LucoLoss Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tak asi budou, COD jsem na PS3 -prozatim- nehrál a zatim jsem ani žádný DLC nekupoval, tak ti neřeknu ;) A lepší je 1080i ...co máš za monitor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Mam Samsung syncmaster 943nw ... a kdyz dam instalovat vlastne ten obraz a jak mama zvolit co podporuje a dam treba : 480p,720p tak si to automaticky zvoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Ten monitor by měl mít 720p ;) Pokud zaškrtneš všechny položky v PS3, tak bude výstup v nejvyšším možnym rozlišení, takže 720p, většina her ani větší nepodporuje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Takhle, některé mají i 1080p, ale pokud je hra dělaná "pořádně", je 1080p jen žrout výkonu, a ne nějaký extrémní rozdíl. Jinak, 1080i jsem viděl často u kámoše na LCD TV, a je to hrůza! V 720p měl pěkný obraz, ale 1080p vypadalo skoro jako na CRT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Jediná hra, kterou jsem zatim měl a šla na 1080x je to Katamari co hraju teď, vim že jich je víc (a zase tak moc to nesleduju), ale většina her nevypadá zrovna 100% next-gen ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 A ted jak je ten jail break ... tak co kdyz bude treba black ops na firmwaru vysi jak 3.41? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Hele nekde na foru sem cetl ze nekdo mel CECH z japonksa a nejak mu to bllo...co kdyz ho atky dostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 K tomu JB...někde jsem viděl návod jak hrát nový hry s FW 3.41 a...pochybuju, že nějaká pravděpodobnost JAP verze v obchodě bude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 JB je podle me hovadina... kazdej si nastahuje vsechny hry... ani je nedohraje a prestane ho to bavit.. zato kdyz mate disky tak se to snazite dohrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Nevím jestli ti někdo na tohle odpověděl ale co se headsetu týče tak ho mám od sony a nikdy jsem neměl problém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Hele a patche,updaty hry se stahujou sami?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Zapneš hru a napíše ti to, že potřebuješ updatovat, velikostně je to od cca 24mb/patch po klidně i 300mb ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Jeste: Pry pri Black Ops jsou lagy...pry pdole pridanych pratel...je to tak strasny? Kdyz mam dva domovi tak si prsote pridam dva nety jako na PSP?Vým ze je to blba otazak driv sem o tom nepochyboval ale neni rozdil krom velikosti hdd v konzolich?treba 120 - 350 gb...?myslimv rychlosti a tak...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Upppppppppppppp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 V rychlostech podle mě ne...a o BO lazích jsem slyšel, prej se to docela často odpojuje ;) a...jo, můžeš mít 2 účty na PSN na 2 odlišnejch "domovech" v PS3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Ale me jde o to ze chci hrat furt jednu a tou samou hru a expit se tam...a ne ze u Mamy budu mit 45 lvl a u taty 15...jde to do sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Když si na obou účtech nastavíš stejnej PSN účet, tak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Aha :) takhle... Takze treba : PS3 ucet - jakub a kuba... a na obouch si nastavim stejnej PSN ucet?(jak ? :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Na jednom ho vytvoříš a na druhym se přihlásíš se stávajícím účtem, jsou tam na to všechno položky v "menu" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Vým ze je to blba otazak driv sem o tom nepochyboval ale neni rozdil krom velikosti hdd v konzolich?treba 120 - 350 gb...?myslimv rychlosti a tak...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Neni, rozdil je jen ve velikosti HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 kdyz se tady tak ptate zeptal bych se na headset a pripojeni napr myši a klavesnice jde to jako bez neceho jako Xfps nebo to musim mit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 S každou myší hrát nejde, v XMB a prohlížeči funguje snad každá USB, stejně tak jako klávesnice...a headsety by měly fungovat všechny pokud jsou jen mono a nechceš je používat jako sluchátka ke hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Neni, rozdil je jen ve velikosti HDD A včem třeba jeste? Nejde mi oto jestli pri JB se hry nacitaj rychleji...ale o to jestli u verze 320 gb nedaj treba vic vetracku,lepsi grafiku,ram atd... (Sry ale nekde sem cetl Brand New PS3!!) tak se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Ne, je to fakt úplně jedno, ty střeva jsou tam ty samý, jen prostě daj do dvířek jinej HDD a to je konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.