Tiba CZE Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 hra za taliban měla být stejně jen v MP, bude se hrát za taliban, ale bude pojmenovaný na "opposite side" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Zatím sem hrál 4 mise a nic moc. Nějak mi to nesedlo zatím. Grafika je taková rozporuplná a hratelnost taky, ale hlavně mě překvapila AI nepřátel, ti se občas zaseknou a čekají až jim namířím na hlavu a vypálím, nebo se schovávají za různý malinký bedničky a tak. :D Snad se to v dalších misích rozjede B) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Ahojky Lidicky..je to prosim vas spravnej torrent na stazeni? Diky http://www.torrentreactor.net/torrents/5914405/Medal-of-Honor-PAL-XBOX360-RRoD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Tak to s tím 12. tě asi nepotěším je tam pass code na mulťák. Jinak ani prd. Ten PassCode je jen na různé bonusové věci ,ale MP jede normálně vykašlal jsem se na to a hrál už včera ,protože BAN na mně už stejně čekal :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Ahojky Lidicky..je to prosim vas spravnej torrent na stazeni? Diky http://www.torrentreactor.net/torrents/5914405/Medal-of-Honor-PAL-XBOX360-RRoD Preco by nemal byt? Release je RRoD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 tak jsem zatim dcla zklamanej...nejhorší ta AI...najednou se otočí ke zdi a začně do ní rubat to sem nepochopil xD nbo ten co je semnou tak jde do prostředka kde do něj všichni střílí a on přežije xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 tak jsem zatim dcla zklamanej...nejhorší ta AI...najednou se otočí ke zdi a začně do ní rubat to sem nepochopil xD nbo ten co je semnou tak jde do prostředka kde do něj všichni střílí a on přežije xD Najrealistickejsie to budes mat, ked sa prihlasis do armady operujucej v Afganistane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Najrealistickejsie to budes mat, ked sa prihlasis do armady operujucej v Afganistane :D No sakra! To musi byt na posrani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Hra pro jednoho hráče mě nebaví, zklamala, je to nemastné neslané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Boužel musím souhlasit. Je to nemastné neslané. Grafika AI hratelnost fyzika. Hlavně fyzika nepřátelé divně padají. Třeba u Bad company to bylo naprosto skvěle udělané. Tady je to dost divné jak rychle a naskriptovaně padnou. Přijde mi to prostě celkově odfláknuté. Dokreslování prostředí je tady hrozné. dlouho jsem něco takového ve hře neviděl. Přijdu třeba ke kontejneru a on se dokreslí až když u něj nějakou dobu stojím děs. Pak to zasekávání spolubojovníku je taky hrozné. Celkově prostě opravdu odfláknuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Nemuze to byt jeste stale nejaka BETA? Jinak dokreslovani grafiky me zarazilo i u MAFIA II. / mise kdy se prodavali listky po benzinkach - vzdy jsem prijel k pumpe a az v zapeti se dokreslil pumpar a detaily...Nebo stiny z nadzemky-vypadaji jako kdyzby kapala voda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Aka BETA, ked je to uz v predaji? :D Nehras z HDD, ked si stazujes na dokreslovanie textur? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Já to hrál z HDD a žádný problém nebyl :) . S kampaní jsem byl velice spokojen pro mně to bylo lepší než CoD MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 kvuli bugum jsem restartoval uz dve mise . