sinistracz Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 A včem třeba jeste? Nejde mi oto jestli pri JB se hry nacitaj rychleji...ale o to jestli u verze 320 gb nedaj treba vic vetracku,lepsi grafiku,ram atd... (Sry ale nekde sem cetl Brand New PS3!!) tak se ptam to by znatelně změnili architekturu ps3 která je vícemene dobrá ! jako ja si myslím že 9 jadrovy cell (9x 3,2 GHZ) , 256 mb ram taktez na 3,2 GHZ a nvidia RSX (GF 7800 GTX 256 mb) dostačuje na hraní her ! To ze do PC musíme rvát nejnovejší HW aby sme si zahráli nejaky hry je vec jiná , PC je jiná architektura která už tak dobrá není dle mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Co si budeme povídat, PS3 architektura je obtížnější než PC, ale umožňuje udělat spoustu věcí daleko efektivnějc než na PC (což -nepřímo- potvrdilo i několik vývojářskejch studií, např. Valve, který PS3 nemělo rádo nebo aktuálně Irrational Games pracující na Bioshocku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjackob Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Pánové dotaz.... da se nějak pustit MP3 s playka na pozadí když budu hrát? je to jen dotaz popř nějaky programek na to...díky za echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Ne, nejde to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Dá ale ta hra to musí podporovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Hele neznici se PS3 SLIM kdyz ho budu porad(po skonceni hrani atd...) vypojovat ze zasuvky nebo vypinat prodluzovak?Protoze ve stand by modu je rpy 15w a to je hodne...tak se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Nenapadá mě důvod, proč by se PS3 Slim, jako i jiné zařízení takto ničit mělo. Před PS3 mám přepěťovou ochranu, kterou když PS3 nepoužívám odpojuji. Hele neznici se PS3 SLIM kdyz ho budu porad(po skonceni hrani atd...) vypojovat ze zasuvky nebo vypinat prodluzovak?Protoze ve stand by modu je rpy 15w a to je hodne...tak se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 PS3 Model Standby Idle Blu-ray Game Playing CECHA 1.2W 171W 172W 205W CECHJ 92W 97W 115W (Wipeout HD 1080p) CECHK 12W 90W 95W 114W (Wipeout HD 1080p) CECH-20xx 9W 76W 91W 107W CECH-21xx 9W 67W 78W 83W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Hele neznici se PS3 SLIM kdyz ho budu porad(po skonceni hrani atd...) vypojovat ze zasuvky nebo vypinat prodluzovak?Protoze ve stand by modu je rpy 15w a to je hodne...tak se ptam ja mam ps3 a lcd zapojenou v zasuvce s tim cervenym tlacitkem(přepětová) a vzdy pres noc ho vymacknu,delam to rok a vse ok. Samozrejme zapinam pristroje,az kdyz tam jde proud:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Mám ho tu...od začátku prázdnin, přes prázdniny jel klidně i 15 hodin (první 3 tejdny určitě) a vždycky jsem ho vyndaval z prodlužováku, prakticky každej den od začátku prázdnin jsem na něm byl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak uz jen do vánoc neudelat problemy ve skole a mam ho :) Koupim urcite Black ops a Medala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Hele kdyz bych si dal Prestige treba u Black Ops tak se mi vymazou penize atd?Co je lepsi:Medal of honor Tier 1 nebo limited edition?Black ops hardened nebo normal?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 obě to jsou sračk* jestli se ve hrách vyznáš tak to poznáš hrál jsem obě BETA verze Medal of Honor-Málo zbraní ještě míň upgradů a v Black Ops které jsem měl na PC to je stejne jako COD 5 nic nového (spíš horšího) myslím že COD 2,4,6 byly nejlepší //navíc Medal Of Honor je slátanina COD (menší mapy) a BF enginu //2 kdyz jsem v bete otevrel tzv strom upgradů tak za takovy 2 hodiny sem měl všechny a to je podle mě blbost a jestli měsíc před vydáním ještě dodělaly nějaký upgrady tak ok ale stejně jich tam moc byt nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Podle mě byla CoD5 lepší než přehnaná CoD6...a Medal je podle mě dobrej, nevim čemu řikáš málo upgradů, každopádně mě bavil daleko víc než poslední 3 CoD dohromady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Pro mě je lepší MoH, než CoD MW2, CoD WaW (5) i Black Ops. Black Ops je ničemná hra, která jen těží z jména a singlu. Medal mi přijde daleko víc hardcore a víc vyrovnaný, pokud někdo v CoD veme granátomet, přidá několik perků tak nemá soupeře, a to vážně nejde hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Přesně tak, jediná škoda že ten multiplayer fakt upadává...právě kvůli Black Ops ovcím, je to jako s NFS a GT5...i když ty snipeři jsou taky někdy na nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Ve hrách se vyhrám...CoD 5 SI TAKY KOUPim ale chci ted halvne aspon ty dve hry (BO,MOH) ... ptal sem se na prestige a by pak tady pisete neco o nejakym stromu upgradu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 ...Mezi Tier 1 a Limited je minimální rozdíl, nějaký jiný online kódy nebo co a v Tier 1 je myslim součástí toho online passu i "pozvánka" na betu Battlefieldu 3. A podle mě je Prestige/Hardened úplně k ničemu, vsaď se že dohraješ nejvíc platinu, prodáš to a koupíš něco novýho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Black ops urcite neprodam...kvuli zombum...na netu je cod kterej ti orevre 2 dalsi mapy (takze mas3) ale v hardened edici ti daj 4 coop mapy...nevite jaky to jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Hele a abych si to teda zkratil...mezi treba 120,160,250,350 gb verzi ps3ky neni jinej rozdil nez ve veliksti HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Už neni myslim od doby co je Slimka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Black ops urcite neprodam...kvuli zombum...na netu je cod kterej ti orevre 2 dalsi mapy (takze mas3) ale v hardened edici ti daj 4 coop mapy...nevite jaky to jsou? jsou to mapy z CoD WaW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Hele a da se treba o nejaky dobe zmenit jemno na PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Hele a da se treba o nejaky dobe zmenit jemno na PSN? Bohužel není žádný způsob jak si změnit PSN nick (aspoň o žádném nevim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bagrosovi Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 mám velikánskou prosbu o pomoc - chci pořídit příteli PS3 320GB, ale zde jsem se dočetla o problému s fw 3,41. proto prosím o radu kde tento údaj vyčtu a jaký tip přesně mám tedy pořídit? moc moc děkuji za odpověď a velikáskou pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.