R3jpy Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 chlapi doporučte mi nějakou závodní hru...?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Midnight Club LA Remix,Collin McRallye 2005,nfs most watnted,Motorstorm Artic edge. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Midnight club (oba díly), nebo Colin Mcrae Rally 2005, pokuď máš rád rally... A ještě bych doporučil Gran Turismo Mobile, ale určitě si nestahuj NFS, jsou to nejhorší závodní hry, aspoň pro mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 jj pro mě taky a kord na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R3jpy Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 no já dvakrát dohrál nfs shift.... ty mě bavily....a nevím co mám hrát...jeden čas mě bavili juiced 2..ale to stojí za prd....co třeba test drive unlimited...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 TDU je taky dobrý, ale určitě zkus Gran Turismo a nebo Colina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Nebo mě teď jěště napadl Driver:76... Mě to bavilo... :D Možná budeš znát starší díly Drivera z Ps1... :D V tomhle díle je změna v tom, že můžeš vystoupit z auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Motorstorm:arctic edge,Cmr+05,gt-gran turismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Na PSP je dle mého názoru Gran Turismo ( dost dobrý )... Motorstorm arctic edge jsou taky hustý :D tyhle dvě hry doporučuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 GT je super,jinak bych doporučil NFS:U a Midnight Club L.A. remix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk4s Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Mě přijde, že v Midnight Club: L.A. Remix má špatnou fyziku jízdy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.