ppavel Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Klasicky se mi dostavil RROD a konzole už není v záruce. Mám možnost nechat si tam vyměnit (ne od microsoftu) základní desku. Zajímalo by mě jestli tím ale nepřijdu o flash? (iExtreme 1,6 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 DVD mechanika je vázaná na základní desku, výmenou desky budeš muset změnit informaci o DVD key v mechanice. Takže - ano, výměnou desky příjdeš o flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Omlouvam se OT,ale kolik stoji vymena zakladni desky od MS,pokud uz xko nejni v zaruce??:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Nevím jak od MS , ale kamarádovi to dělal někdo v Praze ,dal za to 2500 Kč , ale měl s tím stejně problémy . Takže si myslím,že u staré revize xboxu se to vůbec nevyplatí . Pořád tam budeš mít zase starou revizi u které RROD může kdykoli přijít . Jistotu nemáš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Kup si nový xbox. Vyjde tě to lepší, než výměna desky, protože deska zase časem dostane RROD. ;) (Pokud nemáš jasper a nějak si nebuřil 30 hodin v kuse :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ppavel
Klasicky se mi dostavil RROD a konzole už není v záruce. Mám možnost nechat si tam vyměnit (ne od microsoftu) základní desku. Zajímalo by mě jestli tím ale nepřijdu o flash? (iExtreme 1,6 )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.