trezzor Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Kraviny nemele pokud mas nejakou z poslednich CRT, od nejakeho solidniho vyrobce tak tam x360 vypada velice solidne coz se o ps3 rict neda a to je prosty fakt :) A skok mezi CRT a LCD je u Ps3 mnohem znatelnejsi nez u x360 mam to vyzkousene nekolikrat. A cim je "znatelnejsi"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 U mě vede Final Fantasy XIII ty videosekvence jsou prostě boží, ale to u FF bylo vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 U mě vede Final Fantasy XIII ty videosekvence jsou prostě boží, ale to u FF bylo vždy Ale to su renderovane filmecky, nie? To je nieco ine, ako grafika v hrach. Pekny renderovany filmecek pustis aj na PSone :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Castlevania má fajnovou grafiku. A v nějakých momentech je na tom Halo Reach dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Já bych řekl Fight Night Round 4. Ale to je zaměřené pouze na jednu věc, tak přirozeně musí vypadat brilantně. A jestli bych měl říct celkově nejhezčí se vším a s ohledem na velikost a možnosti, přirozenost tak asi GTA 4 i s datadisky. Samozřejmě cod 4 a 6, nfs shift (na mafii si ještě čekám) jak tu bylo řečeno, tak Just Cause je moc pěkný, ale možnostma a nějakou přirozeností to pokulhává. Dále Assassins creed II, nejnovější NHL, DIRT 2 to je vážně grafická paráda =) a s tím samozřejmě na stejno F1 2010, hrál jsem pouze za normálního počasí a už tak mi to připadá báječné. No a Xboxová grafika mi celkiově přijde špatná, nerad to říkám, hraju jedině na něm na PC už nehraju (ikdyž by zvládal líp jak Xbox, je to mín pohodlný) ten rozdíl mezi xboxem a PC je fakt znát.. Xbox graficky už nepřekvapí, už je to jedno a to samé. Štve mě to a bojím se až bude nový, protože to bude určitě šíleně drahá záležitost... A jak tu básínte o Castlevania, tak to bych moc rád zkusil, jestli mě to graficky překvapí, budu vážně "šťastnej". Bohužel s tím ale nepořítám.. Nechám se překvapit =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Jasně, zapoměl sem docela grafickou pecku, Batman: Arkham Asulum, to je vážně bomba. Asi řadím do třeba 4 nejlepších grafickejch her =))) To je vážně...vážně grafická bomba na Xbox, byl jsem překvapenej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Kraviny nemele pokud mas nejakou z poslednich CRT, od nejakeho solidniho vyrobce tak tam x360 vypada velice solidne coz se o ps3 rict neda a to je prosty fakt :) A skok mezi CRT a LCD je u Ps3 mnohem znatelnejsi nez u x360 mam to vyzkousene nekolikrat. pridavam se k otazce trezzora.. cim je znatelnejsi .. ? taky uz sem par prechodu videl... a ze standartni crt.. (55cm) to pro bylo stejne jako xbox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.