R4don Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Věřím tomu, že uz se to tu řešilo, ale je tu tolik topicu, že se mi to nechce hledat:) Chtěl bych vědět, jestli se vám u toho taky stává, že přestáváte vnímat okolí.. mě to jednou tak zhypnotizovalo, že sem málem zapomněl dýchat.. Nemáte někdo aspoň hrubý překlad menu?(na screenech za nejake pts klidne) Zajímalo by mě na co tam vlastně klikám. Narazil jsem jen na nějakou kariéru.. kde je cca 50tracku na bubnování. Je tam ještě něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 je tam aji multiplayer pocky na rybak.d ten je profik v teto hre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 :D Taiko no tatsujin je moje nej... hra . V podpisu jsou odkazy jak jsem se to za necelej rok naucil viz umite to jako ja? :) Jinak se daji novy skladby stahovat i z internetu . Zhruba 20 dalsich . Samozrejme kdyz hraju tuhle hru tak absolutne nevnimam .:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 fakt se da stahovat z netu novy tracky jo??? a kde to je psimte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Uz jsem sem kdysi daval navod , jak stahnout novy skladby z internetu... zkusim ho najit. Edit : http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=3888 akorat jsou uz smazany screeny , kdyz bude zajem tak je udelam znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 no pokud se ti chce bylo by to lepsi aji se screenama :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Jistě, při Taiku jsem naprosto mimo, většinou i vyhledávám místo kde mě nikdo nebud rušit.... zalézám do rohů a koutů, se sluchátky na uších :lol: Je to opravdu úžasná hra, ale jinak, taky jsem si říkal na to vlastně klikam... každopádně, se asi pustim do těch new tracků... :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 moh by nekdo plz uploadovat jednicku na nejaky jiny serv nez je RS.. czc, zdielanie.. urcite taky stoji za hrich:) ale nikde a torrentech sem ji nevidel..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 tady ho uploadoval myschoo: http://console-forum.net/showthread.php?t=8221 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 dik.. tolikrat sem to prosel a nechapu jak sem to prehlid.. :( asi sem mel pouzit search:) EDIT: pro zajimavost, jak jste se ve hre pojmenovali?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Ja se umim japonsky podepsat , takze daniel :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 aaaaa rybak je v svojom zivle :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Prosimte, jak je to s tim autosave, jak jsem tak shlizel to tvoje videjko, tak jsem z toho byl uplne zmatenej.....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 ja uz sem se taky podepsal.. doufam, ze spravne, protoze nektere znaky nejsou ve hre dobre poznat.. je to tam takovy bold handwrite:) EDIT: to ze me budou mit dost, jak to budu hrat na prednaskach:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 :D Taiko no tatsujin je moje nej... hra . V podpisu jsou odkazy jak jsem se to za necelej rok naucil viz umite to jako ja? :) Jinak se daji novy skladby stahovat i z internetu . Zhruba 20 dalsich . Samozrejme kdyz hraju tuhle hru tak absolutne nevnimam .:wohow: Teda kdyz jsem se (s uznanim) dival na ta videjka, tak jsem najednou nechapal, jak jsem se kdy mohl obavat o trvanlivost tlacitek na PSP. Jestli preziji tuhle kanonadu, tak uz pak vsechno:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 hhh.. takove hry prave majitelum psp zpusobi, ze ctverecky zapadavaji.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 hhh.. takove hry prave majitelum psp zpusobi, ze ctverecky zapadavaji.:) S tlacitkama nemam zatim zadnej problem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 S tlacitkama nemam zatim zadnej problem :lol:Mohl bych poprosit o nejake vysvetleni tlacitek???:) Cervena = X, Modra = ???, Zluta = ???.... Nejak jsem si nevsiml nejakyho tutorialu, diky moc:)EDIT: pro upresneni, mam Taiko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Vsechny tlacitka krome L + R jsou cerveny. L + R jsou modry. Kdyz jsou bublyny vetsi tak se muzou zamcknout dve tlacitka prislusne barvy. Zluta dlouha nota ? - mackat vsechno jako blazen Cervenej nafukovaci balonek - mackat tak dlouho , dokud balonek nepraskne. Posledni je jakoby takovej domecek , kterej se tam ale objevuje jen malo. Pri nem se toci analogem tak dlouho dokud se neotevrou dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Vsechny tlacitka krome L + R jsou cerveny.L + R jsou modry. Kdyz jsou bublyny vetsi tak se muzou zamcknout dve tlacitka prislusne barvy. Zluta dlouha nota ? - mackat vsechno jako blazen Cervenej nafukovaci balonek - mackat tak dlouho , dokud balonek nepraskne. Posledni je jakoby takovej domecek , kterej se tam ale objevuje jen malo. Pri nem se toci analogem tak dlouho dokud se neotevrou dvere. Dik za tenhle popis, vcera jsem si to stahnul a uz me z toho boli palec:D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Vsechny tlacitka krome L + R jsou cerveny.L + R jsou modry. Kdyz jsou bublyny vetsi tak se muzou zamcknout dve tlacitka prislusne barvy. Zluta dlouha nota ? - mackat vsechno jako blazen Cervenej nafukovaci balonek - mackat tak dlouho , dokud balonek nepraskne. Posledni je jakoby takovej domecek , kterej se tam ale objevuje jen malo. Pri nem se toci analogem tak dlouho dokud se neotevrou dvere. Wow, tak jdem na to...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 heeeeeej tak z rybhakovych videii sem nemohl!!!!:lol: to byl dobrej mazec ta rychlost :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenman Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Tjn,rybáku,klobouk dolů. Je to docela těžký ale asi jde o trénink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Tjn,rybáku,klobouk dolů. Je to docela těžký ale asi jde o trénink. jj presne , je to jen trenink . Zas tak tezky to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 ....o trénink a o nervy.. Někdy, když už jedu třeba na modrou (pro mě těžší), písničku, a v poslední chvilce to podělam.. začínam cvokat :censored: :-x :coolgun: Ale teď zase hreju, a prostě paráda... Jo a jaký máte zkušenosti s veřejností? U mě, vždycky když to někdo vidí, tak první slova: No co to je blbost ?! :lol: . Ale když mu to pučim, zjistí že to neni blbost, nýbrž vysoce návyková droga :D Můj spolubydlící si dokonce raději dal půl hoďky u PSP s taikem než cígo na balkonu :lol: - - - - - - Shrnuto a podtrženo: Taiko je prostě unikát.... 8) Dík Dane žes mi tu hru ukázal :oops: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.