shadow.wizard Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Zahrajte si Pursuit Force... tam som chcel hodit PSP o zem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 šedou: Zrovna jsem na tu hru koukal. že bych ji stáh, no a pak to sem napíšeš :D Jdu na ni. - - - - - - k tématu: Hraješ taky Taiko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 šedou: Zrovna jsem na tu hru koukal. že bych ji stáh, no a pak to sem napíšeš :D Jdu na ni.- - - - - - k tématu: Hraješ taky Taiko? Nehrajem... asi by to bolo velmi takze pre mna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenman Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 witek:přesně,úplně stjná reakce. Chvilku jsem to pučil ségře,naštěstí odjela do Francie jinak by mi už PSP nevrátila:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Taiko 1&2 povazujem za najlepsie hry na PSP (pre mna teda). Proste suprova hra... casom pojdem na custom tracky... dokonca podozrievam tu hru, ze sluzi na opotrebavanie tlacidiel. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Zahrajte si Pursuit Force... tam som chcel hodit PSP o zem... no.. tam sem obcas chytal nerva.. ale je to taky slusna hricka:) Taiko 1&2 povazujem za najlepsie hry na PSP (pre mna teda). Proste suprova hra... casom pojdem na custom tracky... dokonca podozrievam tu hru, ze sluzi na opotrebavanie tlacidiel. :lol: no.. osobne si to taky myslim.. presto si nicim tlacitka:D btw.. nevite nekdo, proc to ma provedeni "pro deti do tri let"? nektere pisnicky sou pritom pecky, ze by to deti poslouchat ani nemohly.. ujeti japonci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 Taiko 1&2 povazujem za najlepsie hry na PSP (pre mna teda). Proste suprova hra... casom pojdem na custom tracky... dokonca podozrievam tu hru, ze sluzi na opotrebavanie tlacidiel. :lol: Moje slova:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 Teď jedu do Jičína, tak po cestě zabubnuju a zkusim sejmout nějakej screen... snad dam něco většího.. Jo a víte kdy mi to teprv fak začíná jít? Tak po 15 - 30 minutách hraní, se do toho absolutně dostanu a udělam třeba 8 zlatejch zasebou, ale to už mě potom zase někdo vyruší a je to v háji... mějte, a hrajte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 nejak se mi vypl autosave v tnt2.. nechapu jak se to muze tak samo od sebe udelat:!: tak sem se pohrabal v menu a vypl se i manualni save:D uz nevim co udelat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.