Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Taiko no Tatsuin Portable 2

R4don

Recommended Posts

Věřím tomu, že uz se to tu řešilo, ale je tu tolik topicu, že se mi to nechce hledat:)

Chtěl bych vědět, jestli se vám u toho taky stává, že přestáváte vnímat okolí.. mě to jednou tak zhypnotizovalo, že sem málem zapomněl dýchat..

Nemáte někdo aspoň hrubý překlad menu?(na screenech za nejake pts klidne) Zajímalo by mě na co tam vlastně klikám. Narazil jsem jen na nějakou kariéru.. kde je cca 50tracku na bubnování. Je tam ještě něco?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jistě, při Taiku jsem naprosto mimo, většinou i vyhledávám místo kde mě nikdo nebud rušit.... zalézám do rohů a koutů, se sluchátky na uších :lol:

Je to opravdu úžasná hra, ale jinak, taky jsem si říkal na to vlastně klikam... každopádně, se asi pustim do těch new tracků...

:thumbup:

Odkaz ke komentáři

:D Taiko no tatsujin je moje nej... hra . V podpisu jsou odkazy jak jsem se to za necelej rok naucil viz umite to jako ja? :)

Jinak se daji novy skladby stahovat i z internetu . Zhruba 20 dalsich .

Samozrejme kdyz hraju tuhle hru tak absolutne nevnimam .:wohow:

Teda kdyz jsem se (s uznanim) dival na ta videjka, tak jsem najednou nechapal, jak jsem se kdy mohl obavat o trvanlivost tlacitek na PSP. Jestli preziji tuhle kanonadu, tak uz pak vsechno:-)

Odkaz ke komentáři

Vsechny tlacitka krome L + R jsou cerveny.

L + R jsou modry.

Kdyz jsou bublyny vetsi tak se muzou zamcknout dve tlacitka prislusne barvy.

Zluta dlouha nota ? - mackat vsechno jako blazen

Cervenej nafukovaci balonek - mackat tak dlouho , dokud balonek nepraskne.

Posledni je jakoby takovej domecek , kterej se tam ale objevuje jen malo. Pri nem se toci analogem tak dlouho dokud se neotevrou dvere.

Odkaz ke komentáři

L + R jsou modry.

Posledni je jakoby takovej domecek , kterej se tam ale objevuje jen malo. Pri nem se toci analogem tak dlouho dokud se neotevrou dvere.

Dik za tenhle popis, vcera jsem si to stahnul a uz me z toho boli palec:D.

Odkaz ke komentáři

L + R jsou modry.

Wow, tak jdem na to...:D
Odkaz ke komentáři

....o trénink a o nervy..

Někdy, když už jedu třeba na modrou (pro mě těžší), písničku, a v poslední chvilce to podělam.. začínam cvokat :censored: :-x :coolgun:

Ale teď zase hreju, a prostě paráda...

Jo a jaký máte zkušenosti s veřejností? U mě, vždycky když to někdo vidí, tak první slova: No co to je blbost ?! :lol: . Ale když mu to pučim, zjistí že to neni blbost, nýbrž vysoce návyková droga :D Můj spolubydlící si dokonce raději dal půl hoďky u PSP s taikem než cígo na balkonu :lol:

- - - - - -

Shrnuto a podtrženo: Taiko je prostě unikát.... 8)

Dík Dane žes mi tu hru ukázal :oops: :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu