Lentilek2 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 stává se někomu,že se z ničeho nic restartne ipod?já třeba najedu do nastavení najíždí a najednou se mi ukáže jablko a trvá to asi minutu než najede ios znovu PS:Mám greenpois0n,protože limera1 nefunguje na 2g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 hmm, mohl jsi tam taky napsat, že po tomhle nepojede unlock :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 ot - co znamená ten zámek u těch hodin? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 4.1 není na iPad, na něj je až nová 4.2 beta, která nejde zatím jailbreaknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 stává se někomu,že se z ničeho nic restartne ipod?já třeba najedu do nastavení najíždí a najednou se mi ukáže jablko a trvá to asi minutu než najede ios znovuPS:Mám greenpois0n,protože limera1 nefunguje na 2g hele stalo se mi to jen jednou na jedný z prvních verzí greenpois0nu...už je to nějakej ten měsíc co se mi to nestalo a to jsem ho párkrát přeinstalovával ;) hmm, mohl jsi tam taky napsat, že po tomhle nepojede unlock :( Njn tak tohle je topic ale čistě o JB, nikoliv o unlocku..jinak bych to tam napsal ot - co znamená ten zámek u těch hodin? :D Lock otáčení displaye. V multitaskingu uplně vlevo se dá zamknout otáčení. 4.1 není na iPad, na něj je až nová 4.2 beta, která nejde zatím jailbreaknout Máš pravdu, už jsem to upravil...původní GreenPois0n měl fungovat na všech A4 procesorech, do čehož spadá i iPad, ale příchodem Limera1nu se celej předělal na jinej exploit, takže se holt musí počkat na novou verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wardaren Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Dobry den, vcera mi prisel iphone rozhod sem se pro kompletni restore a nasledny JB. Mam doma i iPodTouch 3g 64gb a na nem mi JB slapal na jednicku na poprve. Jenze po restore me cekalo nemile prekvapeni telefon se (asi) dostane do DFU cerny displej a ve spravci zarizeni v radicich USB je Apple Mobile Device USB Driver. No a tady koncim pac ani limera1n ani GP neprojdou pres kontrolu DFU. Uz si s tim absolutne neviim rady. Vyzkousel jsem i na uplne cistem notasu nahodit nejnovejsi iTunes a pokracovat ale vysledek je stejny.Ani kdyz se dostanu do recovery logo kabelu a itunes tak me to nikam nepusti a napr. limera1n napise press power buton a home drziim a nic se nestane. :( Win 7 64bit Kdyby mel nekdo nejakou radu budu mu maximalne vdecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 je to fakt DFU? naskoči ti v iTunes recovery mode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wardaren Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 recovery mod naskoci jen kdyz se obevi ta ikona kabelu s cedeckem na displeji. Uz nevim jak provest poradne jb na 3gcku. Pres redsn0w se mi nahraje cydia ale z nejakeho duvodu mi pise ze nejsem pripojen k internetu ale pritom sem pripojeny k wifi :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Takže jsi na 4.1?Udělej restore znovu a pak zkus redsn0w 0.9.6 beta 1 a pokud ti to napiše,že nejsi připojeny k internetu zkus pro jistotu jestli ti funguje safari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Nebo stačí hledat na Youtube, dost návodů tam je, jak se dostat z DFU modu :) když máš kebal připojit k iTunes( obrázek na telefonu ) tak zmáčkni home + lock najednou a drž.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wardaren Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Kdyz mi napise cydie ze nejsem pripojen k netu tak mi nejde i safari a ani youtube. A pritom ta wifi slape...Jo a jsem na 4.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 jo a jak nemáš JB funguje ti safari?tady je asi problem v routeru(není připojen k ADSL)nebo v ADSL(blbě nastavene) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Cus dnes jsem dostal IPod Touch 4G 8GB půjde mi to cez ten Greenpoisen? Btw: Ten link na greenpoisen mi nejde :( . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Code Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Ipod touch 4g 8gb provedeno bez problemu pres greenPois0n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ok tak sem taky udělal ale nakonec cez ten od geohota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub91111 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 JB na iOS4.2 pre iP4 uz je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 ne není,nevím kdy bude,bude to redsn0w 0.9.6b7 a jestli bude na dalších FW se neví,protože musclener uvolnil shatter,a apple to opravuje,a ted každý JBkař(comex,p0sixninja,musclenerd,...),je nasrany na musclenerda a vyhrožujou,že JB nebude,atd... je to zapeklitá situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Takze kdyz mam Ipod 4G 4.2 tak JB mozna ani uz na to nevyjde?? nebo jde nejak upgratovat na 4.1?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 ne downgrad enení možný JB je možná i na 4.2.1,ale záleží na tom poku máš Windows nebo MAC,pokud máš windows tak máš bohužel pouze tethered JB udělej to přes redsn0w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 jenze mi to prave pres ten redsn0w nejde vzdycky se mi to v prubehu kousne a nejde to dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Zdravim, potřeboval bych poradit (pokud možno rychle) s JB Ipod Touch 4G, udělal jsem vše podle návodu pomocí GreenPoisOnU, vše proběhlo tak jak mělo, Itouch se restartoval po instalaci, naběhl, objevil se mi "Loader" -> klik -> nic nenaběhlo... Prosím o radu, nevím co sem udělal špatně. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 JB proběhl dobře,asi nejsi připojen k internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Problém vyřešen. Musel sem upgradovat na 4.2.1 pomocí snow. Na 4.1 nejede Loader a Cydia.. Díky Honzaik a Lentilek2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.