Susperian Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Tak mám odehrány dvě kapitoly a musím říct, že mě to hodně baví .-) Má někdo taky nějaké dojmy ze hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Akorat jediná věc, která mi trošku nesedla je ovládání. Kamera je trošku divná a dost rychlá. Když jsem snížil citlivost v nastavení vůbec nic se nestalo. Nevím jestli je to nějaký bug, ale prostě nešla změnit citlivost pohybů karey. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Akorat jediná věc, která mi trošku nesedla je ovládání. Kamera je trošku divná a dost rychlá. Když jsem snížil citlivost v nastavení vůbec nic se nestalo. Nevím jestli je to nějaký bug, ale prostě nešla změnit citlivost pohybů karey. Na to ovládání si zvykneš ,mě to ovládání sedí dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Jo jasně je to o zvyku, ale je divné, že mi nejde měnit ta citlivost. Teda jde, ale je to pořád stejné beze změny ikdyž to posouvám uplně doprava, nebo uplně doleva. Dělá ti to taky? Nebo je chyba jen u mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Tuhle hru vuebc nechapu prijde mi stejna jako prince of persia akorat s jinyma postavama a jinym pribehem....jinak nic vic zajimaviho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Moc jsem téhle hře nevěnoval pozornost před vydáním, viděl jsem pár videí, ale nijak mě to nezaujalo. Ale mám už to doma, tak to zkusím a uvidíme co se z toho vyklube :D Ale až za nějaký čas, protože teď má monetálně přednost Castlevania: Lord of Shadows, kterou jdu právě vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Kolego a kde jsi hru sehnal? Myslím Castlevania: Lord of Shadows nikde jsem ji nenašel nemáš odkaz? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 A napiš své dojmy.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 jsem regnutý na privátním torrent trackeru midnight-scene.com a tam už je od rána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Moc jsem téhle hře nevěnoval pozornost před vydáním, viděl jsem pár videí, ale nijak mě to nezaujalo. Ale mám už to doma, tak to zkusím a uvidíme co se z toho vyklube :D Ale až za nějaký čas, protože teď má monetálně přednost Castlevania: Lord of Shadows, kterou jdu právě vyzkoušet. Pak někam a nebo sem nahod dojmy z ty Castelvanie : LoS, Idealně do patřičného tématu díky :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 hra je to fakt super, mám trochu jiný problém, nemůžu nikde sehnat obal k této hře, na cover paradise pořád nic, nevíte někdo kde bych to sehnal, díky za typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Taky jsem viděl asi jen jedno video z téhle hry, nikde se o ni nemluvilo, tak vy co jste hráli, jaký to je?:) Zajímalo by mě jestli je to lineární, nebo je tam taky nějaká volnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 dojjeto na hard na poprvý :D málem jsem rozmlátil ovladač :D ... ale musím říct že je to pecka .... moc rád bych to měl na 1000G :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cater22 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 http://www.console-covers.com/ musis se regnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 mohl by mě někdo vysvětlit ten konec hry? Anglicky totiž moc neumim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 mohl by mě někdo vysvětlit ten konec hry? Anglicky totiž moc neumim :( translate.google.com jinak ostatní uvědomte si že byste neměli spoilerovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Wow , sice nic novýho pod slunce ale hra pobaví :) Hlavně to skákání/lezení je udělaný moc hezky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Skvělá hra. Jasně je to mix a kopie mnoha her, ale bravůrně skloubená. A když dojdete do místa kdy začnete používat ten "skate" tak to je paráda. Doporučuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Hele jak s tím mlýnem v ty zakladně , mě se nedaří roztáhnout třetí list vrtule ... myslám si že na to musím skočit z druhé strany jak je tam ten barák ale nevím jak se na něj dostanu díkly za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Hele jak s tím mlýnem v ty zakladně , mě se nedaří roztáhnout třetí list vrtule ... myslám si že na to musím skočit z druhé strany jak je tam ten barák ale nevím jak se na něj dostanu díkly za tip Aha 3 list vrtule , tak to je ten samý postup jako u tý druhý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 tak už mám 825G :shock: jinak nemá někdo fullhd screeny z některých ukázek ... hlavne trip? :D bo má uplně užasné oči :D patří mezi mé top game girls mezi alyx a keilena :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Aha 3 list vrtule , tak to je ten samý postup jako u tý druhý :) ¨postup je , byl stejný ... np nic už sem na to přišel, řešení je poměrně jednoduché .... a tvoje rada my v ničem nepomohla Muže mi někdo na PM poslat menší spoiler , nepochopil sem kde se tam vzaly ti mechové ... nebo mi to uniklo sem v partu 9 jedu za tím Pigsem ... pochopil sem snad s toho zprávně že je někdo vyrábí a že v tom světě zuří válka kdyžtak pls PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 to je prekvapeni,zabavna a svizna hra.....ale cim to je ze vykryvani a par jinych veci mi prijde podobnych jako v castlevanii a ze zrovna obe hry vyjdou skoro zaraz.Castlevania je epicky dilo, tohle je proste fun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Nemůžu si pomoct, ale prostě SUPER !!!!! Pro mne asi nejlepší pařba za poslední dobu, musel jsem to dohrát a do Trip jsem se asi zamiloval... Do dneška pořád čekám na Bioforge 2 a tohle je prostě "skoro" ono !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Jak říkáte, žádná revoluce, ale pobaví dobře :) Grafika se mi taky líbí a hra má prostě něco do sebe. Uvidím,co budu říkat, až to dohraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.