MeniZ Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Cau, nema nekdo zkusenosti s tim, ze dal hru protiuctem? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Ano mám zkušenosti, ale můžu ti říct, že se to nevyplatí. Je lepší tu hru prodat zde a z vydělaných peněz si jí zajít kdyžtak koupit, protože jejich nabídky jsou mnohdy směšně malé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Z toho, co já vim, vykupují za málo, a prodávají za hodně (i nějaké postarší hry, co seženu zde za 600, chtějí prodat za litra a podobně) Takže jako nákup se to nevyplatí určitě, prodej už teprve ne, lepší je to buď nové, nebo tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Nevyplatí.Jednou sem to šel vyskoušet a vzal jsem si AC 2 chtěl jsem MW 2 a chtěli ještě doplatit 700 kil. ( je to asi 5 měsíců.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RiWiX Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Preowned hlavně nedává smysl jako slovo... sice zní drsně, ale je to asi tak jedinej název, kterej tomu mohli dát, aby to nedávalo smysl. To jen tak mimochodem... hlavní je to, že je to pěkná sviňána... kromě naprostý kraviny, kterou nikdo nechce (už si to nepamatuju) je tam všechno předražený, LBP i Motorstorm - starý hry, furt za těžký prachy. Nemluvim sice o protiúčtu, ale když jsem si chtěl koupit nějakou hru levnějš, tak bych čekal, že tam prostě bude nějaká sleva... ale Resident Evil 5 původní verze o kilo levnějš mě nenadchne, a pak takový věci jako "Kupte si RDR jako Preowned, ušetříte 36 Kč!" mě skutečně rozesmívaj... http://jrc.cz/index.php?a=2&id=35908 (teď už teda 70,- no, ještě sleví 10 a půjdu do toho...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LucoLoss Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Zbavil jsem se tam Killzone 2 a na použitý LBP jsem musel doplácet asi 300...takže nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MeniZ
Cau, nema nekdo zkusenosti s tim, ze dal hru protiuctem? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.