lostsoul Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Čaute, super hra. Došel jsem do bažiny a za boha nemůžu přijít na to jak dorazit Trolla ? Poradí někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Co nevidět se na to vrhnu, zatím jsem ještě neměl čas, ale potom dám hned vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Ahoj pokud je to ten troll u toho starého kostela kde se ti upraví ten kříž tak jsme na tom stejně. nejdřív mu uberu život na minum potom na něho skočím RT a vždy když se přesně potkají ty dva kruhy mačkám Y a párkrát ho kopnu do obliče ale pak mě sebere hodí na zem šlápne na mne a je konec ale fakt je že jsem to zkoušel asi 6krát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Musíš zmačknout útok až bude ten venkovní kruh uvnitř toho malého,né na sobě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 skvela hra,konecne neco poradnyho jako gow 3 .Jeste k tomu castlevania to je legenda legend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostsoul Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Mígl: Díky moc, funguje to. Včera večer jsem to hrál snad 10x, konečně jsem to přešel. Všem doporučuji fakt super hra. A skvělěj soundtrack !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Je tam nějakej systém vyplešování atd..?? Třeba věci, skilly.... A ještě když to stahuju vocaď http://console-forum.net/tema/79636-databaze-her-pro-topicy-neslouzi-pro-prohlizeni-odepisovani-spam-nemazat-pls?p=950801&viewfull=1#post950801 a je to na 2 disky, tak to musím vypálit na 2 disky a na HDD naistalovat postupně nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Tak zatím jsem spokojený, perfektní soundtrack, dobře propracovaná filmová atmosféra pomocí různých zajímavých záběrů při in-game animacích atd. Nádherné různorodé prostředí. Soubojový systém sice klasika, v podstatě nic nového, ale provedeno je to dobře, takže si není potřeba stěžovat. Jinak pro Sadu23: jasně, skilly se dají získávat a vylepšovat, některé věci taky. A co se týče instalování, je to jak chceš, buď oba disky nainstaluješ rovnou, nebo nainstaluješ první, budš hrát a až se dostaneš na konec, nainstaluješ druhý a budeš pokračovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Nenašel by se někdo , kdo umí dobře ENG a chtěl by přeložit Castlevanii?. Texty bych zaslal , málo toho ale neni -- na JTAG xko by to bylo komplet s háčkama , na obyč xko , bez diakrititky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Jaká je přibližná hrací doba?? nevíte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Jaká je přibližná hrací doba?? nevíte??? Četl jsem někde , že na easy asi 20 hodin . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Četl jsem někde , že na easy asi 20 hodin . Coze..bud to hral naky amater a nebo je to pekne dlouhy pribeh...snad takovych her bude vic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Coze..bud to hral naky amater a nebo je to pekne dlouhy pribeh...snad takovych her bude vic.. Také to je na dvou DVD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Funguje to stylem. Zapnu xko, vložim 1 dvd dojdu na konec a vypíše to at vložim druhý? Nebo musim instalovat na HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Funguje to stylem. Zapnu xko, vložim 1 dvd dojdu na konec a vypíše to at vložim druhý? Nebo musim instalovat na HDD? Mam stejny dotaz,a kdyz tam je nutny instalovat na HDD co amm delat kdyz to HDD nemam?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Mam stejny dotaz,a kdyz tam je nutny instalovat na HDD co amm delat kdyz to HDD nemam?:D Nutný to asi není pokud nemaš hardisk tak to funguje tak že hraješ , hraješ a až dojdeš do bodu kdy tě xko vyzve at vložíš disk 2 pak hraješ s toho druheho disku ... bez instalace asi tak by to mělo fungovat , nemam to ověřené mam 120gb hdd ale fungovalo to tak u FF13 a u Halo ODST tak to bude fungovat tak i tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 chlapaci, mam tuto hru nainstalovanou na hdd, ale i tak mi ta hra nekdy docela cuka, dela vam to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 chlapaci, mam tuto hru nainstalovanou na hdd, ale i tak mi ta hra nekdy docela cuka, dela vam to taky? Co sa cudujes? stane sa, ze hry cukaju, sekaju, laguju...zalezi od narocnej grafiky a od optimalizacie. X360 je 5 rokov stary hardware s 512MB RAM. Necuka WRC, tam je "pekna" a "narocna" grafika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Poradi mi nekdo, k cemu slouzi ten ukazatel ktery se naplnuje pri soubojich nez me nekdo zasahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 pokud ho naplníš, tak za každý zásah nepřátel z nich dostaneš ty neutral orby, kterýma si můžeš doplnit bud bílou nebo černou magii (stiskem pravého nebo levého analogu) A pokud by si ten ukazatel neměl plný, tak ty orby získáš jedině až po zabití nepřítele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Prosím poraďte jak udělat to kolo kde musíte otáčet ty kruhy aby ste si udelali cestu do středu dřív než to kyvadlo dojde až dolu?Vůbec na to nemůžu přijít.Předem díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 je to jednoduchý teď jsem to právě udělal, musíš to párkrát zkusit a pokud ne tak to tlačítkem Y resetneš:-) Je to naprosto úžasná hra, jsem opravdu dlouho nehrál nic tak dobrýho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! všem doporučuji!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 staci hledat ...tez jsem se u toho zasekl .Hra krasna,az nekdy na kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Tak jsem si zahrál demo a muím říct - úžaná hra. Castelvanii už jsem žral na GBA. Bože ta atmosféra, hudba a GRAFIKA (asi nej, co jsem na Xku viděl). Must have game, společně s narutem a cod 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Zatím sem prošel prvních pár levelů a můžu říct, že je to celkem návykový :D Jinak ta kamera je fakt někdy celkem chaotická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.