Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pokud je to ten troll u toho starého kostela kde se ti upraví ten kříž tak jsme na tom stejně. nejdřív mu uberu život na minum potom na něho skočím RT a vždy když se přesně potkají ty dva kruhy mačkám Y a párkrát ho kopnu do obliče ale pak mě sebere hodí na zem šlápne na mne a je konec ale fakt je že jsem to zkoušel asi 6krát.

Odesláno

Tak zatím jsem spokojený, perfektní soundtrack, dobře propracovaná filmová atmosféra pomocí různých zajímavých záběrů při in-game animacích atd. Nádherné různorodé prostředí. Soubojový systém sice klasika, v podstatě nic nového, ale provedeno je to dobře, takže si není potřeba stěžovat. Jinak pro Sadu23: jasně, skilly se dají získávat a vylepšovat, některé věci taky. A co se týče instalování, je to jak chceš, buď oba disky nainstaluješ rovnou, nebo nainstaluješ první, budš hrát a až se dostaneš na konec, nainstaluješ druhý a budeš pokračovat.

Odesláno
Mam stejny dotaz,a kdyz tam je nutny instalovat na HDD co amm delat kdyz to HDD nemam?:D

Nutný to asi není pokud nemaš hardisk tak to funguje tak že hraješ , hraješ a až dojdeš do bodu kdy tě xko vyzve at vložíš disk 2 pak hraješ s toho druheho disku ... bez instalace asi tak by to mělo fungovat , nemam to ověřené mam 120gb hdd ale fungovalo to tak u FF13 a u Halo ODST tak to bude fungovat tak i tady

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu