Dalmar Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Tak tahle hra by podle všeho měla vyjít taky na DS. Hra je graficky velmi jednoduchá ale podle mě má něco do sebe.A příběh ? přežít na ostrově který můžete bez ustání měnit dle vaší libosti za pomoci kostiček (za předpokladu že na to máte vhodné vybavení) lopata, krompáč atd. A nebudeme ochuzeni ani o nějaké ty monstra. Video je PC trailer ale podle mě hra vyjde graficky nezměněna na DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Vyzera to dost pekne,sice kockato (hlavne to slnko XD ) ale pekne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 No, na PC je to pry dost narocne (ta placena alfa verze - ja zkousel jen tu free verzi a ta je uplne v pohode a jde hrat primo v prohlizeci - ale je celkem nudna, je to spise takova ukazka), kazdopadne pokud to vyjde na DS, tak super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbin Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Mno, podle toho jak hraju alfu a občas si zobrazuju debug konzoli, tak nevím nevím... 200 MB RAM bych na svém DSku asi těžko hledal :) I když pravda že to hraju na max dohled apod... Jinak hra za koupi opravdu stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 dalmar, odkial mas informaciu ze to vyjde na DS? podla mna je to uplna blbost jednak tym ze to este ani neni dokoncene a naozaj by to ds nezvladalo hardverovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Podle mě je to naprostá kravina že to vyjde pro NDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 To je blbost.. i starší PC má problém se sekánim a kdyby to mělo zvládat DSko? pochybuju :lol: ale nedá někdo minecraft aplha(fakt PC!)? EDIT: Na DSko je blbost už jenom proto že to má automaticky generovaný prostředí , takže nikde nekončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Pokud vim, tak je jen koncept: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 To je blbost.. i starší PC má problém se sekánim a kdyby to mělo zvládat DSko? pochybuju :lol: ale nedá někdo minecraft aplha(fakt PC!)?EDIT: Na DSko je blbost už jenom proto že to má automaticky generovaný prostředí , takže nikde nekončí. ale konci, tusim ze maximum je 8-nasobok rozlohy zeme (: ja som alphu hral davnejsie ale planujem sa k tomu vratit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Nevím no na to DS mi to nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Já mám MineCraft na PC koupený. Nevím jestli by to tohle utáhlo, ale bylo by to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtee Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 No vida, a už leze ven techdemo... To jsem teda zvědav, jestli to dopadne :) Další odkazy jsou u toho videa ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtee Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 No vida, a už je hratelný DSCraft ke stažení :) Zatím jenom průzkum a stavění, ale autor vyhrožuje i s tím, že zařadí Survival :) http://smealum.net/dscraft/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Wojtéé :D mě to nefakčí :D zapnu to a a bíla obrazovka :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 To neni jeho chyba ale zkus obě verze, mě ta Fat verze fungovala vpoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ja som zas skusal tu FAT a hore nic a dole cervena obrazovka a hlasilo mi to nejaky error :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtee Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nojo, je to holt pořád ve vývoji, tak to bude mít svý mouchy. Už je zase nějaká opravenější verze (230811) venku. http://smealum.net/dscraft/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 To s tim fungovanim: Je nekolik faktoru, ktere je potreba zminit. - flashkarta (ne na vsech to jede a tim myslim jakykoli homebrew) - verze FW flashkarty (nekdy mi na AK2i HB fungovalo a na jinem FW uz ne) - pametova karta - zformatovani atd (i kdyz sem si myslel, ze to je hloupost, fakt i tohle muze mit vliv na fungovani) Priste tedy popiste, co pouzivate za flashku a fw/kernel s jeho oznacenim atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Tak ja mam acekard 2i a na nej najnovsi AKAIO system :D A ten dscraft mozem prekopirovat hocikde alebo na koren karty? A tu zlozku mam prekopirovat celu ako ju stiahnem? Lebo som ju otvoril a bol tam dalsi zazipovany subor tak neviem teraz? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 tu složku dscraft rozzipuj a složky uvnitř zkopíruj na kořen karty,bude tam ještě jedna zazipovaná složka mapgen,to je program,který ti vytvoří nahodnou mapu,ale už tam jedna je,tak se s tím na začátek nebav,pak spust v nintendu dscraft.nds a mělo by ti to jet PS:mě jela jen Fat vrze,tak kdyžtak stahni ji,taky rozbal na root a spust dscraft_fat.nds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LopateCzka Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 ja sem si stahl tu nitroFS verzi.. mam DS Lite a Acekard 2.1 a nejnovejsi AKAIO a jede to suprove :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jockie Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Ja mam acekard 2 tez nejnovejsi akaio vpohode zapnu ale nevim co dal nabehne mi menu dam na singleplayer a ted tam mam select world a nic v tom.Nevim jak zpustit nebo natahnout do toho nejaky ten world.Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.