicu , nebo odeslo neco na ty desticce ale pokud to vse jde nebudu to řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 EDIT : dnes jsem rozebral PS3 za učelem vycistení (koupil jsem ho z druhé ruky kde mi maník tvrdil ze je to pul roku stary ale našel jsem save cca 2 roky stary) a vypadá to ze je to jedna z prvních verzí 40GB takže jsem se opravdu rozhodl to cely vyčistit. Pri pozorném prohlížení jsem si vsiml že diody o kterych jsem psal že nesvití jsou spaleny , červená dioda uplne odpadla a modrá tam sice je vypadá normalne ale nesvití , zelená je ok Takže toto tema bych prosil zavřít a nebo smazat podle uvažení adminu díky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts