shadow.wizard Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 Zahrajte si Pursuit Force... tam som chcel hodit PSP o zem... Citovat
WItekS Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 šedou: Zrovna jsem na tu hru koukal. že bych ji stáh, no a pak to sem napíšeš :D Jdu na ni. - - - - - - k tématu: Hraješ taky Taiko? Citovat
shadow.wizard Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 šedou: Zrovna jsem na tu hru koukal. že bych ji stáh, no a pak to sem napíšeš :D Jdu na ni.- - - - - - k tématu: Hraješ taky Taiko? Nehrajem... asi by to bolo velmi takze pre mna :D Citovat
Lenman Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 witek:přesně,úplně stjná reakce. Chvilku jsem to pučil ségře,naštěstí odjela do Francie jinak by mi už PSP nevrátila:D Citovat
THeBaNDiT Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 Taiko 1&2 povazujem za najlepsie hry na PSP (pre mna teda). Proste suprova hra... casom pojdem na custom tracky... dokonca podozrievam tu hru, ze sluzi na opotrebavanie tlacidiel. :lol: Citovat
R4don Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 Zahrajte si Pursuit Force... tam som chcel hodit PSP o zem... no.. tam sem obcas chytal nerva.. ale je to taky slusna hricka:) Taiko 1&2 povazujem za najlepsie hry na PSP (pre mna teda). Proste suprova hra... casom pojdem na custom tracky... dokonca podozrievam tu hru, ze sluzi na opotrebavanie tlacidiel. :lol: no.. osobne si to taky myslim.. presto si nicim tlacitka:D btw.. nevite nekdo, proc to ma provedeni "pro deti do tri let"? nektere pisnicky sou pritom pecky, ze by to deti poslouchat ani nemohly.. ujeti japonci:) Citovat
rybak.d Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2007 Taiko 1&2 povazujem za najlepsie hry na PSP (pre mna teda). Proste suprova hra... casom pojdem na custom tracky... dokonca podozrievam tu hru, ze sluzi na opotrebavanie tlacidiel. :lol: Moje slova:D Citovat
WItekS Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2007 Teď jedu do Jičína, tak po cestě zabubnuju a zkusim sejmout nějakej screen... snad dam něco většího.. Jo a víte kdy mi to teprv fak začíná jít? Tak po 15 - 30 minutách hraní, se do toho absolutně dostanu a udělam třeba 8 zlatejch zasebou, ale to už mě potom zase někdo vyruší a je to v háji... mějte, a hrajte :D Citovat
R4don Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2007 nejak se mi vypl autosave v tnt2.. nechapu jak se to muze tak samo od sebe udelat:!: tak sem se pohrabal v menu a vypl se i manualni save:D uz nevim co udelat.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.