Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Medal of Honor 2010 Dojmy

Susperian

Recommended Posts

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

A mě se to vůbec nelíbí... Protože musím srovnávat s BFBC2... Hrál jsem sicel asi jen půl hodiny, ale radši si zahraju BC2... nevím, zapnu ještě znova, a uvidím jestli mě jen začátek nenadchl, nebo to prostě není dobrá hra.

A stahoval jsi tu hru od Paca, abych věděl jestli je funkční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v magazinu Games Master to dostalo 85 procent a je to pry realistictejsi nez Call of Duty: CVG reports that the latest issue of GamesMaster features a five-page Medal of Honor review. The magazine described the game as "A credible shooter that's more realistic than CoD, with multiplayer that sees DICE on top form.", giving it a final score of 85%.

Odkaz ke komentáři

jsem ani nevim v kolikaty kapitole, ale stravil jsem u toho s pauzama asi 8hodin dneska, hry moc nehraju, ale toto je masakr, dal bych to kvalitou srovnatelny s BC2 a COD:MW2 uplne super hra. Akorat jsem se sekl v jeskyni kterou mam prohledat pro kohosi, dosel jsem na konec jeskyne, ale typek co ji prochazi se mnou se sekl v pulce a nejde proste dal, takze me to nechce pustit ven, nevite nahodou, jestli je to sekanec hry, nebo ja delam nekde chybu? Ale hra je to fakt povedena...

Odkaz ke komentáři

Uz vim:)

Limitovaná edice přináší:

MP-7 - určena výhradně pro Limitovanou edici, je zbraň, kterou používají jednotky Tier 1 ve vojenské oblasti. Díky své nízké hmotnosti, vysoké rychlosti střel, schopnosti proniknout neprůstřelnou vestu je velmi účinnou zbraní. MP7 má rukojeť jako pistole, ještě umožňuje lehce zaměřit cíle, jako klasická pistole.

TOZ194 a 870MCS Brokovnice – získejte okamžitý přístup k těmto dvěma ničivým zbraním!! Vyhodné pro boj zblízka.

Prvotřídní maskovací oblek Spec Ops - můžete použít jedinečné maskování, které vám pomůže splynout s prostředím, stejně jako se odlišit od standardního.

Odkaz ke komentáři

Tak mé dojmy jsou zatím smíšené. Za prvé kde je ta polština? I když jsem si v nastavení zvolil polštinu tak je vše anglicky. Ale v infu každý píše, že je to vícejazyčná verze. Za druhé jsem trošku zklamaný z grafiky. Na videích to vypadá skvěle, ale ve hře? Je to strašně kostrbaté. No je to ta první mise ve tmě tak doufám, že to pak bude lepší. Jinak hratelnost v pohodě nic nového, ale zatím mě to baví.

Odkaz ke komentáři

Já jsem medála prubnul včera jen na zkoušku hoďku.. A já si prostě nikdy nezvyknu na akceleraci pohybu (prostě když páčku dáte na max, otočí se to rychleji). U každé střílečky jsem to vypínal, CoD to zaplaťpánbu nemá a ocenil bych, kdyby to šlo vypnout i tady... :x Jinak ale po herní stránce si myslim, že to bude dobrá řežba :)

Odkaz ke komentáři

jsem ani nevim v kolikaty kapitole, ale stravil jsem u toho s pauzama asi 8hodin dneska, hry moc nehraju, ale toto je masakr, dal bych to kvalitou srovnatelny s BC2 a COD:MW2 uplne super hra. Akorat jsem se sekl v jeskyni kterou mam prohledat pro kohosi, dosel jsem na konec jeskyne, ale typek co ji prochazi se mnou se sekl v pulce a nejde proste dal, takze me to nechce pustit ven, nevite nahodou, jestli je to sekanec hry, nebo ja delam nekde chybu? Ale hra je to fakt povedena...

Stalo se mi to taky, osvedcilo se mi strelit do tohoto vojaka a on se hned rozpohyboval

Odkaz ke komentáři

Já jenom nechápu, proč se pořád ždímá v FPSkách druhá světová a moderní konflikty na východě. Proč proboha nikdo nevyužije potenciál první světové války například? Něco takového tu chybí a pokud by se toho ujmuli například tvůrci Medal of Honor nebo CoD, tak by to jistojistě byla pecka.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem to dohral,super hra,ale připadá mi to narychlo splácaný dohromady,aby se to vydalo dřív než cod...Začátek pozvolnej,až pak ve dne v horách to začíná bejt mazec,ale ten konec?trochu rychlí...5 hodin na hard..no nevim nevim....a kde je slibované hraní za Talibance a střílení Američanů?na začátku sice hrajete v přestrojení ale jestli je to ono...hmm to netušim,poradte někdo.dik

Odkaz ke komentáři

Takže mám odehrané asi 4 hodinky Singlu a musím říct,že je to naprosto super . Teď jen počkat na 12.10. a bude se pařit MP ;) .

Offtopic: Pokud si to ted zahraju (nebudu online) a po 12. to pustim online tak se nic nedej?

Ja myslel, ze by se vubec nemely hrat hry pred vydanim...

Diky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu