Susperian Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Tak pánové už někdo zkusil nový Medal? Budu rád za případné dojmy. Mé poskytnu až kolem 22:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Právě jsem začal stahovat, za 2 hodiny už budu hrát, dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Ja uz mam stazeno bohuzel nemam volne DVD tak ze vypalim az zitra....xD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Dakujeme za vase dojmy z hry :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 A mě se to vůbec nelíbí... Protože musím srovnávat s BFBC2... Hrál jsem sicel asi jen půl hodiny, ale radši si zahraju BC2 než tohle... nevím no, zapnu ještě znova, a uvidím jestli mě jen nenadchl začátek, nebo to prostě není dobrá hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 A mě se to vůbec nelíbí... Protože musím srovnávat s BFBC2... Hrál jsem sicel asi jen půl hodiny, ale radši si zahraju BC2... nevím, zapnu ještě znova, a uvidím jestli mě jen začátek nenadchl, nebo to prostě není dobrá hra. A stahoval jsi tu hru od Paca, abych věděl jestli je funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Tak v magazinu Games Master to dostalo 85 procent a je to pry realistictejsi nez Call of Duty: CVG reports that the latest issue of GamesMaster features a five-page Medal of Honor review. The magazine described the game as "A credible shooter that's more realistic than CoD, with multiplayer that sees DICE on top form.", giving it a final score of 85%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technista Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 jsem ani nevim v kolikaty kapitole, ale stravil jsem u toho s pauzama asi 8hodin dneska, hry moc nehraju, ale toto je masakr, dal bych to kvalitou srovnatelny s BC2 a COD:MW2 uplne super hra. Akorat jsem se sekl v jeskyni kterou mam prohledat pro kohosi, dosel jsem na konec jeskyne, ale typek co ji prochazi se mnou se sekl v pulce a nejde proste dal, takze me to nechce pustit ven, nevite nahodou, jestli je to sekanec hry, nebo ja delam nekde chybu? Ale hra je to fakt povedena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Řekl bych, že to bude bug takže nejspíš bude nejlepší restart kapitoly:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technista Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 toho jsem se bal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Kdo vi jaky je rozdil mezi norm a limited edici??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Uz vim:) Limitovaná edice přináší: MP-7 - určena výhradně pro Limitovanou edici, je zbraň, kterou používají jednotky Tier 1 ve vojenské oblasti. Díky své nízké hmotnosti, vysoké rychlosti střel, schopnosti proniknout neprůstřelnou vestu je velmi účinnou zbraní. MP7 má rukojeť jako pistole, ještě umožňuje lehce zaměřit cíle, jako klasická pistole. TOZ194 a 870MCS Brokovnice – získejte okamžitý přístup k těmto dvěma ničivým zbraním!! Vyhodné pro boj zblízka. Prvotřídní maskovací oblek Spec Ops - můžete použít jedinečné maskování, které vám pomůže splynout s prostředím, stejně jako se odlišit od standardního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Tak mé dojmy jsou zatím smíšené. Za prvé kde je ta polština? I když jsem si v nastavení zvolil polštinu tak je vše anglicky. Ale v infu každý píše, že je to vícejazyčná verze. Za druhé jsem trošku zklamaný z grafiky. Na videích to vypadá skvěle, ale ve hře? Je to strašně kostrbaté. No je to ta první mise ve tmě tak doufám, že to pak bude lepší. Jinak hratelnost v pohodě nic nového, ale zatím mě to baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Polštinu jsi si nastavoval ve hře a nebo v xboxu ( LOCALE ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 na xboxe local ve hře to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Já jsem medála prubnul včera jen na zkoušku hoďku.. A já si prostě nikdy nezvyknu na akceleraci pohybu (prostě když páčku dáte na max, otočí se to rychleji). U každé střílečky jsem to vypínal, CoD to zaplaťpánbu nemá a ocenil bych, kdyby to šlo vypnout i tady... :x Jinak ale po herní stránce si myslim, že to bude dobrá řežba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Takže mám odehrané asi 4 hodinky Singlu a musím říct,že je to naprosto super . Teď jen počkat na 12.10. a bude se pařit MP ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-lan!na Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 jsem ani nevim v kolikaty kapitole, ale stravil jsem u toho s pauzama asi 8hodin dneska, hry moc nehraju, ale toto je masakr, dal bych to kvalitou srovnatelny s BC2 a COD:MW2 uplne super hra. Akorat jsem se sekl v jeskyni kterou mam prohledat pro kohosi, dosel jsem na konec jeskyne, ale typek co ji prochazi se mnou se sekl v pulce a nejde proste dal, takze me to nechce pustit ven, nevite nahodou, jestli je to sekanec hry, nebo ja delam nekde chybu? Ale hra je to fakt povedena... Stalo se mi to taky, osvedcilo se mi strelit do tohoto vojaka a on se hned rozpohyboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Zatím jsem hrál cca 1h a musím říct, že je to velice povedené.Prostředí a atmosféra v Afganistánu výborná.Doufám, že to bude o něco delší než BBC.Dohrál už jste někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Já jenom nechápu, proč se pořád ždímá v FPSkách druhá světová a moderní konflikty na východě. Proč proboha nikdo nevyužije potenciál první světové války například? Něco takového tu chybí a pokud by se toho ujmuli například tvůrci Medal of Honor nebo CoD, tak by to jistojistě byla pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Včera jsem to dohral,super hra,ale připadá mi to narychlo splácaný dohromady,aby se to vydalo dřív než cod...Začátek pozvolnej,až pak ve dne v horách to začíná bejt mazec,ale ten konec?trochu rychlí...5 hodin na hard..no nevim nevim....a kde je slibované hraní za Talibance a střílení Američanů?na začátku sice hrajete v přestrojení ale jestli je to ono...hmm to netušim,poradte někdo.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-lan!na Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Hraní za Taliban tam není, odstranili ho kvůli politickým tlakům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Takže mám odehrané asi 4 hodinky Singlu a musím říct,že je to naprosto super . Teď jen počkat na 12.10. a bude se pařit MP ;) . Offtopic: Pokud si to ted zahraju (nebudu online) a po 12. to pustim online tak se nic nedej? Ja myslel, ze by se vubec nemely hrat hry pred vydanim... Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crow1468623434 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Takže mám odehrané asi 4 hodinky Singlu a musím říct,že je to naprosto super . Teď jen počkat na 12.10. a bude se pařit MP ;) . Tak to s tím 12. tě asi nepotěším je tam pass code na mulťák. Jinak ani prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 medal of honor airbourne je nejlepsi FPS. Medal of honor je klon mw s battlefieldem , ale je to fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.