balda88 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Ahoj, dnes jsem si pořídil wifi k Xbox 360 Elite a chtěl jsem si udělat účet na Live, dostanu se na začátek registrace, vyplnim email, potom heslo a když po heslu dám další krok tak mě to vyhodí s hláškou, že: Xbox Live signup is currently unavailable. Please try again later. Je to chybu u mě, nebo mají nějaký výpadek? Mockrát děkuji za rady, jsem už zoufalý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 měl jsem stejný problém..pak jsem to zkusil později večer s mailem na HOTMAIL a už to jelo bez problému. kdyby to nešlo zkus si účet založit na netulive.xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Asi máš v nastavení LOCALE Czech republic . Změň to na US a potom ti to půjde bez problému . Máš to v návodu : http://console-forum.net/tema/97776-faq-xbox-live-zeptej-se-dostanes-odpoved - bod 6 . !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Lokaci mam nastavenou UK, ale neni mozne, ze di pamatuje ten ucet, ze byl predtim CZ? Tu registraci jsem delal na live.xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Ještě zkus použít emailovou adresu na gmail . Někde jsem to už četl , že to pomohlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Ještě zkus použít emailovou adresu na gmail . Někde jsem to už četl , že to pomohlo . přečty todle - http://console-forum.net/tema/97775-x-live-kde-delam-chybu? - evidentně stejný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.