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 u me zatim rozporuplne pocity... grafika mi nejak nevadi, ale kampane jsou pro me dlouhe a nezazivne .. jit tam vystrilet to tam, nekoho tam najit, jit jinam vystrilet to tam mezitim par efektu.. a pro me zbytecne dlouhe mise :/ AI spolubojovniku je nekde na urovni opic :) - vsechno musim vystrilet sam, ale par veci se mi tam i libi.... ale necekal sem od toho zazraky oproti bete to je trochu smer kupredu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Chci se zeptat dneska už jsem domu dostal originálku na předobjednávku... Ale kdy je přesné dotum vydání můžu už hrát multák abych náhodou nedostal ban... a Můžu hrát alespon singl tam bych ban dostat neměl ne jelikož si myslim že ofiko vydání je až 13-14 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Opravdu ten MP je úplně skvělý :) 8) hrál jsem už asi 3 hodinky MP a nepřestává mně to bavit :) . Té hře bych dal 8,5/10 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technista Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Uz jsem to tu jednou psal, ale: Jsem v misi jak letim vrtulnikem sestreli ho prostrilim se k mezi skalama k jeskyni kde jednoho z mejch postreli a ja jdu s nejakym typkem prolezt tou jeskyni, asi v pulce jeskyne se borec sekne a nejde dal, zkousel jsem do nej strilet, hazet po nem granaty a ja nevim co jeste, znovu jsem nacetl posledni checkpoint i resetoval misi a nic, borec se sekne u bedny s vetou follow me a nic nedela, dost me to sere, hra se mi jinak hooodne libi. Nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technista Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Tak to byl bug, kterej vyresil az druhej reset mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Podle me je to uplne stejna strilecka jak te ostatny nic novyho a nic me neprekvapilo..v zivote bych to neporovnal s CoD nebo BBC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Zajímá mě jedna věc hraní přímo z DVD ma tak velký vliv na dokreslování textur? Na pc se taky hry dokreslují ikdyž hraju z hardisku. Jak je to tedy u xboxu 360? Pokud je to takový rozdíl hrát z DVD a hardisku tak si ho pořídím, ale mě se to nezdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 mě se to nějak extra nelíbí, abych z toho byl vodvařenej. Jediný co mě poslední dobou zajímá je to, jestli hry na xbox mají tak podle mě špatnou grafiku proto, že je limituje velikost média na který se vypalujou, nebo hardware, nebo neschopnost vývojářů? Viz nové wrc, tato hra taky není nijak extra bomba. Jediné co mě příjde jako docela dobré a povedené je možnost vyklánění a vykukování při zmáčknutí levého horního "nárazníku". Pro miltiplayer bohužel možnost "klipování" nic moc, ale pro SP a hratelnost super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Zajímá mě jedna věc hraní přímo z DVD ma tak velký vliv na dokreslování textur? Na pc se taky hry dokreslují ikdyž hraju z hardisku. Jak je to tedy u xboxu 360? Pokud je to takový rozdíl hrát z DVD a hardisku tak si ho pořídím, ale mě se to nezdá... HDD by jsi si měl každopádně pořídit nejen kvůli tomu . Už je tady více stížností na špatné čtení mechanik xboxu - myslím hlavně kvůli nepoužívání HDD na instalaci her . Kamarádovi takhle přestala číst mechanika po dvou letech intenzivního hraní dvěma dětmi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Díky a ještě malá otázka. Stačí mi ten 20 GB HDD? Ja hraju stejně maximalně dvě hry najednou, ale většinou dohraju jednu a pak druhou. Jde mi o to jestli to na tak malém hardisku jde nainstalovat. Jestli třeba ten 20 GB není jen na ukládání pozic. Totiž když se dívám do obchodů kde se hardisky prodávají nepiší tam o instalaci her, ale jen, že HDD slouží na ukládání pozic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Díky a ještě malá otázka. Stačí mi ten 20 GB HDD? Ja hraju stejně maximalně dvě hry najednou, ale většinou dohraju jednu a pak druhou. Jde mi o to jestli to na tak malém hardisku jde nainstalovat. Jestli třeba ten 20 GB není jen na ukládání pozic. Totiž když se dívám do obchodů kde se hardisky prodávají nepiší tam o instalaci her, ale jen, že HDD slouží na ukládání pozic... 20Gb jen v uvozovkách xbox si bere pár Gb pro sebe takže tam máš ňákých 13-14Gb což je zhruba na ty 2 hry :) . Ale pokud toho vce nehraješ bohatě to stačí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.